Primavara inutila (rondeluri vesele de pinguini)
Raspunsuri - Pagina 3
a_alinta spune:
La Multi Ani!!! fata de viviana.
sa te bucuri de ea, viviana, si ea de tine pana la adanci si frumoase batraneti!
cam atat deocamdata , trebuie sa imi revin un pic din stresul de ieri, nu pot sa realizez cum de nu i-a intrebat nimic pe parintii lui buflea la vama si sunt foarte dezamagita ca nu si-a luat si avocatul cu ea, just in case de dezastru
bufle , le doresc o sedere minunata parintilor tai si promite-mi ca nu o sa te mai strezeze nimic cat stau la voi!
revin dupa ce ma teleportez la servici nu inainte de a pupa tot ghetarul ( nu gheata, bineinteles ci ce respira pe ea )
sunnyday07 spune:
Ralu, pozele sunt de azi?
Verific sa vad cat a nins la Bucuresti
Ajung si eu in seara asta cu avionul si vreau sa stiu la ce sa ma astept.
merci
Mickyyy spune:
Viviana, sa-ti traiasca domnisoara si sa va bucurati de ea!
Buflea, frumos mai povestesti , parca-mi pare rau ca au ajuns atat de repede cu bine ai tai acasa , da' sunt sigura ca povestea nu se va termina aici asa repede.
Rufus, bine-ai revenit pe ghetar! Si drum bun, ca am inteles ca ne parasesti din nou.
Kari, asa o pofta de ciuperci mi-ai facut , cred ca dau o tura prin piata sa cumpar si eu seara asta!
Lali spune:
sunnyday07, transmitem de pe ghetarul nins toata noaptea numit Bucuresti: frig, zero grade, noroi pe caldaram, zapada pe ici pe colo. In zona de case mai multa, pe la impunatoarele blocuri, mai putina. Seamana asa, a sfarsit de noiembrie.
Da' nu-i mimic, de la 0 grade, cate arata acum ne indreptam vertiginos spre +19 in week-end.
Edit: Bun nume, primavara inutila, calendarul nu mai foloseste daca vrei sa stii ce anotimp e afara ...
ralualexandrei spune:
[qoute]Ralu, pozele sunt de azi?
Verific sa vad cat a nins la Bucuresti [/quote]
Dap,facute cu 2 min inainte de a le posta, special pt tine
Lali ti-a descris atmosfera in linii mari ,nu mai am ce adauga in afar' de : m-am saturaaaaaat de iarna,vant sadic ce atenteaza la rotunjimile si extremitatile mele si precipitatiiiiii
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
sunnyday07 spune:
merci Lali , imi era teama sa nu fi nins juma' de metru, sa am de dat zapada de pe masina
ma bazez pe vremea anuntata in weekend
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunnyday07 ma bazez pe vremea anuntata in weekend |
Eu nu !
Ceva zapada pe masina s-ar putea sa gasesti.
sunnyday07 spune:
citat din mesajul lui ralualexandrei [qoute]Ralu, pozele sunt de azi? Verific sa vad cat a nins la Bucuresti |
Dap,facute cu 2 min inainte de a le posta, special pt tine
Lali ti-a descris atmosfera in linii mari ,nu mai am ce adauga in afar' de : m-am saturaaaaaat de iarna,vant sadic ce atenteaza la rotunjimile si extremitatile mele si precipitatiiiiii
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
[/quote]
asta da, special pentru mine, , multumesc
edit - cateva poze de pe terasa mea, din luna martie (la Praga)
de o o saptamana maxima e 0 grade, n-a nins, dar bate vantul .....
dupa ce am congelat cateva randuri de flori fiica-mea si-a luat morisca din imagine
a_alinta spune:
am uitat sa spun ce era mai important: daca roxana e mama omida , eu sunt fata ei ( a omidei nu a roxanei)!
bai numai pe la noi frig si zapada? acum e echitabil, toata lumea ( in afara de michelle ) e la 0 grade!
sunnyday07 spune:
citat din mesajul lui a_alinta am uitat sa spun ce era mai important: daca roxana e mama omida , eu sunt fata ei ( a omidei nu a roxanei)! bai numai pe la noi frig si zapada? acum e echitabil, toata lumea ( in afara de michelle ) e la 0 grade! alina |
Mai sa fie, si doar am spus ca mergem la Michelle