Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~45~

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Iris sa ai pofta ! Eu de o saptamana mananc salata cu telemea ,dar nu vreau decat telemea hohland ,pe aia mi s-a pus pata.Astazi vreau sa-i fac Anei o pizza ca cica are pofte.Fata mea cred ca intr-o viata anterioara a fost italianca ,ar manca toata ziua numai spaghete si pizza.
Carmen si eu ma simt cam rau, nu prea pot sa respir si cred ca de vina sunt si kg-le mele am depasit 80 de mult.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum33+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Iris eu nu cred ca-i musai sa iei suzeta la tine . Eu zic sa astepti sa ajungi acasa si apoi sa-i dai suzeta. Sa presupunem ca gasesti o modalitate de sterilizare si de pastrare asa pana la nastere ,cum o vei steriliza in spital ? Eu stiu ca nu se da suzeta copilului din prima zi de nastere ,bebe ar trebui sa suga din san nu din suzeta. Nu te supara pe mine dar asta e parerea mea.
La nastere naturala in primele zile am avut camasa apoi mi-am tras pijamale ,oricum eu le schimbam des ca le patam ,am sangerat mult tare mai ales cand alaptam bebe.

si acum33+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Neata!

Am ramas de azi acasa, cu toate ca oficial de luni voi fi in concediu, dar nu mai rezistam la birou, pe scaun era cumplit, din cauza durerilor de spate.
E bine acasa, cu toate ca nu prea am stat locului, am gatit, am sters patutul, caruciorul, si acum trebuie sa ma pregatesc sa plec la doctor.
Mi-am luat si eu o trusa de manichiura pentru bebe de la primii pasi, dar nu stiu daca e buna sau nu, voi vedea cand o voi incerca.

Cand ma intorc de la doctor, va povestesc ce mi-a zis.
Sper sa fie totul ok.

Raluca

S 35+ Miruna-Maria

Mergi la inceput

Raluca succes la doctor ! Sa vi cu vesti bune !

si acum33+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Iris , ce suzeta ??? N-am auzit/vazut pe nimeni sa aiba suzeta la spital... Si Anda e f frumos , numai ca sotul nu a vrut nume care sa inceapa cu litera A ... poti sa te razgandesti oricum , nu pun monopol pe Lara

Mami de Bianca-Maria 07.05.2008 si Lara-Ioana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Multumesc de raspuns Vio cu suzeta - cred ca ai dreptate. Nu o s-o iau in prima faza si daca va fi musai nevoie o sa-l instruiesc pe sot cum sa o sterlizeze si sa mi-o aduca.
Si eu am luat trusa de manichiura tot de la Primii Pasi, dar vom vedea daca ne vom descurca cu ea.
Paulinio daca as fi avut camasa lunga, poate ar mai fi fost cumva, dar, eu fiind inalta, mie imi vin pana la genunchi - eee, vom vedea. Oricum am pus in bagaj 2 camasi si un capotel pana acum in bagaj si am mai lasat pregatita o camasa acasa in caz ca trebuie sa ne-o aduca tati.
Carmen1109 - bine ca ai ramas acasa, nu avea sens sa te chinui sa stai la servici daca nu e ok pentru tine. Te asteptam cu vesti bune.
Carmen1985 - mi-ar placea mie Lara, dar sigur nu l-as convinge pe al meu. Las' sa fie sanatoase bebelusele si bebelusii tuturor si sa ne fie numele ultima grija.

Happy 32 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Buna fetele.
Poate se refera la suzeta- in general ( cand vine acasa si cum se foloseste suzeta prima data) si eu as vrea sa stiu un rasp la intrebarea asta. In spital stiu de la prietenele mele ca nu e nevoie- mai ales pt cele care nu vor sta cu bebelusii in aceeasi camera.
Abia ast sa apara primii ciresei. mai este atat de putin....
Noi suntem bine, ne-am ingreunat simtitor... 11 kg in plus....Am creat o legatura speciala cu bebe, care scoate funduletul la mangaiat de fiecare data :)
Si eu am luat trusa de manichiura de la primii pasi, cand o s-o folosesc, o sa vin cu impresii :)sapt viitoare ne intalnim cu bebe la eco. abia astept

29+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Salut burtici!

Nu reusesc nici cum sa scriu si eu mai des. De pe telefon nu prea reusesc sa postez, iar acces la laptop mai greu ca vrea gaza mea numai Mickey pe laptop daca ma vede aicea.

Am reusit sa citesc un pic. Eu la spital am avut primele 2 zile camasi si dupa pijamale cu pantalon. Am avut cezariana da nu am avut nici o problema cu pantaloni, chiar ma simteam mai safe asa, cu toate sangerile ulterioare.

ce bine ca a-ti zis de forfecutza, ca nu o mai gasesc sa ma duc sa cumpar si eu. Multumesc!

EU am inceput sa folosesc Garmastanul, chiar daca la prima nastere am alaptat. Ma gandesc ca s-au mai uscat si intarit sfarcurile si sa le mai inmoi. Am citit ca a-ti vb despre asta, eu va recomand sa o faceti, mie una mi-a prins bine la prima sarcina masajul sfarcurilor efectuat de prin luna a 8a.

In rest, eu nu mai am rabdare abia astept sa nasc si sa fim sanatoase si sa o vad live asa la mine in brate!!!

Am vazut ca a-ti postat ceva de citit despre pregatirea fratiorului mai mare, imi da-ti si mie parola de gmail. Multumesc fetele! Poate mai gasesc si alte lucruri utile, ca din punct de vedere sanitar nu am cumparat nimica.
Eu ii tot povestesc seara de seara cum o sa fie cand vine bebelina, acuma cand chiar o sa fie, o sa fie o nebunie . Cel mai bine stie despre bebe Emma ca o sa planga mult si taaarrree, si ca trebuie sa o luam mult in brate

Am ales si noi numele, pentru listutza din fatza: Emma Ioana.

Ma pun sa mai va citesc! O zi frumoasa sa aveti!

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburica 33+

Mergi la inceput

Fetele eu tot de la primii pasi am avut trusa de manichiura ,dar eu nu am putut sa o folosesc.

si acum33+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

cocutza ai pm.
Foarte frumos numele ales !

si acum33+Eduard-Mihai

Mergi la inceput