MONTIGNAC (186)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 21
andanii spune:
va pupppp
la noi ploua, ploua, ploua ...
eu de azi am renuntat la cafea ... sper ca definitiv ... asa simt nevoie, in ultima vreme nu ma mai simteam deloc bine din cauza ei
de dimineata am scris un ditamai mesajul si l-am pierdut ... nici nu mai stiu ce am scris
caress eu as pune in locul margarinei unt
brandusik sa folosesti cu placere tigaia minunata
ninha acusa ajungem sa nu mai mancam nimic, nimic
carmencat felicitari pentru 72
carmen marieta tot ne spui aici cat ai slabit, ca esti complimentata ... te rog mult pune-ne si noua o poza ca sa te admiram
claudia eu prefer sa fac blat din faina integrala si tarate si sa pun pe pizza doar legume... prefer acest blat crocant in schimbul grasimilor
caress spune:
O pizza cu ton, sau vegetariana, as face si eu in we.Cum faci blatul, Andanii?N-am facut niciodata pizza...zici ca am inebunit de tot!
andanii spune:
caress pun faina integrala, tarate, apa si putina drojdie sa nu-mi ceri cantitati pentru ca fac totul dupa ochi
caress spune:
Nu ti le cer, si eu fac totul dupa ochi..Spune mi doar ce faci cu drojdia, cum faci maiaua aia, si cand se amesteca in compozitie.Si cat o lasi sa creasca.
andanii spune:
PUn faina in castron apoi pun drojdia amestecata cu putina apa calduta in mijloc , o las acolo pana creste (vreo 5-10 min) apoi framant totul si gata ... creste ... o intind in tava
Cred ca ultima oara (acuma un an ) cand am facut pizza am facut cu masina de paine aluatul sa nu mai framant ... si cred ca acolo erau niste cantitati in cartea masinii
ninha spune:
Hai sa va pun ceva de ras: http://www.catavencii.ro/Mihai-radu-vs-simona-tache_0_3021.html
brindusik spune:
andani nu iese prea tare blatu?ca nu ai nici o grasime nik pe acolo..nu se intareste?
n-am facut niciodata asa blat io il fac din ou tarate si faina de naut
cat despre cratita "minune" cred ca e minune numai daca faci cum fac eu si doar spray-iezi cu ulei si nu pui ulei cu lopata..si tot as amai cred ca trebe pusa apa...adik eu nu as recomanda cratita asta la prajeli...ca e non sens si ajungi sa ai aceeasi prajeala ca si intr-o tigaie obisnuita...si vb ta..si eu in teflon fac fara ulei deloc
andanii spune:
brandusik nuuu, e asa de fain blatul facut doar asa ... iese crocant .... e super fain , hai ca mi s-a facut pofta ... ieri chiar ma testa Andreiu meu cu pizza ... imi batea apropouri fine sa ii fac
Carmen_Marieta spune:
Andanii uite poza de la 8 martie!
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/156849_564197946937511_776056566_n.jpg
andanii spune:
Carmen multumesccccc , te pupoppp ....... uite asa da , esti o frumoasa ..... nu ai poza unde ti se vad si picioarele ?
Ma uit la talentati
Va doresc o seara faina