Stelute de iulie-august 2013(60)
Raspunsuri - Pagina 17
olimp spune:
amalia sa sti ca nici eu nu sunt genul care doarme de amiaza , acum in sarcina am dormit de 2 ori cate o ora....si asta in conditiile in care nopatea am privit la stele , ma bucur ca reusesc sa dorm noaptea bine...
andra mascul in devenire 

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 +
IlincaIlinca
amaliaro spune:
Fete am fost la o plimbarica sunt 20 de grade lasati geamul deschis sa va trimit soare![]()
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia
Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
amalia
la noi sunt geamurile deschise de azi dimieata ..am termiat cu zugraveala si lasam sa se usuce....![]()
am si papat si acum eu stau cu burta-n sus la siesta
, apoi merg la infrumusetare , la o baie binemeritata si tot tacamul....
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
25 +
IlincaIlinca
elfcupistrui spune:
Dar ce tacute sunteti in weekend,in cursul saptamanii un apitol ar fi fost umplut pana la ora asta ![]()
Eu am dat-o in bucatareala de plictiseala mai mult,ca mancare e facuta.Niste ciorba de loboda si stevie, o mancarica de praz cu masline si lamaie si diseara ma gandesc sa fac niste vinete umplute cu ciuperci,ardei,cascaval ,usturoi,rosii si busuioc.Ma mai relaxez si eu ![]()
Ele spune:
Elf ti-o imprumut pe ficamea (aia mare) sa iti treaaca plictiseala. In fiecare we avem teme la Cunoasterea mediului.Trebuie facute fise pe care le descarcam noi de pe net. ![]()
Dupa si eu intru la baie. Sar partea cu manichiura ca le fac frumos scurte de data asta, ca nu am chef de vopsit.
Olimp imi inchipui ce a fost la tine. O placere sa vii acasa de la munca si sa nu fie nimci asezat. 
Si noi avem in plan dar sa vina caldura. Probabil atunci nu o sa fiu in stare sa ma misc deloc dar sa vedem care sare sa ma ajute..mama sau soacra?
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani 
doxy spune:
Buna fetelor! Va citesc acum sunt abia pe la pag.4, am ceva de recuperat... Astept musafiri si am un chec la cuptor. ![]()
Sa va zic ce am patit de dimineata. M-a apucat iar starile de lesin si transpiratie, dac va amintiti am mai povestit o data ca mi s-a intamplat si ziceam ca poate e cadere de calciu sau atac de panica. Ei, se pare ca e de la cadere de tensiune. mi-am luat tensiunea si era 86 cu 56 iar pulsul 93.
O sa-i spun dr. cand ajung la el.
Betty, vroiam sa-ti zic ca ti-am vazut burtica, e burtica faina de gravida si numai cine nu vrea nu isi da seama, asta ca ziceai ca multi nu stiu ca esti gravi. S-ar putea sa ai o surpriza ca si in cazul baiatului. 
Oxana, mami de
Rares (11.03.2009) si
25+
Letitia
amaliaro spune:
Doxy
sper ca acum esti bine
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia
Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Andra28 spune:
M-a inspirat si pe mine Paula si acum ma apuc de prajitura cu mere. Eu am salvat-o la mine in calculator cu numele Prajitura Bety, asa ca numele a fost adjudecat.
Andra
23 cu
si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
olimp spune:
oxana multa sanatate si ai grija de tine..
ele si eu am ajutor , nu-ti imagina ca sunt singura...ma doare asa de tare pubisul de abia calc..
25 +
IlincaIlinca