Piersicute de iulie august (34)
Raspunsuri - Pagina 20
lorenaflore spune:
Neata, va poftesc la cafea! Avem multa, calda si pt toate gusturile!
Ce tare e Eric cu jucariile lui aruncate din tarc! Tu ii dai ceva pt imunitate?
Ioana, sa fie intr-un ceas bun plecarea voastra! Poate ne vedem pana pleaca sotul tau. Si dupa ce pleaca el cine te ajuta?
Iuli, multa sanatate lui Mihaita!
In legatuta cu algocalminul, stiu ca e nociv pt inima, cred ca din aceasta cauza s-a luat decizia scoaterii de pe piata. Doamne fereste pt astfel de momente, dar intre a avea convulsii copilul de la febra si administrarea lui ocazionala cu riscul de rigoare as merge pe a doua varianta!
Nu stiam cu supozitoarele ca pot avea substanta activa asa, intr-o parte sau alta.... credeam ca este distribuita uniform in tot produsul!
LA MULTI ANI, SILVIU! Sa cresti mare, sanatos si baftos! Ce mai faceti voi?
letitzias spune:
Neata.Multumim de cafea.
Noi suntem dupa vaccin-prima doza prevenar.
Aseara ok.azi dimineata,a dormit pana la 6.30-deci ma dau jos din pat convinsa ca are febra-rezultat 38.1.
Soata,nu si nu,nu are febra e supraincalzit de sacul de dormit.Ii dau sa pape,dupa o ora-38.4.
I-am bagat un supozitor cu paracetamol si peste 4-5 ore ii dau paracetamol sirop.
Fetelor,dupa vaccin cat timp le dadeati antitermic minim-o zi,cat?
clayhanger spune:
Neata!
Letitia, eu ii dadeam doar la nevoie. La cele 2 vaccinuri la care a facut febra (2 si 4 luni), nu i-am pus mai mult de 2 supozitoare - de obicei dupa ce scadea temperatura cu primul supozitor, nu mai crestea iarasi.
letitzias spune:
Dupa 2 ore era 37.8.Ma asteptam sa scada mai mult.
Ce liniste in dimineata asta pe aici.Iuli,balanta ce mai faceti?
Antoniap spune:
Buna dimineata asa mai pe la amiaza
Noi am avut o noapte buna cu 2 treziri pentru laptic. In diminata asta i-am facut compot de mere cu putina scortisoara ca sa mai variem putin meniul si i-a placut foarte mult.
Pentru amiaza pregatim spanac cu galbenus.
Am gatit si pentru noi o oala de sarmale cu ciuperci (de post) care mie imi plac foarte mult. Le-as fi facut cu pasat insa nu am avut asa ca le-am facut cu orez. Oricum sunt foarte, foarte bune
Laura32, si noi cautam solutii pentru masa de seara ca in afara de cereale sub diverse forme nu prea i-am dat altceva, oare merg seara ceva sufleuri sau budinci la cuptor sau sunt prea grele? (gen sufleu de conopida, budinca de cartofi, etc.); din ce ai facut chifteluletele la cuptor? dupa ce le-ai copt le-ai pasat in pireu sau le-ai dat asa la mana? Si La multi ani pentru puiut - asa mai cu intarziere
adarev spune:
E cam liniste. Eu as sta numai la soare. Nectarel mi-zis socra-mea ca tipa cand vede gainile.la catei nu zice nimic. La gaini urla. Ce-o mai fi si asta. Dupa vaccin eu i-am pus doar preventiv si nu a facut temperatura.Iiuli , Balanta cum sunteti?
balanta_tm spune:
leti, eu sunt in zona, dar sunt cam ocupata, ca am de facut curat, maimuticile mele misuna peste tot, plus ca tre' sa organizez si niste bagaje pt inceputul sapt viitoare (macar asa, pe liste ).
eric de azi dimineata il striga continuu pe tat-su. zice si mama, dar in general mai des zice tata .
letitzias spune:
Mai Supermami,mai stai si tu locului.....
Nu stiu cum reusesti sa faci atatea si sa ia grija de doi,ca pe mine unul singur ma termina.
Antoniap spune:
Letitzias, asa si noi cu suzeta mai diminuam perioada de scrasnit, oricum ieri insumat cred ca a scrasnit vreo 5 ore sper sa treaca repede acest obicei
Iuli bine ca sunteti mai bine si multumim pentru reteta de clatite , mi-ai dat de gandit cu interfonul ca si noi il folosim noaptea, doamne fereste de asa ceva ca daca dorm nu cred ca as auzi,deja stau in cumpana sa ma mut inapoi in camera cu pitica...
Balanta, imi pare rau pentru primul tau baietel, ma regasesc si eu in aceeasi situatie, primul meu copil, un baietel a trait doar cateva ore si patesc si eu la fel cand vad acelasi nume sau data nasterii lui, sau data la care ar fi trebuit sa se nasca
Apropo de luat in greutate, citeam ca si daca cresc in inaltime greutatea stagneaza, nu stiu daca e cazul la voi
Nici eu nu stiam ca supozitoarele au substanta activa doar intr-o jumatate, noua ne dadea medicul de familie dupa vaccin sa punem jumate de supozitor de paracetamol, deci posibil sal fi pus aiurea, slava Domnului, nu am avut probleme dupa vaccin
Letitzias, noi nu am facut febra dupa vaccin, deci noi puneam doar jumate de supozitor imediat ce ajungeam acasa conform sfatului medicului de familie, in rest nu mai puneam