Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 #9#
Raspunsuri - Pagina 13
angiuta spune:
angelique e foarte bine ca l-ai alaptat pana acum dar mai important e sa fie Stefanut sanatos!
Daca vrei sa-l intarci fara sa folosesti medicamente trebuie sa detensionezi sanii (in dus) apoi frunze de varza puse pe san, redus consumul de lichide ( max. 1,5 litri pe zi) si cum zicea si mena ceai de salvie sau menta.
onutz83 spune:
Hello, dragelor!
Of, biata Angelique... asta e, totul e sa fie bine Stefanut...
Mena, e de mers la Baby Boom? Cum e?
Cellena, tu ai o strengarita mica acasa
Popi, multumum pt carti!
Pyao, vaaaai ce Victor dulce ai tu acolo!
Sa va zic de mei tai.
Dupa ce ne-a povestit Popi de manduca aveam o speranta ca va sta Luci in mei tai cand vom iesi afara.
Azi am fost la dr sa facem Rotarixul, singurei, pt ca tati a lucrat azi-noapte, in mei tai. Luci s-a holbat curios la pomi vreo 10 minute pana a adormit. S-a trezit direct la dr
A dormit iar in drum spre casa, poate datorita aerului. Oricum, nu ma plang Am trecut si prin piata, ce sa mai vorbim, lux
Imi place mei tai-ul. Pare zdravan. Pentru noi e super
Sa vad cand fac niste poze, sa le pun pe picasa.
La doctor a fost bine, Luci e in grafic, a luat cam 600 gr in ultima luna, ni s-a recomandat sa incepem diversificarea cu suc de mar, apoi de morcov, cand e ok cu marul pot sa-i dau cereale fara gluten. Mai studiez un picut mic de tot si va spun cum continuam, maine ii dau primul suc de mar. OOOfff, ce trece timpul...
onutz83 spune:
Un amanunt: fara antrenament si pe tocuri mi s-a parut greut de purtat 7 kile de dulceata. Sa vedem cum va fi peste un timp, daca va fi la fel sau mai greu ma reimprietenesc cu dragul meu carucior
Bioana, voi cum mai sunteti? Cred ca nu mai ai nici un pic de timp...
Cellena spune:
Onutz, cred ca ti se trage de la tocuri. Eu o tin pe Ema aproape toata ziua in wrap si nu simt nicio durere. Si nu-ti imagina ca ma lasa sa stau prea mult jos cand e treaza :)) Si mai ia in calcul si ca am defecte la coloana si n-am voie sa car mai nimic.
Doar in prima zi am avut ceva febra musculara la picioare. In rest a fost ok, dar am mers doar in adidasi sau balerini comozi.
Conditie fizica nu mai am de un an, deci inteleg ce zici :))
mena1906 spune:
Onutz, reduceri mari si chestii faine sunt la picioru' gras. Am spart niste bani pe acolo. Am luat blugi, camasi si o salopeta. In rest nu m-a dat nimic pe spate.
Sa va zic ce am facut azi. Am cantarit copilul. A luat 300 de grame in 3 saptamani!!!!!!!!Are 5300 si peste 60 cm (62 cred ca are). Luna trecuta luase doar 640 grame. Am inebunit!!! Tinand cont ca e in continuare anemic, l-am bagat in marsupiu si m-am dus sa iau cereale. I-am dat cereale cu lm, a fost mare distractie pe noi , el radea eu ii mai dadeam o lingurita. A papat 20 ml lm+1 masura de cereale pt 4 luni. Mai avem 10 zile si facem 4 luni iar pedi a zis ca e ok sa ii dau cereale daca observ ca nici luna asta nu ia in greutate ok. Daca as fi avut si eu un grasun, un copil nascut la termen, nu un slabut mititel, nu as fi acceptat cerealele in veci, dar asa, trebuie ajutat. Acum tineti-ne pumnii sa fie totul ok.
onutz83 spune:
Cellena, asa credeam si eu, dar cand am ajuns acasa si am sarit in papuci a fost la fel. Oricum, a fost doar prima zi
Mena, tinem pumnii!
lacramioara2 spune:
Draga Pya, nici prietenii mei de la Bucuresti nu stiu ce e aia sod! He he, se gasira 2 sibience sa nasca la aceeasi odisee.
Angelique, sa ma scuzi ca am fost asa eliptica privind oprirea lactatiei. Insa abia am avut timp sa scriu ca de cand am inceput munca e cam albastra situatia timpului. Teoretic am cica program redus de la 9 la 16.00 ( in loc de 9-19) si vinerea libera. Practic in fiecare zi am terminat la 18.30 si azi am plecat la 9 ca sa stau 2 ore si am revenit la 21.00.
Deci cam nasol.
Revenind, eu cand am oprit lactatia eram in plina mastita de-a doua oara facuta. Si dupa ce m-am tot invartit ca daca sa bau ceaiuri sau daca sa iau homeopate sau car sau mar, m-am lamurit ca cea mai rapida si putin problematica e solutia Dostinex recomandat de medicul meu ( si gineco si medicul de familie in care am toata increderea.)
In 48 de ore eram ca noua, adica doamnete tzitzi revenisera la formele usor pleostite care ma consacrasera pana cand s-au umplut ele de lapte si ma transformasem in versiunea rubensiana a Nicoletei Luciu dupa implantul mamar recent.
lacramioara2 spune:
Draga Pya, nici prietenii mei de la Bucuresti nu stiu ce e aia sod! He he, se gasira 2 sibience sa nasca la aceeasi odisee.
Angelique, sa ma scuzi ca am fost asa eliptica privind oprirea lactatiei. Insa abia am avut timp sa scriu ca de cand am inceput munca e cam albastra situatia timpului. Teoretic am cica program redus de la 9 la 16.00 ( in loc de 9-19) si vinerea libera. Practic in fiecare zi am terminat la 18.30 si azi am plecat la 9 ca sa stau 2 ore si am revenit la 21.00.
Deci cam nasol.
Revenind, eu cand am oprit lactatia eram in plina mastita de-a doua oara facuta. Si dupa ce m-am tot invartit ca daca sa bau ceaiuri sau daca sa iau homeopate sau car sau mar, m-am lamurit ca cea mai rapida si putin problematica e solutia Dostinex recomandat de medicul meu ( si gineco si medicul de familie in care am toata increderea.)
In 48 de ore eram ca noua, adica doamnete tzitzi revenisera la formele usor pleostite care ma consacrasera pana cand s-au umplut ele de lapte si ma transformasem in versiunea rubensiana a Nicoletei Luciu dupa implantul mamar recent.
angiuta spune:
onutz mama renunta neaparat la tocuri cand pui copilul in mei tai. Gandeste-te prin ce trece coloana ta...
Apropo de tocuri, eu de cand stau in germanica nici nu mai stiu ce sunt alea, nici ce se mai poarta nu stiu decat vag, doar ce vad prin vitrinele magazinelor ca garderoba mea nu are treaba cu moda . Acum ca urmeaza sa mergem in romanica bune-inteles ca ma gandesc la garderoba mea , ca de aici lumea are alte preocupari decat moda dar in Ro alta-i situatia dar tinand cont ca nu am slabit decat 1 kg in 2 luni (am 65 kg la 1,64 m inaltime) nu imi vine deloc sa merg la shopping. Inca mai port pantalonii de gravida...
Voi cu probleme serioase pe aici si cu aberatiile mele...
onutz83 spune:
'Neata, fetele!
Angi, a fost prima si ultima oara
Haaaaaa... da, sa vezi priviri iscoditoare pe tine Normal, p-aici suntem mai preocupati de forma decat de fond...
Probleme mici, mari, aduceti-le aici sa le disecam