Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~39~

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Criulica asta vad ca a functionat, fara mancare si fara baut.
Deny ma bucur ca esti bine cu maseaua, am fost si eu ieri sa-mi reconstruiasca una care s-a rupt, dar coroana o sa o puna dupa nastere, sper sa nu mai apare nicio problema pana la final. Cu rabdarea...incerc dar rabdarea mea e mult sub nivelul marii.

Cu bebele eu nu-l simt foarte des, eu am inceput si tarziu sa-l simt, si acum nu-l simt zilnic, dar eu nici nu am stare rar sunt intinsa, dar nu ma stresez din cauza asta, daca ar fi sa fie probleme ma gandesc ca as avea niste manifestari extra care sa anunte ceva.
Polenizarea la noi functioneaza bine ca sa zic asa :) destul de regulat, problema se pune ca devine din ce in ce mai greu de gasit o pozitie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Am citit undeva si la mine se aplica ca dupa ce mananci trebuie sa stai putin intinsa sau cat de cat relaxata si il vei simti, e ceva in legatura cu glucoza din sange care ajunge la el( sper sa fi retinut bine).
Atunci cand ma plumb o zi intreaga nu o simt nici eu, cred ca le place ca sunt leganati si de fapt asta ii linisteste.
Cu siguranta pana diseara te va anunta ca e acolo, tu trebuie sa te relaxezi!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Va multumesc mult pt urari. Va pup :*

Eu as vrea sa ne mutam inainte sa nasc ca sa pot sa stau cu bebe afara cat vreau fara sa fiu nevoita sa cobor 3 etaje, plus ca Matei ar putea sa se joace in voie in aer liber. Dar chiar daca nu reusim, macar sa avem o idee despre oferta pt ca imi este mai usor sa umblu acum doar cu un copil, decat o sa-mi fie dupa cu 2 copii dupa noi.

Flory, contractii Bh am de 2-3 ori pe zi, iar contractii dureroare doar ft rar cand cobor din masina.

Flory, Duduta, multa sanatate si sa scapati cat mai usor de raceala!

Hellie, incearca sa bei apa rece si sa stai pe partea dreapta poate reactioneaza bebe ( la mine are efect) sau mananca ciocolata, bea cola rece. In zilele in care am treaba si eu am impresia ca nu misca asa des.

Kabecka, de ce nu ai voie sa mai ridici baiatul? Cate kg are?

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 26s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Vicky, ma duc acum sa "ard" ceva dulce-dulce. Cola n-am la indemana dar ma gandesc sa imi fac o mini-cafeluta....

offf!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Eu nu-mi dau seama de programul lu' bebe. E f activa si de unde pana acum nu o simteam noaptea, de vreo 2 nopti miscoteste si o simt.
Ziua, e activa mai mereu, dar are si momente de liniste.
Hellie, la mine dulcele functioneaza tot timpul.

Doina, are 14 kg, dar mi-a zis ca de la 28 de s e recomandat sa nu-l mai ridici si dupa 30 chiar deloc.
Oricum, nu prea mai puteam, dar nici nu cere in brate. E baiat mare

Doamne, mi-e un somn, imi pica capul pe birou.

Mergi la inceput

Simcri, pai asa este, ca nici eu nu stau relaxata ziua...adic aopt ore in fund pe scaun, nu prea am timp sa ma concentrez pe bebe.
Bravo pentru polenizarile regulate!

Criu, faza ai cu glucoza cred ca e ce a zis si Vicky. Am bagat acum niste zahar si niste apa, astept sa vad semne! .

Doina, pe dreapta n-am cum "sa trag" ca sunt la birou dar ma duc dupa niste apa rece.
Acum m-a apucat si mai tare nebunia ca tocmai ce m-a anuntat prietena mea ca aseara a chemat salvarea ca bebita ei de nici o saptamana s-a innecat rau de tot cu voma (prietena mea e la al doilea bebe, are ceva experienta si nici nu e din aia de se pierde cu firea).

multumesc fetelor pentru sfaturi si suport!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Matei are 13,5 kg, cand am intrebat dr mi-a spus ca e ok sa-l ridic atata timp cat nu ma doare spatele, sper sa nu se schimbe ceva la urmatorul control pt ca sunt situatii in care nu am ce face si il ridic, rar, dar tot il ridic. Cand vrea in brate de alint ma asez pe canapea si il tin sau stau in genunchi la nivelul lui.

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 26s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Asa pe canapea, il ridic si eu, dar evit sa-l mai iau de jos. Pe mine ma cam doare si mijlocul, e chestie veche nu doar in sarcina.

Aoleo,Hellie, ce sperietura cred ca a tras prietena ta. E ok bebe?

Mergi la inceput

Kabecka, deocamdata e ok bebe. Dar nu stiu inca sigur pentru ca la grigore alexandrescu nu le-a putut interna pentru monitorizare pentru ca e full spitalul de la virozele astea. Riscul e sa faca pneumonie dac acumva i-a ajuns ceva voma in plamani. Trebuie sa mai astepte un pic sa vada.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bai cand va aud de polenizari. Ce-i aia dom'ne??? Eu cand sunt gravida nu am nici un chef, dar zero barat. Am incercat si noi o data, heheee, acum mult timp si a fost dezastru :).

Fetelor, va dau un pont cu ridicatul copiilor : nu-i ridicati de jos, luati-i in brate de pe un scaun, ceva mai inalt, si atunci efertul e mai mai, sau egal cu zero. Efortul este cand il ridici, nu cand il tii de fapt.

Simcri, tu ai gasit bona? Cum o sa faci?

Vicky, Printzesone and BB (31+)

Mergi la inceput