Copilul isi surprinde parintii facand dragoste :)
Raspunsuri - Pagina 13
histamina spune:
exact .e o mare diferenta intre intamplator si ostentativ.
nenorocirea e ca pt multi, cei care dorm dezbracati o fac sa fie vazuti ostentativ,in timp ce ei o fac intamplator.
problema e in ochii privitorului.
histamina spune:
nicdecum.nici vorba.
e ceva omenstenormal.n-ai un corn in frunte.
nu privesti sexual corpul.
nu stai cu picioarele desfacute ostentativ.
dormi pus si simplu.daca el e invatat s apriveasca normala sta e ok.daca e constrans de tot felul de prejudecati,e naspa.
daca pt el organul sexual e rusinos, e pt facut sex,doar, si nu e o parte integranta a corpului ca si mana si piciorul,atunci.........e vina cui i-a sadit prejudecatile in cap si e nasol.
echilibru.nu e ostentativ.
Cristina_C spune:
Sigur ca organul sexual este o parte a corpului. Ca mana, ca piciorul, ca urechea. Totusi ceva ne opreste sa il fotografiem si sa il punem la poza de profil de pe DC, de exemplu. Nu prejudecatile, ci bunul simt.
histamina spune:
crisitna,vb de privat,de viata de acasa,ca nici sanii nu ti-i pui pe DC si nici picioarele.
vb de atitudinea fata de corp.
repet,cine doarme dezbracat si face nudism doar la mare, nu e un depravat, ci unul care are o relatie de armonie cu tot ceea ce inseamna el.
Cristina_C spune:
Nu am absolut nici o problema cu asta. Pot dormi foarte bine dezbracata sau in orice pozitie vreau atata timp cat, stiind ca am un copil in casa, tin usa dormitorului inchisa.
histamina spune:
ne privim diferit.
pur si simplu gandim diferit.oamenii sunt diferiti.
nu, pt nimic in lume nu as incuia usa.
strumf are cosmaruri si nu risc.
Cristina_C spune:
Sani nu am vazut, dar picioare- da. Intr-o vreme era una foarte haioasa cu piciorul mamei, al tatalui si al copilului, de la mic la mare. Cat se poate de ok.
histamina spune:
vezi,te-ai putea gandi ce e mai sus de picioarele alea?de ce nu au sosete?dar nu se vad pijamalele?
pt mine, sunt doar frumosi
Cristina_C spune:
Strategic, unii incuie usa. Toata noaptea sau macar o parte. Cand decid s-o lase deschisa, isi iau si ceva pe ei.