Stelute de iulie-august 2013 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
paula_m spune:
Diana, ce m-ai distrat!!!
Cum mai sa fii deplasata daca nu vb cu burta? Eu nu am vb niciodata nici laburta cu Raul, nici acum...Eu nu stiu ce i-as putea spune unei burti, si nici unui picior, sau unei maini, si cu toate astea, cred ca se simte iubit copilul meu!! Sper!!
Si noi am iesit afara rapid cu Raul. Joi am ajuns acasa, si sambata am iesit, cand ne-am facut curaj
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2
flory_blanca spune:
Alina priveste partea bune a lucrurilor, vei fi odihnita si linistita cand vine bebe. Si ai timp pt activitati care iti fac placere...gen citit. Nu mai stiu de ce ai ramas in risc maternal? Acum te simti bine?
24+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
amaliaro spune:
aici sunt va "ascult"mie lene
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
diana nici eu nu povestesc cu burta , si nu cred ca o voi face . dupa ce vine pe lume e altceva...
acuma ca mangai burta cateodata si cand ma inghionteste zic " ce faci Ilinca " dar ca la asta se rezuma dialogul...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
Maeve spune:
Nici eu nu vorbesc cu burta insa fiica-mea o face, sotul la fel iar la el mi se pare cam ciudat
22+
A (15.07.2007)
flory_blanca spune:
Nici eu nu vorbesc cu burta, nu pot, nu imi vine dar nici nu dau explicatii nimanui.
Am constatat dupa multi nervi si o depresie post natala ca nu imi ridica nimeni statuie orice as face si nici macar nu apreciaza, asa e normal sa se intample. Am invatat sa fiu si eu mai nesimtita, atat cat imi permite firea , si sa ma doara in partea dorsala de altii. Ma intereseaza strict de mine, de sot si de copii mei, restul sa se descurce. Inca mai am multe situatii tensionate si inca realizez ca fac " prea multe" dar incet incet imi stabilesc prioritatile in ciuda parerilor binevoitoare.
24+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
dnapotecuta spune:
Diana.... nu cred ca va fi cazul nostru asta cu depresia. Oricum exista forumul pentru palme bine plasate. Cat despre relatia cu brurta stai linistita ca eu sunt la al doilea copil si nici de data aceasta, asa cum nici de prima data n-am avut vreo relatie nemaiminunata cu burta care e copil doar in teorie pana e in practica. E desigur doar parerea mea insa pana nu-l tin in brate nu ma paleste realitatea. Asta sunt. Iar la mine depresia, daca se poate spune asa, a venit pe la 9 luni cand am avut ceva issues de autoritate cu sotul. Venise vara si el avea mai multa libertate si bere la dispozitie decat aveam eu deci nu mi-a fost roz. asa cum am spus, cel mai greu lucru ne-a fost sa ne educam sa iesim separat... noi care aveam o relatie de niste ani buni si nu iesiseram nicaieri unul fara celalalt. E greu sa constati ca dintr-o data toate frazele incep cu "Nu se poate...". Ce-i drept e ca am fost si nitel luati ca din oala, neplanificand copilul... acum cu siguranta nu mai este cazul.
Alina 26+
mess0804 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maeve Felicitari mess Poti sa-mi spui te rog cum se numeste testul acela de sange pls? Prietena mea e in Manchester si vrea sa faca bb2. |
Intai am aflat de la fetele din Ro de test http://www.geneticlab.ro/test_neinvaziv.html
apoi am cautat si am sapat tot netul si in engleza e Harmony test. Se face in SUA de asta durea asa mult si se separa celulele lui bebe din sangele matern.
(da-mi mesaj pe privat si iti spun exact unde am facut daca vrea prietena sa vina pana in Londra
Maeve spune:
Mersi mess -ii spun, cand va ramane iar insarcinata si iti scriu daca vrea sa faca.
22+
A (15.07.2007)
dnapotecuta spune:
Multam de gandurile bune fetelor. Nu zic ca nu-i bine sa nu te spetesti la munci insa daca nu aveam una alta de facut asa incat sa ma simt om... util si unic.... nu mi-ar fi priit prea tare concediul asta oricat isi doreste cineva o pauza eu nu functionez prea bine stand degeaba.
Alina 26+