Proiect baza de date - caut colaboratori
Am un proiect de colectare date la care as avea nevoie de ajutor.
Criterii: engleza bine spre foarte bine, perseverentza. Jobul nu este complicat, este destul de monotn, insa nu se aloca decat approx 3h/zi
Mail multe detalii pe PM, daca sunteti interesati.
Merci,
Bianca
Raspunsuri
pitzinuca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Pitinuca eu sunt interesata.Astept PM http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Am trimis.
Pentru cine mai este interesat, va rog frumos sa imi trimiteti direct PM, imi este mai usor asa.
Multumesc!
pitzinuca spune:
Anuntul este inca valabil.
Multi doritori, actiune mai putina :).
O saptamana buna!
Sunny71 spune:
citat din mesajul lui pitzinuca Anuntul este inca valabil. Multi doritori, actiune mai putina :). O saptamana buna! _ mami de andi si ilinca _ traduceri si asistenta "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
Ti-am trimis PM cu adresa de mail , dar nu am primit nimic de la tine, poate incerci din nou.
pitzinuca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Sunny71
Ti-am trimis PM cu adresa de mail , dar nu am primit nimic de la tine, poate incerci din nou. |
ti-am raspuns si eu.
Merci!
Lorinne spune:
Buna Pitzinuca,
Ti-am trimis si eu mesaj privat cu adresa mea de mail + skype, insa nu am mai primit raspuns.
O zi buna!
pitzinuca spune:
citat din mesajul lui Lorinne Buna Pitzinuca, Ti-am trimis si eu mesaj privat cu adresa mea de mail + skype, insa nu am mai primit raspuns. O zi buna! |
Buna, ti-am raspuns!
Multmesc!
tnicoleta spune:
citat din mesajul lui pitzinuca Am un proiect de colectare date la care as avea nevoie de ajutor. Criterii: engleza bine spre foarte bine, perseverentza. Jobul nu este complicat, este destul de monotn, insa nu se aloca decat approx 3h/zi Mail multe detalii pe PM, daca sunteti interesati. Merci, Bianca _ mami de andi si ilinca _ traduceri si asistenta "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
imi poti trimite si mie detalii pe adresa asta: ancaburtea2004@yahoo.com
multumesc