Buna ziua,
am si eu o nelamurire la care astept un raspuns si va multumesc anticipat.Am luat timp de doi ani anticonceptionale Mercylon si am hotarat sa fac o pauza de trei luni,am reluat pastilele din a saptea zi iar dupa trei pastile (zile)am avut raport.Ce as vrea sa stiu este daca am fost protejata de pastile.
Va multumesc inca o data si va doresc o zi minunata.
Citat: |
citat din mesajul lui jovi Buna ziua, am si eu o nelamurire la care astept un raspuns si va multumesc anticipat.Am luat timp de doi ani anticonceptionale Mercylon si am hotarat sa fac o pauza de trei luni,am reluat pastilele din a saptea zi iar dupa trei pastile (zile)am avut raport.Ce as vrea sa stiu este daca am fost protejata de pastile. Va multumesc inca o data si va doresc o zi minunata. |
Buna,
stiu ca nu am procedat corect dar nu am avut posibilitatea de a le lua din prima zi fiind plecata din tara.intrebarea mea este daca exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata.stiu ca perioada fertila incepe doar din a 12 sau a 13 zi.
eu spun ca nu ar trebui sa fii stresata . cred ca nu ai mari sanse sa ramai insarcinata .
sa fie asa cum iti doresti