Piersicute de iulie august (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

voi ati incercat la ultima masa sa-i puneti cereale in biberon???as vrea sa nu se mai trezeasca la 2-3, sa se trezeasca la 6 dim si sa manace si ea ca omul....
eu am incercat aseara-dar n-am gasit reteta potrivita,am pus la 150 de lapte 2 masuri de cereale topfer de orez-dar curgea prea repede si s-a inecat.sa mai incerc diseara...cu 3 masuri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Valy, depinde de copil, al meu cu cereale seara (i-am dat si in biberon, cu aceeasi tetina ca la lapte) dormea la fel. Deci nu conta pe cereale pt mai putine treziri.

ILE, astept PM cu adresa/reper si ora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Salutare mamici si pitici!
Sa va fie de bine cumparaturile de la BE.

mygirl - nici eu nu i-am facut ROR-ul Biancai, si nu i-l fac nici Clarei

valy - nici a mea nu e mancacioasa, ieri si azi a mancat 1 lgta de piure de legume, si fructe deloc.

of Ioana, ce patanie cu masina :(
Si celelalte masini erau si ele ridicate, sau numai a ta era in zona hasurata?

ile - si mie imi mai trimite uneori mancare mama, de 1-2 ori pe luna, si cand vine la noi in vizita mereu imi gateste cate ceva :))

Fleur - servici usor si adaptare usoara!

Clara are 7,5 luni, inca nu merge in 4 labute, nu se taraste, nu se ridica in picioare si nici in fund, in schimb sta toata ziua in fundulet si se joaca:)
A inceput sa spuna si consoane, mememe si dadada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vera_l spune:

Salutare fetele,
profit ca doarme Mattia sa recitesc si sa raspund.
Ile,sanatate multa!vorbim maine la tel,azi banuiesc ca esti in familie..
Fleur,imi pot doar imagina cat de greu iti e..Felicitari pentru dintisorii iesiti pe nesimtite si pentru progresele motorii ale vorbaretului Eric
Lore,Mattia nu e inca la salt,abia spre sfarsitul lunii viitoare ar trebui sa inceapa insa el este foarte constiincios,se antreneaza si in miez de noapte..in fiecare noapte avem show,ori de vorbit ori de ridicat in fund/picioare
Ada,te-ai prins cum sta treaba cu numele lui Mattia.Taica-sau are un stres ,a fost o lunga discutie atunci cand am ales numele ca noi(romanii)nu avem doppia lettere si ca nu stim cum sa le pronuntam,ecteu una,n-am nici un stres,sa i se spuna cu accentul oriunde :)),Matti sa fie..
Legat de insomnii,o sa-ti treaca dupa nunta
Ioana,nu-mi zice de ridicat masini ca mi se increteste parul.am tras-o si eu acum cativa ani,eram acolo cand imi ridicau masina si am zis:"ok,lasati-o jos si va platesc amenda pe loc"..stii ce mi-au raspuns,nu?ca trebuie sa ma duc s-o recuperez de la parcul lor care era in afara Bucurestiului.Niste idioti!!

Legat de vaccinari,daca ar fi dupa mine nu i-as face nici unul,pana la urma i-am facut schema de acolo..eu sunt un pic si anti medicamente ect..ma rog,e o optiune personala stiti cum e cu pasarelele..

In alta ordine de idei,ma intrebam cand oare imi voi reveni(daca) si eu cu creierul ,ca sunt varza,nu reusesc deloc sa ma concentrez sunt chiauna tot timpul,nu-mi amintesc de la mana pan' la gura,trebuie sa-mi pun alarma pt orice..oare imi voi reveni vreodata sau raman asa tampa?

Gata,s-a trezit duracell.
Va pup si imbratisez pe toate,fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

michelle- imi pare rau ca nici clara nu papa-dar ma bucur ca nu sunt singura-si sa nu mai fac un capat de tara din asta. tu inca mai alaptezi ,nu?dupa fiece tentativa de fruct-leguma bagi laptic,nu????logic.cu lapticul e ok,nu?
te zapacesc-pt ca sunt de-o varsta si au cam aceleasi trasaturi-cu mesele,cu achizitiile.
sara a inceput sa se tarasca, isi baga picioarele sub ea-dar cand are chef, mai zice si ea memeee,ga,dea...
sta in fundulet si se joaca-apuca jucariile,le ciocneste,si le schimba din mana in alta,le arunca

a avut succes si azi vitelul-dar iaurtul-ba...de maine o trec pe "casa buna-ca' asta scump humana nu-i place

o seara buna.sper sas intru si maine sa vad ce mai faceti.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns drusu spune:

Fleur, succes si acomodare usoara si linistita pentru Eric si pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Vali, Sara+Onuta+Clara= clubul mofturoaselor. Si a mea e... de groaza cu mancarea, parca e setata la 40 ml, ce e peste vomita. Ieri am stat la masa cu ea 2 ore si a mancat 80 ml legume cu pui -borcanas.

Azi am fost la Cocosu Rosu, a fost distractie mare! I-a placut Onutei, a luat masa la restaurant, iar eu in loc sa-i iau borcanelul cu legume si oui am luat caisele..... De data asta a tras si un somn in oras.,., ceea ce a facut-o sa reziste mai mult, asa ca am stat 4 ore jum plecati fara urlete, tipete. Si a mancat si destul de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Fleur, draga mea, intru special.sa-ti urez revenire usoara in campul muncii, capul sus si stai linistita ca Ericutz e pe maini bune :) chiar dk inceputul o sa fie greu, odata cu trecerea zilelor ai sa vezi k te vei obisnui si iti vei intra in mana. ai savezi k de aici inainte vei avea grija sa make the most of the time spent cu micul print :))
te imbratisez cu drag si iti tin pumnii sa fie bine :*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Salutare,

Va servesc o felie de tort, astazi l-am sarbatorit pe sf Patrick al irlandezilor :). Ina, multumim de urari.

Am fost si noi la be...distractiv foc, fi-meu s-a lipit de o tricicleta l-am pus in ea de proba si era asa fericit ca nu m-am indurat sa-l iau din ea, asa ca am platit-o si am plecat calare. Acum ne dam cu ea prin casa :)))

Ioana, eu ii numesc hingheri...niste nenorociti... Pana acum am scapat dar lu barbata-meu i-au ridicat-o de 2 ori la interval de 2 sapt...

Fleur, bafta maine in prima zi de scoala. Pupam Ericutul sa fie cuminte. Tu l-ai mai dus in ultima sapt?

Roxy ai idee cand se deschide bb tei mlitari?

Lorena sa va fie de bine iesirea. La casa roz ai fost? Mie imi place mai mult decat la cocos, parca e un pic mai intim.

Noi nu raportam niciun dintisor pana acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Multumesc din nou fetelor, pt incurajari.

Azi am fost un pic la plimbare, acum mi-am vopsit parul sa arat si eu "umana" la servici. Tre sa mai fac ceva de mancare pt maine si gata pt seara asta.

Sper sa fie bine si sa ne intram in ritm...dar tot mi-e mila de pici.

Va pup, sunteti niste dragute!

Mergi la inceput