Atentie soferi.. si pietoni!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui AkaManah
De asemenea am vazut ca femeile nu sunt deloc amabile in trafic! Niciodata nu mi-a fost cedata prioritatea, asa cum fac eu foarte des, de catre o femeie. Cer explicati!!!!

Trebuie sa maresti volumul! Cu 62 de decibeli n-ai trecere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Citat:
Si eu am depasit pe linie continua cand am putut, am depasit coloane tinute in loc de vesnicele tractoare sau carute. Niciodata, insa, nu am dublat la semafor sau la depasiri. Nu e pentru mine.

Adica cum ai depasit coloana cand ai putut dar nu ai dublat la semafor sau la depasiri?

Scuze, voiam sa spun triplat la depasiri!
Legat de depasirea pe linie continua, exista la noi o situiatie pe care am intalnit-o foarte des- kilometri intregi de drum drept ca bradul liniat cu linie continua. In unele situatii era vorba de exces de zel din partea drumarilor (undeva haaat departe exista un acces pe un drum secundar) dar, in cele mai multe nu am vazut nimic sa justifice o asemenea situatie. Acolo depasesc. Nu imi pot petrece atat de mult timp in masina doar pentru ca traiesc in tara unde nimanui nu-i pasa de cetatean.

Mergi la inceput

Citat:

da, ma', oricum numai femeile pot avea asa GPS speriat de bombe, alea folosite de barbati sunt calite in trafic. Chiar vrei sa ducem discutia in directia asta??? Are vreo importanta?

Nu vreau sa ducem nici o discutie pe aceasta tema. Este doar un banc si atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

vorbind la telefon ...

Eu asta cu vorbitul la telefon la volan chiar nu o inteleg. Ma refer la vorbitul la telefon fara hands free (chiar si asa iti distrage atentia).
Dar hai sa fim seriosi, in zilele noastre aproape toate telefoanele sunt livrate cu handsfree, o casca bluetooth pentru cei care nu suporta firele de la casti costa mai nimic. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca masinile de generatie noua au optiunea de portal de telefon mobil, practic mobilul ti se cupleaza prin buetooth la masina, iti auzi interlocutorul in boxele masinii.
Ma mir in fiecare zi cand vad in bucuresti masini de la 40.000 euro in sus si in ele conducatori auto care stau cu telefonul la ureche, imi vine sa las geamul jos sa-i intreb daca n-au mai avut 30 lei sa-si ia o casca bluetooth... Desi probaibl la multe dintre limuzinele alea portalul de telefon mobil e in dotarile de baza. Dar deh, daca am folosi device-urile hands-free care ne pot salva viata am roisca sa nu ne mai vada colegii din trafic ca detinem Iphone cu cristale Swarovski :).
Cred ca dedeaba ne luam masini cu scoruri mari la testele autoNcap daca dupa facem tot ce putem sa ne punem siguranta in pericol.

Din nou, dupa mine vorbitul la telefon la volan cu telefonul la ureche, in zilele noastre, este dovada de lipsa de civilizatie pentru ca se poate evita fara a renunta la comunicare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:

Citat:

da, ma', oricum numai femeile pot avea asa GPS speriat de bombe, alea folosite de barbati sunt calite in trafic. Chiar vrei sa ducem discutia in directia asta??? Are vreo importanta?

Daca lumea ar fi condusa de femei, nu ar mai exista razboaie. Ar exista numai tari invidioase, care nu īsi vorbesc.

Eu il stiam cu GPS-ul care spune Tatal Nostru :).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
De asemenea am vazut ca femeile nu sunt deloc amabile in trafic! Niciodata nu mi-a fost cedata prioritatea, asa cum fac eu foarte des, de catre o femeie. Cer explicati!!!!

Trebuie sa maresti volumul! Cu 62 de decibeli n-ai trecere.

Glumesc1 Era pentru cineva de pe acest forum care, de cate ori, ne vedem imi atrage atentia, intr-un mod amuzant, ca "melcul tzusti!"

Reproduc gluma.
Concurs de strāns melci. Participa un moldovean, un oltean si un ardelean.
Primul concurent,moldoveanul, pleaca la semnalul de start si dupa o ora se īntoarce cu un butoi de melci. Juriul impresionat īl felicita.
Al doilea, olteanul, pleaca si asta iar dupa o ora se īntoarce cu doua butoaie si doua galeti de melci. Juriul ramane uimit!
Īn sfārsit vine rāndul ardeleanului. Pleaca, trece o ora, trec doua, trec zece, dupa 12 ore se īntoarce si ardeleanul fara nici un melc.
Ceilalti īl īntreaba:
-Bai omule, cum nu ai reusit sa prinzi nici un melc īn 12 ore?
La care ardeleanul de gāndeste si zice domol:
-Noapai, eu l-am vazut,m-am uitat la el, l-am ochit, dar cānd m-am aplecat sa īl iau, melcul "tzusti!" īn tufis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izabela88 spune:

da de unde,majoritatea accidentelor,in care gps-ul e nevoit sa spuna Tatal nostru,sunt facute de soferi barbati.
cand vine vorba de incadrari nereusite in parcare/garaj/curte si alte "retusuri" nedorite la adresa autovehiculului din dotare,femeile sunt in top(top din care nu lipsesc barbatii),dar asta nu pune in pericol decat...contul din banca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:

Citat:

Daca lumea ar fi condusa de femei, nu ar mai exista razboaie. Ar exista numai tari invidioase, care nu īsi vorbesc.

Hai ca stii si tu ca daca era doar un banc si atat il lasai asa cum diplomatic l-a postat Marius

Daca te intereseaza si explicatiile mele, eu am regulile mele dupa care dau prioritate cuiva care nu are de fapt. Singura de la care nu ma abat nici daca trece acceleratul e aia ca nu las mitocanii sa se replieze in coloana dupa ce am stat o ora la coada la un semafor. Daca le place traiul periculos pot oricand intra in intersectie si pe linia de tramvai, prin stanga refugiului sau chiar pe contrasens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La fel cu Androix. Nici eu nu las pe nimeni sa se bage in fata mea in conditiile in care tripleaza coloana sa nu stea la semafor. Dar nu cred ca e o atitudine a femeilor. Am invatat de la sotul meu . Diferenta e ca eu nu ii las si atat, sotum meu le spune si ceva "de bine".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:

Citat:
Si eu am depasit pe linie continua cand am putut, am depasit coloane tinute in loc de vesnicele tractoare sau carute. Niciodata, insa, nu am dublat la semafor sau la depasiri. Nu e pentru mine.

Adica cum ai depasit coloana cand ai putut dar nu ai dublat la semafor sau la depasiri?

Scuze, voiam sa spun triplat la depasiri!
Legat de depasirea pe linie continua, exista la noi o situiatie pe care am intalnit-o foarte des- kilometri intregi de drum drept ca bradul liniat cu linie continua. In unele situatii era vorba de exces de zel din partea drumarilor (undeva haaat departe exista un acces pe un drum secundar) dar, in cele mai multe nu am vazut nimic sa justifice o asemenea situatie. Acolo depasesc. Nu imi pot petrece atat de mult timp in masina doar pentru ca traiesc in tara unde nimanui nu-i pasa de cetatean.

Sigur, linia continua e de florile marului, trasata doar ca sa te enerveze pe tine.

Interesant paradoxul asta, vrem reguli, vrem ca toti sa le respecte, dar noi personal NU, atunci cand nu ne convin. Sa cerem , zic, reguli care sa ne convina fiecaruia in parte.

Mergi la inceput