Clasa pregatitoare 2013-2014 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zamfir_m spune:

Despre invatatoarele care vor fi anul acesta la clasa pregatitoare la scoala nr. 205 (Dr. Taberei)stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

cate bordie atatea obiceie... ce sa zic

La noi la scoala a ucerut si copie dupa CI a lu' ta'su, si adeverinta de la gradinita... Pe asta din urma n-am avut-o, dar nu-i problema, sa le aduc ulterior... si in plus, ne-a cerut si copie dupa certificatul de casatorie N-am inteles de ce...

Deci luati toate actele sa voi, sa fie... cine stie ce idei le vin altora

Edit: la noi la scoala a printat secretara cererea, in urma a ce a completat eu de acasa, on-line. Imi zicea ca a mers mult mai repede asa si pentru ca la ei se tot bloca sistemul (probabil calculatoare de cand haul... plus ora la care deja toate scolile faceau inscrieri in sistem). Asa, la 7:30, probabil nu erau prea multi nebuni care completau cererile de acasa.

mami de 3 Elena & Andrei & Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna,

noi ne-am hotarat sa facem clasa O la gradinita ( unde am activat pana in prezent ) ce are acreditare in acest sens , iar in clasa I vom solicita direct transferul la scoala ....

voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si ce folos ai? Programul prelungit? Inteleg ca este o gradinita particulara cu cat platesti gradinita ii platesti un after. Sunt after-uri la care lucreaza invatatoare din scoala. Altfel mie mi se pare un dezavantaj sa te transferi in clasa I, acelasi pe care il presupune transferul la orice alta varsta: schimba colegii, invatatoarea, vine intr-un colectiv care s-a format deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Gata! Ne-am inscris in cls I!
Trecut evaluarea cu brio, am avut punctaj maxim, copilul s-a comportat exemplar...a fost ea, nu am pregatit-o cu absolut nimic dinainte.

A fost cam ca anul trecut.
A vorbit mult liber...a desenat, a recunoscut forme, cifre, litere, culori, mare-mic, mult-putin, bine-rau, emotii, a dat nume unui copil desenat, a spus o poveste, a fost intrebata cum ar reactiona in diverse situatii, semne de circulatie (rosu/verde..ce face cand e rosu si cand e verde, unde le intalneste), care e jucaria preferata, prieteni de la gradi, dorinte, temeri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

avantajele sunt urmatoarele:
- nu trezesc copilul de nici 6 ani la ora 7 dimineata si nu il trambalez pe drumuri scoala -after-casa;
- nu mi se pare un plus calitativ programa clasei zero, din contra la gradi fac muuult mai multe inca din grupa mare;
- copilul meu este f adaptabil asa ca nu imi fac probleme in momentul in care va fi cazul sa mearga in clasa I.

Mesajul meu nu este de a oferi argumente pro sau contra, aceasta decizie apartinand fiecarui parinte, ci se adreseaza acelor mamici care au optat pentru aceasta alternativa legala...exista si astfel de situatii?

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Eu am facut la fel. Gradinita fetelor s-a acreditat anul trecut si pentru scoala si eu una am preferat aceasta varianta din urmatoarele motive:
- numar mic de copilasi
- siguranta
- curatenie
Eu una am fost multumita de hotararea luata si pot sa zic ca a fost o decizie foarte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zamfir_m spune:

Si eu as fi preferat sa mai ramanem in clasa pregatitoare la gradinita dar din pacate la gradinita 185 nu exista spatiu si pentru clasa pregatitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumbita

Buna,

noi ne-am hotarat sa facem clasa O la gradinita ( unde am activat pana in prezent ) ce are acreditare in acest sens , iar in clasa I vom solicita direct transferul la scoala ....

voi ce parere aveti?

www.dropshots.com/bumbita2" target="_blank">poze

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Ai intrebat ce parere avem nu daca sunt persoane in situatia ta pe subiectul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Si Matei are maine evaluare pentru inscriere in clasa I. Nu imi fac griji, se va descurca. In afara de evaluarea psihosomatica, au mai cerut pt inscriere in cls. I si adeverinta de la medicul de familie al copilului, cred ca e vorba de aviz (l-a luat sotul si de aceea nu stiu exact).

Mergi la inceput