Nervi de primavara (saradele ghetarilor)
Raspunsuri - Pagina 25
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Of ! Dragilor, sunt panicata pana la Dumnezeu ... nu stiu daca ai mei apuca sa zboare maine ...cica au excala la Munchen si numai 1 ora intre avioane. Desigur, nu au telefoane, nu au romaning, nu vorbesc engleza, habar nu au de ei ... eu cum mama ma-sii aflu daca si cand s-au suit in avionul de America ? Kari ...am intrat pe site-ul aeroportului de la Muchen si zice ca pt fligt information sa sun la +49 89 975 2 13 13 ... mie nu imi pare bun numarul asta. Parca are prea multe numere ? Nici nu stiu ce diferenta de timp este intre America si Germania ? Aici s-a dat si ceasul ? La mine este acum 15:21 ? Cat o fi in Germania ? Helllllppppppp ... |
acum e ora 20:25 la noi. suntem cu o ora in urma Romaniei.
numarul de telefon e bun, doar ca trebuie sa formezi inca 00 in loc de plus. 0049 89 975 2 13 13 . suna la ei ca vorbesc si engleza. dar sa ai la indemana numarul zborului.
kariguld spune:
buflea uite aici linkul in germana si alt numar de telefon.
0049 89 975-00
http://www.munich-airport.de/de/consumer/aufenthalt_trans/info/index.jsp
buflea spune:
Kariii nu pleca ...
deci cum sa formez de aici ?
Ca sa ies pe international, de aici se formeaza 011 ... deci 011-0049-89-975-2-13-13 ?
a_alinta spune:
dar esti trecuta tu ca persoana de urgenta pe bilet?
calm down, ca totul va fi bine!
kariguld spune:
citat din mesajul lui buflea Kariii nu pleca ... deci cum sa formez de aici ? Ca sa ies pe international, de aici se formeaza 011 ... deci 011-0049-89-975-2-13-13 ? |
nu plec.
formeaza incepand cu 0049.
edit, uitate pe linkul care ti l-am dat. in josul paginii e alt numar de telefon, cel pe care ti l-am scris mai sus.
buflea spune:
Hai ca a mers ... nu e cu 00 in fata lui 49.
Kari, ce vreme o sa fie la Munchen maine ? ..de fapt cred ca ma pot uita si eu pe net.
bombi spune:
Conform www.numberingplans.com/?page=dialling&sub=instructions" target="_blank">aici
011 is the international access code. This code has to be dialled when calling numbers outside the United States's country code zone.
Deci tb sa formezi 011-49-89 975 21213
buflea spune:
citat din mesajul lui kariguld buflea uite aici linkul in germana si alt numar de telefon. 0049 89 975-00 http://www.munich-airport.de/de/consumer/aufenthalt_trans/info/index.jsp Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Eu nu inteleg ... de ce numarul asta cu 00 in coada are atat de putine cifre si celalat are mai multe.
Deci pe site sunt doua contacte
- 49-89-975-00
- 49-89-975-2-13-13
buflea spune:
citat din mesajul lui bombi Conform www.numberingplans.com/?page=dialling&sub=instructions" target="_blank">aici 011 is the international access code. This code has to be dialled when calling numbers outside the United States's country code zone. Deci tb sa formezi 011-49-89 975 21213 |
Da, da ... asa este. Asa am sunat si mi-a raspuns cineva ...