Acum 30 de ani ...
Raspunsuri - Pagina 6
karula spune:
Militia, Dana, militia! Militian, militieni. 'Ti-ar romantismul sa-ti fie, astazi si maine si toujours! =))
eumada spune:
Mais biensur.....esti cumva scriitoare?Ai un talent fantastic....stilul tau e cumva apropiat de al Cellei Serghi
ddana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karula Militia, Dana, militia! Militian, militieni. 'Ti-ar romantismul sa-ti fie, astazi si maine si toujours! =)) |
Era politia, jur! Intentionat nu am zis cand s-a intamplat minunea, pentru ca e asa... atemporala pentru mine, dar acu, ca ai mentionat, nu mai exista militie. Era intrarea la Tineretului 5000! Ia sa vedem, cand zici tu ca a fost? :)))
ddana spune:
citat din mesajul lui eumada Mais biensur.....esti cumva scriitoare?Ai un talent fantastic....stilul tau e cumva apropiat de al Cellei Serghi Madalina Copiii gasesc de toate īn nimic. Adultii, nimic īn toate." |
Mais non, pas du tout :)) Mai cochetez si eu, adevarul e ca imi place din cand in cand sa ma copilaresc. Nu am pretentia ca fac mai mult de atat, dar iti multumesc mult pentru aprecieri!
karula spune:
Ia sa vedem, cand zici tu ca a fost? :))) |
Acu' 30 de luni?
(oricum, studentele de la filo aveau renumele lor si acum 30 de ani, stiu eu bine)
ddana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui karula
Acu' 30 de luni? (oricum, studentele de la filo aveau renumele lor si acum 30 de ani, stiu eu bine) |
Ntzzz... mult mai demult. Nu cred ca-i multiplu/submultiplu de 30.
Nu stiu cum e cu renumele filoloagelor in urma cu 30 de ani, eu am inaugurat o traditie in cercul meu de cunoscuti, ca sa zic asa :)
ddana spune:
citat din mesajul lui eumada Cred ca prin anii `92-93. Madalina Copiii gasesc de toate īn nimic. Adultii, nimic īn toate." |
Aproximtiv. Un picut mai tarziu. Era vara "Macarenei" :)
Rufus spune:
Eida, asta da traire in Costinesti.
Chiar daca cu 10 ani mai tarziu decat povestea Capcaunului.
ddana, m-a incantat povestirea ta
ladyJ spune:
ddana, ce frumos ai povestit
Cred ca Costinestiul a fost, pentru mai multe generatii, locul cu vacante pe care nu le uiti niciodata.
Prima vacanta la Costinesti am avut-o cand voi probabil considerati ca (,) Costinestiul nu mai e ce a fost , dar va zic, a fost minunat, si zic si eu acum, de atunci sigur nu a mai fost asa.
Astia mai mici habar nu au ce au pierdut
Am trait, la ani distanta, aceleasi promisiuni facute-n gara, acelasi blat pe tren,acelasi dormit gramada si spalat la dusurile improvizate in curtea gazdei(cu apa rece, evident)
Cum era melodia aia de la Voltaj? ““ca la 20 de ani““- asta mi-a venit in minte citindu-va.