Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (50)
Raspunsuri - Pagina 18
liliana83 spune:
Buna fetelor!
Diana ti-am admirat si eu noua tunsoare si-ti sta extraordinar de bine. Si inainte iti statea foarte bine, dar acum e wow.
Adriana am vazut ca si tu ai fost tunsa la un moment dat asa si-ti statea suuuper, parca erai o frantuzoaica
Laura, azi am fost la medicul de familie ptr controlul de rutina si mi-a expicat ea care-i cauza" arsurilor" noastre din partea stanga,de sub coaste: cica acolo ar fi camera de gaze , deci nimk grav, doar balonare![]()
Betty ai intrebat-o pe Laura de alaptatul dupa cezariana, si , datorita faptului ca am trecut si eu prin acesta experienta indraznesc sa-ti spun cum a fost la mine.Mi-au facut mai multe injectii cu oxitocina si a 2 a zi de la nastere deja am pus copilul la san, din pacate n-am reusit sa alaptez decat 3 luni.
Fetelor vad ca deja vorbiti de cuparat hainute ptr bebei. Stiu ca este ceva foarte tentant , sunt superbe si cu greu poate o viitoare mamica sa reziste tentatiei, insa cred ca si de data asta voi astepta sa-l tin intai pe bebe in brate, desi de fel nu sunt superstitioasa.
olimp spune:
ok bagat la tartacuta biberonul este de vina
am gasit inculpatul 
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
23 +
IlincaIlinca
Ele spune:
Astea doua zile, am muncit la domiciliu sis e cunoaste. Durerea de "pasa" e foarte slaba . Deci si statul in scaun o accentueaza.
Dar tot ca un elefant ma misc si respir greu.
De Adde am mai intrebat si eu. Nimik nu stim.
Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani 
olimp spune:
ele ![]()
eu ma simt ca o turma de elefanti , abia ma misc sau cel putin asa mi-i se pare mie , repir greu , ma misc greu , obosesc repede...ufff numai calitati ![]()
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
23 +
IlincaIlinca
olimp spune:
bobita hai cu vesti ! 

23 +
IlincaIlinca
Bobitza_85 spune:
Buna dragele mele,
Vin si eu cu vesti bune. O sa avem

Este bine, sanatoasa. Mi-au luat si sange pt TTest. Astept rez in 5-10 zile.
Am colindat cu sotul toata ziua la shopping si am dat numai peste promotii .![]()
Am fost in Carrefour Vitantis si erau multe tombole...Am luat o rochita draguta de la Reserved la 30 Ron, Gel dus Klorane+sapun Klorane 34 Ron si o jucarie roz pt bebita mea (ceva pt ros cand ii dau dintisorii) , in fine, a fost o zi grozava.
Nu am mai ajuns la munca 
Acum am intrat sa va scriu repede si ies cu prietenii in oras sa sarbatorim vestea ![]()

Am decis sa schimb si dr pt ca azi am aflat ca am avut dezlipire de placenta si dr mea nu a vazut....Am gasit o dr buna rec de sora mea si am inteles de la o pr ca si ea naste cu ea. O cheama Bohiltea Roxana, e la Academica si la sp Municipal. Ati auzit de ea? Am citit numai de bine. Mi-am facut programare pe 30 la ea.
Va pupacesc si vb mai tarziu daca mai sunteti, daca nu, maine!
Cu drag,
17 + 
Ele spune:
Alexandra ti-am zis eu ca esti mama de fetita. 

super, sa sarbatoriti frumos fara excese. 
Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani 
Bobitza_85 spune:
Aoleu, ce-ar merge o tigara acum, sa sarbatorim cum se cuvine...![]()

Glumesc, nu fac de-astea 
Ele, ai avut dreptate, ce sa mai...desi toti prietenii imi prevazusera un baietel, uite ca nu a fost asa.
Bine, va dati seama ca la 17 sapt nu e 100% sigur, dar eu sper sa nu apara putulica. ![]()
17 + 
paula_m spune:
Alexandra, felicitari pt fetita!! 
Eu am avut colostru la 3 ore dupa cezariana, dar asa cum va ziceam, am facut cezariana la cald, am trecut si prin travaliu.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si
22+
, bb2
olimp spune:
bobita 

sa traiasa printesa !!!
23 +
IlincaIlinca