Bobocei de septembrie-octombrie 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Buna dimineata !
Andrei face nani,am reusit si eu intre timp sa imi iau micul dejun.

Ce parere aveti de apa de la filtru????Eu am montat la bucatari filtru pentru purificarea apei de la amway...E oky pentru bebelsui???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Mirabela, gustare de aia de fructe de la Hipp ii dau Sophiei. La inceput i-am dat mar simplu (cu greu am gasit) si apoi i-am dat borcanel de ala de plastic de care zici tu cu mere si pere. Acum e la mere si banane (tot acelasi gen - 4 borcanele, 13 ron, se numeste ''gustare de fructe'')
Sophiei ii place. Si mi se pare ok si ca pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

'Neata si de la noi!
Bob ce perspicace esti, nu am mai intrat la aspirante de doi ani, de cand m-am angajat si nu am mai avut timp, nu credeam ca mai sunt in listuta. Cum de m-ai gasit in listuta? Mai citesti si pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Alina, eu intru mereu la Aspirante, desi in ultima vreme nu le-am mai scris nimic (nu ca aici scriu multe...), le citesc mereu.

I-am dat 2/3 borcanel (de 125 g) de pere lui Iris mai devreme. S-au batut turcii la gura ei. A plans sa-i dau si tzitzi si a supt cam jumate din cat era masa ei obisnuita. Pe urma s-a pus pe ras, statea in scoica langa mine, in timp ce mancam si ranjea de una singura. Cand ma uit iar la ea, adormise. Am lasat-o in scoica, doarme ca valiza
Mai devreme a prins paharul si-si pusese gurita pe el sa bea. Maimutica mea care imita tot

Mirabela, nu ma supar deloc, de aia si citesc aici, sa fur inspiratie.

Abia astept sa ajungem la iaurt, am mazalit-o pe gurita putin cu Cremoso si a fost tare incantata. Dar o sa-i dau Napolact, m-a sfatuit o prietena sa nu-i dau Danone si merg pe mana ei.

Am luat si nr 2 de la Pap tot, m-am inspirat cu inca 2 legume pentru piure : fasole verde si fenicul. Sa vad unde gasesc fenicul, sa incercam si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

pupici la mamici! si la bebeii sarbatoriti zilele astea!
tare mult ati scris cat am lipsit eu, nu mia tin minte mare lucru
carmen da, se pare ca david doarme bine noaptea si ma bucur ..papa pe la 12-1 si 5-6...e super bine!
oli mor de drag cum povestesti, te-as citi non-stop...si papacioasa de maya e o dulce foc! pacat c-o curteaza atatia baieti ca ne-am baga si noi ...a facut cacuta? eu l-am "deblocat" pe david cu lapte mai mult...de 2 zile iau si lacto+ si a facut al meu kk ieri de 5 ori!!
stella si david papa cat vrea, dar cam 150g baga ..cand nu mai vrea se-ntoarce, se smuceste, nu deschide gurita..am avut o tentativa odata sa-i mai dau dupa ce-am vazut ca nu prea vrea, el a papat cu chiu cu vai si apoi a vomat..
mirabela sanatate multa lui david!
i-am dat pentru constipatie dovlecel, conopida, mazare si fructe (para, mar, pruna)..azi am luat un avocado sa vedem ce zice david..

trimit sa nu pierd..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

superbe pozele!
am facut si eu un slideshow cu puiul http://www.youtube.com/watch?v=jkf8GDOM6D0
cele care le dati borcanele, cum procedati? direct din borcan? sau le mai imbunatatiti cumva? intreb si io..
oli de unde ai luat avocado rotund? ca eu nu gasesc..
si eu ii pun in legume cate o masura de lp, iar in fructe uneori cereale
bob imi pare bine ca mai intri sa ne zici de voi!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Oana, gustaricile astea le gasiti la raionul iaurturi sau la mancare de bebelusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Oana, gustaricile astea le gasiti la raionul iaurturi sau la mancare de bebelusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Eu m-am umplut de draci si azi. Luni a venit postasul cu alocatia si nu a batut la usa ca de obicei, ci mi-a lasat hartie in usa sa merg la posta sa o ridic. Am vazut-o cand am iesit afara. Ok... ma duc la posta. Se uita aia lung la hartie si imi zice: aaaaa, pai e de astazi! Banii sunt la postas, pe teren. Ma duc azi din nou. Imi zice: aaaa, pai nu pot sa va dau ca nu e pe numele dvs. (Era pe al sotului). Ii arat ca avem acelasi nume, aceeasi adresa, sunt cu copilul in brate... Zice: nu pot d-na sa va dau, ca e vorba de 2 milioane! De ce nu e pe numele dvs? Imi venea sa-i sparg capul. Asta in ideea in care dupa ce am nascut s-a dus sotul sa depuna actele si le-a depus pe numele lui, ca de la banca nu i-au dat extras pe numele meu. Si banii trebuiau sa vina pe card, dar s-au gandit ei sa ii trimita mai bine prin posta. Si cand s-a dus la primarie din nou, cu un alt extras, i-au zis ca nu mai tine de ei, sa mearga la Directia de Prestari Sociale sau ceva de genul... Statul lu' peste!
Asa ca diseara trebuie sa incerce sotul sa ajunga pana in 7, ca mai nou nu mai au program pana la 8.
Sper da indemnizatia sa-mi intre pe card, sa nu am vreo surpriza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Corinuk,eu nu ii dau din borcanel decat daca sunt sigura ca mananca tot.Daca stiu ca o sa manance mai putin (cum facea David),ii pun intr-un alt recipient. Stiu ca nu e ok sa intre lingurita in contact cu continutul daca vrei sa pastrezi dupa aia la frigider restul ramas pentru a doua zi.

Carmen, in Kaufland cel putin sunt la raionul de mancare de bebelusi (unde sunt si celelalte borcanele, pampersii, cosmeticele, laptele praf, etc)

Mergi la inceput