Despre asta vorbesc (daca stie cineva din SUA sau Canada):
http://www.madejustright.com/wp-content/uploads/2013/02/1g16.jpeg
As vrea sa o folosesc candva in aluat de cornulete, tarte, etc. in loc de margarina.
Se comporta la fel? Apoi pastrez aceeasi cantitate ca si la margarina?
Citat: |
citat din mesajul lui ML Despre asta vorbesc (daca stie cineva din SUA sau Canada): http://www.madejustright.com/wp-content/uploads/2013/02/1g16.jpeg As vrea sa o folosesc candva in aluat de cornulete, tarte, etc. in loc de margarina. Se comporta la fel? Apoi pastrez aceeasi cantitate ca si la margarina? www.flickr.com/photos/69265867@N06/sets/72157628040874089/" target="_blank">Copilaria, o data-n viata... (foto) www.flickr.com/photos/69265867@N06/sets/72157628085332016/" target="_blank"> Un fluture (de noapte) pe zi si alte (tot foto) |
Scuze, am fost plecati.
Deocamdata stau bine cu grasimile fie bune fie rele :); credeam ca este sanatos, dar voi mai citi.
Si eu fac uneori aluat de tarta (sarata) cu ulei (de samburi de struguri sau de masline), dar pentru ca nu pun faina de grau iese sfaramicios. Trageam nadejde ca daca uleiul e oarecum... teapan eventualele cornulete s-ar lega (de ex. daca in loc de ulei pun unt la tarta se modeleaza binisor nu se rupe).