Stelute de iulie-august 2013 (57)
Raspunsuri - Pagina 7
Bobitza_85 spune:
Puteti crede ca eu voiam Eva Maria si amica mea (fara sa stie optiunea mea) ii pune fix aceste 2 nume?! 

Caaaaat ghinion sa ai/am
?! 
18+
"Minunica"
paula_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty200 Paula va chema acumva Hood numele de familie? 23+ ![]() bebitza |
Nu, dar am auzit-o pe Corina ( daca nu ma insel) ea are un baietel la care i-a pus numele Robin si mi-a placut cum suna.
Si Gruia e un nume vechi romanesc. Si Codin imi place.
Eu nu vreau copil pe care sa il strig in parc si sa se intoarca 3 copii. Si cand dau de vreun alt Raul prin parc, ma intristez ( dar l-am tras la sorti
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si
23+
, bb2
happy_ama spune:
| citat din mesajul lui Bobitza_85 Off...vedeti, parca tot Eva Maracineanu este cel mai frumos! ![]() ![]() ![]() 18+ "Minunica"![]() |
Atunci nu te da batuta!! Sau in loc de Eva, pune Ema. Eu am ajuns la Eva dupa ce mi-a furat cineva Ema

Happy_Ama
23+ si
Eva
Bobitza_85 spune:
Poate va pare aiurea, dar eu daca aveam baietel ii puneam numele Ianis 

Imi place la nebunie si mergea si cu numele de familie.![]()
Chiar, sa ii zic Ianisa ? ![]()
![]()
Glumesc....
18+
"Minunica"
stefana0909 spune:
Eu daca voi avea o fetita, am sa-i pun numele Dalia Ileana sau Dalia Ioana. Acum, daca e baiat, ne-am gandit la Matei Stefan, cu toate ca numele de familie se termina in "an", am hotarat ca daca ar fi al doilea nume, nu va fi chiar "batator la ochi"![]()
17+
"Bubu"
mstefania spune:
| citat din mesajul lui paula_m Stefania, chiar demult nu ai mai scris... Frumos nume ai ales Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2 |
Haha, Paula, acum am realizat, am vazut la semnatura ca pe baietelul tau il cheama si Raul, eram convinsa ca il cheama doar Ionut

Stefania
24+ 
si Teodora Rebeca (07.10.2007)
unidanad spune:
Buna ziua fetele!!
ce faceti?? Am venit si noi de la eco bebe este f bine toate organele functioneaza normal. Este cam micut dar in grafic cu 512g. Am intrat la doc la 11 am stat o ora la masurat si bebe numai cu mainile la fata a stat. A incercat sa il miste nmk era rusinos nu vroia sa il vada doc
. Am plecat cu sotu o ora ne-am plimbat , am mancat si ne-am intors si abia atunci si-a dat si el mainile de pe fata
. Pun si poze imediat. Singura problema este ca am indice crescut la artera ombilicala. Aveti idee ce este?? Eu am tot citit cu retardu de crestere. Acum o sun pe doc maine sa ma duc la ea sa i le arat.
23+
David
Dana
doxy spune:
Cris din ce ai enumerat tu Lara Miruna suna cel mai bine.
Alina eu pe tine te vad mamica de Radu, nu stiu de ce... Cand ai intrebat de nume a fost primul la cre m am gandit.
Oxana, mami de
Rares (11.03.2009) si
24+
Letitia
Bobitza_85 spune:
| citat din mesajul lui unidanad Buna ziua fetele!! ce faceti?? Am venit si noi de la eco bebe este f bine toate organele functioneaza normal. Este cam micut dar in grafic cu 512g. Am intrat la doc la 11 am stat o ora la masurat si bebe numai cu mainile la fata a stat. A incercat sa il miste nmk era rusinos nu vroia sa il vada doc . Pun si poze imediat. Singura problema este ca am indice crescut la artera ombilicala. Aveti idee ce este?? Eu am tot citit cu retardu de crestere. Acum o sun pe doc maine sa ma duc la ea sa i le arat. 23+ DavidDana |
Felicitari, Dana!

18+
"Minunica"
olimp spune:
buna fetelor 
sunt aici prezenta !
nu ma certati acum am ajuns acasa de la lucru...as fi plecat eu dar situatia nu e roz...un coleg si-a dat demisia si celelat e racit cobza..deci eu pe baricade
, mi-am mai revenit cu chiu cu vai...si m-am linistit pe la 13 am simtir-o si pe Ilincuta ...oricum vineri merg la eco , dar daca am simtit-o e bine...
nu am reusit sa intru de la servici pentru am fost bagata in priza asa cu vitezele mele incet si foarte incet . acum am ajuns vreau sa pap ceva si ma bag in pat , sper ca maine sa am o zi mei buna...
pe toate si multumesc de sustinere...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 +
IlincaIlinca