Stelute de iulie-august 2013 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
amaliaro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Delia_Rodica
Multumesc, cam aceleasi "indeletniciri" le am si eu ![]() Nu-mi place deloc programul asta ![]() viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd |
Eu insomni am avut la inceputul sarcini pana in luna a 4a fara sa pot dormi ziua am avut 1,jumate de nani bun si acum din nou asa ca m am invatat

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia
Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Delia_Rodica spune:
Trecem si peste asta. mi se pare cea mai mica neplacere insomnia 
viitoare mamica de hocheist
21+
Lóránd
stefana0909 spune:
Buna dragelor,
Am "obosit" de atata citit si chiar m-a luat somnul. Azi am avut o zi incarcata: am fost dimineata la epilat, iar dupa-amiaza la eco.
Apropos de subiectul "scurgeri", Ama: azi cand am fost la epilat, desi aseara am luat progesteronul oral, sa nu imi curga pe la cosmetica, cand sa ma dezbrac pt. epilat, am simtit ca m-am udat toata. Noroc ca a iesit cosmeticiana din cabinet, sa se spele pe maini si m-am sters repede...
La eco, Bubu s-a miscat in continuu, de abia a putut face cateva masuraaori. Are aproape 350 g si e un zvapaiat. Deocamdata a ramas tot baietel, avea cordonul intre picioare ca si data trecuta si nu s-a vazut chiar bine. Mi s-au dat analizele de trim 2, iar morfofetala o am pe 17 aprilie.
Eu vorbesc cu Bubu, adica cu burtica, ii spun ce planuri am pt. el, cum il vom jecmani pe tati de bani sa mergem la mall si prin concedii
.
Felicitari fetelor pt. morfofetala, Delia-R ...si parca a mai fost cineva
.
Azi am fost pe la H&M si mi-am luat niste sutiene si am vazut multe hainute dragute pt. Bubu, in special de "mariner", ca astea imi plac
, dar nu am cumparat nimic inca.
18+
"Bubu"
bubulina2401 spune:
Adriana,super videoclipul. M-am uitat cu sotul meu si ne-am inmuiat...
Sweety
multumim pentru sfaturi. O sa vezi cu DD o sa-ti dea bebelusul mult dorit.
:)
Eu m-am masurat si am 106cm, dar la kg dupa calcul sunt cu +2 fata de normal. Pana la urma..asta-i viata!
23+ de 
stefana0909 spune:
Alina, tu ai scris ca ai facut o superafacere cu camasutele pt. alaptat? De unde le-ai cumparat? Sunt interesata!
18+
"Bubu"
teodora86 spune:
buna seara fetelor ,nu cred ca e lege cu cite kg sa punem depinde de organism eu de ex la prima sarcina am pus 5 kg la a doua am pus 20 kg la a treia 6kg si acum nici nu imi pasa cite o sa pun ale mele sunt important e sa fie bebe bine
Cris_25 spune:
Cand va aud ca vorbiti de kg ... nu ma pot gandi decat ca ... aseara la 11 am mancat o portie de cartofi prajiti ... iar azi la 8 seara ... 2 felii mari de pizza ... aproape ca nu-mi vine sa ma cantaresc saptamana asta 
Mi-a facut acuma seara poze al meu ... am pus una in album ... a zis ca-i place poza respectiva pentru ca , citez "esti cat dulapu'
". E un scump, cum sa nu-l iubesc? 
20+ [getita] Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
teodora86 spune:
buna dimineata burtici la noi e 6;20 sunt treaza de la 3 nu stiu ce sa ma mai fac cu insomniile astea dar macar de azi imi sunt copii in vacanta 2 sap ca aici e Pastele si poate reusesc sa ma culc peste zi sa recuperez si eu ceva ![]()