Stelute de iulie-august 2013(64)
Raspunsuri - Pagina 9
Bobitza_85 spune:
Buna fetele!
Am fost pe seara cu sotul la Real si am gasit niste hainute super dragute si ffff ieftine (7 Ron sau 10 Ron/Bucata) 

Eu sunt adepta hainelor de calitate, dar daca le gasesc la preturi bune, nu ezit sa le iau ca vezi Doamne "nu costa o avere si nu e bun..."

Aveau o multime de promotii...am mai luat niste vase pt papica (castronase,o canuta draguta, lingurite, niste borcanele mici, toate se pot steriliza la microunde, sunt de la Primii Pasi)![]()
Aveau biberoane, suzete si muuulte altele, dar nu am stiut ce sa iau, am zis sa vb cu voi si apoi sa cumpar ![]()
O sa pun poze cu ce am luat sa vedeti daca va place ceva, poate luati si voi.
Am vazut ca multe din hainute sunt de la H&M ![]()
Happy, draga mea, nu te ingrijora! Si eu pateam ca tine cand luam Utrogestan!!! Deci nu te panica, e normal. Repet, asta pateam si eu, nu ma erijez in medic dar ma gandesc ca daca au patit si alte fete asta, e ok, nu e motiv de panica.

Bobitza
19+
Rebeca 
amaliaro spune:
Bobitza sa le purtati sanatosi sunt asa dulci

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia
Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Bobitza_85 spune:
Multumim, Amalia! 
Si voua sa va dea Dumnezeu numai bucurii! 
Am vazut ca Bubulina zicea ca nu i-a placut nimic la Real, eu zic ca de stat prin casa sau de dormit nu sunt asa urate...si sunt bune ca material!
De strada o sa ii iau de la Carter's ca am ochit acolo niste lucrusoare...

Bobitza
19+
Rebeca 
Bobitza_85 spune:
Doxy, mi-ar placea sa te vad in rochita "zebra".Tu ai burtica mai mare ca a mea si cred ca arati bestial!!! 
Ce zici, te tragi in poza sa te admiram si noi? ![]()

Bobitza
19+
Rebeca 
Bobitza_85 spune:
Salut initiativa cu albumul comun cu idei de camere pt bebe.Toate sunt frumoase!!! 

Si eu vreau un sticker pe perete...ma gandeam la ceva cu buburuze sau albinute...sa vad...

Bobitza
19+
Rebeca 
amaliaro spune:
Bobitza avem gusturi diferite fiecareia ii place alceva ,eu cred ca fericirea copilului nu sta in hainele de firma
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia
Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Bobitza_85 spune:
Amalia esti taaare 

(inteleapta
)
Sunt de acord cu tine in privinta hainelor de firma ( sau nu )...

Bobitza
19+
Rebeca 
Bobitza_85 spune:
Mocanita, fac ce fac si iti mai admir ingerasul cu ochisori de abanos! E adoraaaabil!
Si tu esti foarte frumoasa si finuta! 

Bobitza
19+
Rebeca