Clasa pregatitoare 2013-2014 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
orchis spune:
frumu ma surpinde asta! eu tocmai m-am programat la evaluare. am subliniat ca va avea doar 6 ani si am intrebat daca imi mai trebuie ceva de la Inspectorat!
frumu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui orchis frumu ma surpinde asta! eu tocmai m-am programat la evaluare. am subliniat ca va avea doar 6 ani si am intrebat daca imi mai trebuie ceva de la Inspectorat! Orchis si Danut (''); |
serios? nu pot sa cred!!! si fata mea e mai mare.
Am scris pe adresa de mail de la sectorul 6 si am primit raspunsul dupa jumatate de ora.
Tu cum ai facut? mail sau telefon? si la ce sector?
EliaElia spune:
Ai sunat la telefonul de pe linkul cmbrae? Acolo se fac progamarile. Te intreaba ce sector esti, pentru ce anume vrei evaluare(cls 0 sau 1) si iti spun la ce centru sa te duci si la ce ora(poti alege ora).
frumu spune:
citat din mesajul lui EliaElia Ai sunat la telefonul de pe linkul cmbrae? Acolo se fac progamarile. |
telefonul era ocupat si am scris pe mail la cmbrae_evaluare_cls_1@yahoo.com si am solicitat evaluarea in sectorul 6. si asta pe la ora 14 azi.
orchis spune:
Da, scrisesem la adresa aceea de email pentru ca telefonul era ocupat tot timpul. Dupa ce am vazut mesajul tau am sunat si mi-au spus ca ...a fost o gresala!! Nu se poate fara o adeverinta de la Inspectorat!! La inspectorat imi spune sa astept sa se deschida tel verde si atunci ma vor lamuri ce si cum
frumu spune:
citat din mesajul lui EliaElia Ai sunat la telefonul de pe linkul cmbrae? Acolo se fac progamarile. Te intreaba ce sector esti, pentru ce anume vrei evaluare(cls 0 sau 1) si iti spun la ce centru sa te duci si la ce ora(poti alege ora). |
ce varsta va avea in septembrie copilul tau? si pentru ce clasa ai optat?
oanap85 spune:
eu stiu ca daca vrei sa-l inscrii in clasa a-1 a trebuie evaluare ,la clasa 0 nu am auzit de evaluare