Burtici de noiembrie-decembrie 2013

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

fetelor eu am fost azi la eco si avvem doi saculete cu doua inimioare...deci sarcina gemelara. S-a uitat destul de bine si sunt doi...acum sa vedem cum evolueaza sarcina...exista si pericolul sa se resoarba unul si sa ramana doar unul.....suntem destul de entuziasti asa dar si speriati....ca nu ne prea asteptam:) Bunica mea a avut gemeni,

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) si 4+

https://picasaweb.google.com/roparo/Vara2011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaraluca83 spune:

Vai ce fain ... Sa dea Dzeu sa se dezvolte amandoi si sa fie sanatosi. Si tu la fel sa duci sarcina bine, sa ii nasti usor si sa fii sanatoasa sa ii cresti mari ... Si eu abia astept sa merg la eco miercuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns drianny spune:

Felicitari Larissa, sarcina usoara si bebelusi sanatosi si al termen!!! Ai grija de tine si de bebici!!!

Mamica de baietel scumpel Rares Andrei de 3 ani si 9+

Mergi la inceput

Chiar lipsea o graviduta cu gemeni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Hello, burtici

Larisa, ce vesti super, iti doresc sa evolueze totul ok si sa aveti copilasi frumosi si sanatosi

Eu iau vitamine(Femibion)plus MagneB6, Aspenter si vitC, dar nu le iau de capul meu, ci prescrise de hematolog pt mutatii. Si in sarcina trecuta am luat la fel si am continuat sa iau Femibion 2 pe toata durata alaptarii, adica 1 an si 2 luni.Treaba cu inghititul lor e mai complicata zilele astea ca ma tot chinuie greturile zi lumina.Am citit ca unele dintre voi v-ati dori sa aveti greturi, dar eu zic ca mai bine sa va bucurati ca nu aveti ca-i groaznic sa te trezesti dimineata cu greata si seara sa te culci tot asa.

Ma pun sa vad ce zice calculatoru asta chinezesc ca am in burtica ...

fericita de Alexandru (11.04.2011) 8+

Mergi la inceput

Na, cica o sa fiu soacra cu 2 nurori

Mergi la inceput

Fetelor, eu abia am ajuns la serviciu si mi-e un somn....noroc ca nu am multi pacienti astazi, incerc sa-i pun mai mult dimineata cand am capul odihnit ( ma dispera programul de dupa amiaza). Abia astept sa ajung acasa sa ma pun in pat. ... Voi cum va simtiti la munca? Nu va e somn?

Mergi la inceput

Lasa ca nu-i rau Anda, important e sa fie sanatos!
Mie imi da ca va fi fata dar parca vad ca va avea cuc
Orice ar fi noi tot ii vom iubi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaraluca83 spune:

Si mie mi-a iesit baiat. Ce o fi, Doamne ajuta sa fie sanatos . La toate va doresc asta !

Si mie mi-e somn la munca, bine si vremea asta de 2 lei e de vina.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui drianny

Lasa ca nu-i rau Anda, important e sa fie sanatos!
Mie imi da ca va fi fata dar parca vad ca va avea cuc
Orice ar fi noi tot ii vom iubi!!!

Clarrr, noi nu avem nici o preferinta vizavi de sex, ne dorim doar sa fie sanatos. Dar si eu simt ca va fi tot cu cuc si tura asta

Mie mi-e somn ziua ca nu pot sa adorm seara de la greata, azi noapte am stat pana la 3 in fund ca mi-era o greataaaa si m-am trezit dimi la 7, am pregatit copilul de cresa si la 8 am fost la loc in pat la nani pana la 11, cam asta e programul meu zilnic

Mergi la inceput