Stelute de iulie-august 2013 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
delia_timpau spune:
Bobitza, statea in picioare aia mica? Zici ca are fustita pe ea in poza
Criss, daca o sa ne mosteneasca , bebele o sa o iubeasca muult pe pisi!! Noi suntem topiti dupa ea!!
21+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
paula_m spune:
Ba da Teodora, ideea era ca daca vreau nastere naturala, la mine prima a fost cezariana, dr nu intelegea de ce insist eu pt nastere naturala, ca am deja o taietura la burta, si la nastere naturala e posibil sa ma taie si jos. Bineinteles ca taietuar la cezariana va fi peste cea anterioara.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2
Cris_25 spune:
Paula, eu sunt mandra de burtica mea pentru ca o visez de 5 ani ... dar e mare pentru varsta mea, are grija toata lumea sa-mi spuna asta ... probabil de acolo convingerea ca e mare
Bobitza ... ma tot minunez cum sta bebe tau cu picioarele drepte ... Minunea mea mereu e cu talpile in gura ... Chiar a glumit iubi meu la medic vineri ... A zis "Cam prost crescuta fie-ta ... tot cu picioarele in gura sta! Nu stiu cum o s-o dezvatam" Deci deja e fie-mea ... daca face rele
Amalia, vrem sa vedem burtica dospita cu gemenasi ... de ce ne tii pe jar?
Apropo de ridicat din pat si mers... Pe mine ma ajuta de multe ori al meu minunat sot ... iar cand nu e in zona, trebuie sa-mi iau avant ... si ma doare rau burtica ... iar dupa ce ma ridic, imi trec niste taieturi prin spate de abia merg. Cred ca nervul sciatic ma chinuie pe mine. Eu cu mersul pe strada incerc sa fiu grijulie ... Nu vreau sa ma leagan mai mult decat e cazul ... Desi uneori asa imi vineeeee
Sa va zic ce mi-au dat ochii sa vad ieri. Am fost la finuta in vizita ... Nu exagerez, are 4 dulapuri pline cu haine de fetita pana in 1 an. Fetita are 4 luni si deja a iesit dintr-o gramada de hainite care au ramas nou-noute ca n-a apucat sa i le dea pe toate. Deci va dati seama ca sunt in extaz ... nu ma mai saturam sa le admir. Toate hainute de calitate! Deci ma apuc si eu de eliberat dulapuri pt pitica ... Momentan le-am ocupat noi toate
20+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
olimp spune:
buna hop si eu
amalia super tare caruciorul ! imi place , cat despre pedichiura nici eu nu mai pot sa o fac cum trebuie asa ca voi merge la pedichiura , mai ales ca vina caldura si nu pot iesi in sandale nearanjata
dana refacere cat mai rapida , daca nu esti obijnuita sa mananci oua asa dintr-o data 4 buc sunt multe
teodora bine ai venit ! , prin ce ai trecut si tu , sarcina usoar in continuare si nastere fara complicatii
irina la multi ani !
bobita
betty Ilinca mea cred ca este de-a dreptul asteroid !
ramonabine ai venit ! cum au spus si fetele lasa netul de-o parte ...
ele pinguin asa imi zice si mie sotul...
delia T si la mine uramtioarea vopsire va fi cu amnoniac
happy gandac , urcan hotaraste-te
yvy acum sa vedem daca si productia de lapte va fi ok
test de diabet nu am facut , nu mi-au cerut daca nu imi vor sugera nu cred ca am sa il fac.
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
Bobitza_85 spune:
si noi ne-am amuzat cand am vazut-o in "poza" aceea, parca are o fustita din tiul
A noastra minunica sta cu manuta in gurita la toate eco
18+ "Minunica"
teodora86 spune:
ahaPaula acum am inteles dar nu e numai decit sa te taie jos si oricum taietura de jos e floare la ureche pe linga o cezariana
paula_m spune:
Cris, te cred, si poti sa fii mandra de ea, e cea mai frumoasa burtica, sa-ti mai dea Domnul ocazia sa mai ai burtica de cate ori iti doresti!!!
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2
hadrianae spune:
Bobitza, ce frumoasa e poza cu piciorusele!!!
Mony, nu stiu daca am mai zis. Am vrut, dar parca n-am reusit. Sunteti o familie tare frumoasa!
Legat de diabetul gestational, glicemia in conditii normale poate sa iti iasa bine. E vorba de raspunsul organismului la doze mari de glucoza. Nu face fata, nu produce destula insulina. Cum la fat ajung niveluri mari de glucoza, organismul lui produce multa insulina, fapt care poate avea ca rezultat greutate fetala mare, iar dupa nastere, continua productia crescuta de insulina, dar nemaiprimind cantitatile mari de glucoza de la mama, se formeaza un dezechilibru intre glucoza si insulina, ceea ce duce la hipoglicemie. Alte probleme pot fi icter (mai rau decat normal), hipocalcemie, nematurarea suficienta a plamanilor, riscul ca mai tarziu copilul sa fie supraponderal si risc de "diabet adevarat" mai tarziu, atat pentru mama, cat si pentru copil. Dar asta in cazuri extreme. Daca se tine sub control prin alimentatie, in general nu exista absolut nicio problema.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 22+
Poze