Stelute de iulie-august 2013 (56)
Raspunsuri - Pagina 21
Bobitza_85 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doxy Rodica, e super patutul, ieri am dat si eu peste imagini din astea si am vrut sa le atasez la mesaj dar nu stiu cum, nu m-am gandit sa le pun pe picasa. Dana se tot plangea de lipsa de spatiu in dormitorul ei imeeens La mine tot asa va fi pozitionat patutul. Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia |
Unde pot vedea si eu poze?
18+
"Minunica"
bubulina2401 spune:
Sweety, probabil ca s-a intamplat in parcare la ei...o fi dat cineva peste oglinda...
oricum, nu-i frumos cum au procedat. Vezi ca s-ar putea sa te sune dupa feedback in cateva zile.
22+ de 
Delia_Rodica spune:
Bobitza, pozele sunt in picasa la mine in folder
viitoare mamica de hocheist
20+
Lóránd
Bobitza_85 spune:
| citat din mesajul lui Delia_Rodica La Dana m-am gandit cand am pus pozele viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd |
Scuze, Delia, acum am vazut ca erau la tine in album.,...eu le cautam la Doxy
Si eu tot asa o sa pun patutul, lipit de patul meu, dar ma intreb...daca glisez in jos partea laterala nu exista riscul sa cada bebelusul?
18+
"Minunica"
Bobitza_85 spune:
| citat din mesajul lui olimp buna fetelor ![]() ma bucur ca sunteti toate bine ..eu din pacate am avut de buna dimineata o criza de inima...m-a tinut 2 ore acum sunt ca si copata si binenteles la munca , abia pot vorbii ![]() sper sa nu fi patit nimic Ilinca , inca nu am sintit-o azi astept sa vad ca misca sa ma mai linistesc... XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 24 + IlincaIlinca |
Multa sanatate, Olimp!

18+
"Minunica"
paula_m spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bobitza_85
Scuze, Delia, acum am vazut ca erau la tine in album.,...eu le cautam la Doxy Si eu tot asa o sa pun patutul, lipit de patul meu, dar ma intreb...daca glisez in jos partea laterala nu exista riscul sa cada bebelusul? 18+ "Minunica"![]() |
Pana la 3 luni nu se foiesc asa tare incat sa cada din patut.
Apropo de asta. Voi folosi neaparat sac de dormit. La Raul am facut prostia sa nu-l obisnuiesc de mic, si cand a inceput sa se miste, ma trezeam si de 10 ori pe noapte sa-l acoper si am zis ca, cu asta micu nu mai fac greseala asta.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si
23+
, bb2
Bobitza_85 spune:
| citat din mesajul lui Sweety4u Burtici vorbarete! Ieri nu am apucat sa va citesc si deja sunt in urma cu aproape 2 capitole... Am avut o zi grea atat la munca, cat si dupa. Am avut masina in service, la Brady, dealerul de unde am si cumparat masina, pentru ca i-am zgariat pragul de pe stanga cand am trecut peste o bordura mai mare. L-am facut pe Casco. Si m-am dus aseara, pe la 7, sa o iau si ce sa vezi... cica au constat ca mi s-a stricat oglinda de pe partea stanga (nu era sparta, nu se mai regla si se balansa) ca sa spuna ca asa am adus-o... total neadevarat. Eu am dus-o cu oglinda in stare perfecta de functionare. Si nu am vrut sa iau masina asa acasa. Fata care era aseara la service nu avea nicio vina si a ramas sa vb de dimineata cu baiatul caruia i-am predat masina. Si ce credeti ca mi-a zis el? Ca este cuvantul meu impotriva cuvantului lor Si dupa ce am tras o cearta cu el in telefon i-am spus ca nu ma intereseaza ce au facut ei dar eu nu le-am adus oglinda stricata si eu las acolo masina pana mi-o repara, eu o iau in conditiile in care am dus-o si i-am inchis telefonul. Asta se intampla la ora 8 si la 9 si ceva ma suna un baiat sa-mi spuna ca e gata masina... ca mi-au reparat oglinda. Eram spre serviciu, asa ca ma duc maine dimineata sa o iau. Sper sa fie in stare perfectaSper ca nu v-am incarcat negativ pe si pe voi. Eu v-am povestit ca sa fiti si voi atente cand mergeti la service va pup pe toate |
Sweety, ce tampiti!!!

Nu lasa asta sa te afecteze....
18+
"Minunica"
Delia_Rodica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bobitza_85
Scuze, Delia, acum am vazut ca erau la tine in album.,...eu le cautam la Doxy Si eu tot asa o sa pun patutul, lipit de patul meu, dar ma intreb...daca glisez in jos partea laterala nu exista riscul sa cada bebelusul? 18+ "Minunica"![]() |
Daca e bine lipit nu cade, mai ales ca in primele 3 luni nu se plimba in pat. Eu o sa am patul cu sistem de agatare pe patul de dormitor.
viitoare mamica de hocheist
20+
Lóránd
yvyana spune:
| citat din mesajul lui graphistar Monirina, la 18 sapt, eu aveam placenta grupa II, grad 0. Gradul am inteles ce e, insa grupa nu pricep. Stiti careva ce-i cu grupele? 20 + AlexandruLaura |
Gradul de maturare al placentei: 0,1,2 sau 3 (inteleg ca doar grd 3 pune probleme, eu si acum si la sarcina precedenta am avut grd 2 in S22);
Grupul se refera la locul unde e inserata: I (fundica, in jumatatea superioara a uterului), II (medie, pe la mijlocul uterului), III (in jumatatea inferioara a uterului, poate atinge sau nu colul, se urmareste mai atent dupa S22 datorita riscului de placenta praevia).
Monirina eu zic ca grd 2 in S16 nu pune probleme, trebuie urmarit sau mai vezi alt dr, eu de exemplu am facut 2 morfofetale in S22 si unul mi-a zis placenta grup I, grad 2, altul placenta grup I, dar n-a zis nmk de gradul de maturare, dr mea nu mi-a zis ca nu e OK si la sarcina precedenta in S22 am avut tot placenta grup I, grd 2, in S32 la Albu mi-a zis ca e grup I, grd 1, deci o fi intinerit
Happy Mom
si
S24+
Bobitza_85 spune:
| citat din mesajul lui happy_ama Am mai pus si eu niste poze, printre care una facuta azi de la birou. Se vad muntii ![]() Happy_Ama 23+ si Eva |
Happy, draga,
Esti frumoasa si arati taaare bine, nu te mai "prosti"
18+
"Minunica"

Rares (11.03.2009) si