Acum am venit de la...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dark_sun spune:

Ai dreptate, Marius. Era un punct de vedere, o senzatie de-a mea, daca specificai sursa poate o priveam cu alti ochi, cum mi s-a intamplat prima oara vazand-o pe FB.Mesajul in sine este frumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Bunica mea a implinit 85 de ani in februarie si in momentele cand ne plangeam noi ca nu ne ajung banii mi-a zis......"Mama voi nu stiti ce-i razboiul, foametea, deportarea....viata e grea, dar si in acele vremuri oamenii s-au iubit, au facut nunti, copii...."

Viata e foarte frumoasa.....!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Absolut groaznica larasarit asta! Sa dea ea cu noroi intr-un topic asa de frumos! Si nici macar nu are noroi terapeutic! Ar trebui eliminata din comunitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dark_sun

Ai dreptate, Marius. Era un punct de vedere, o senzatie de-a mea, daca specificai sursa poate o priveam cu alti ochi, cum mi s-a intamplat prima oara vazand-o pe FB.Mesajul in sine este frumos...

Pai vezi? Poza este aceeasi. Noi o privim "cu alti ochi" . Eu vad doar poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dark_sun spune:

Am inteles:)Iar tu ai vorbit in numele copilei:)deoarece la prima citire(a mea) se intelegea altceva. Imaginea este induiosatoare:)

Mergi la inceput

Eu scriu si povesti pentru copii printre altele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

unde gasim povestile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

He he! Cam asa arata fiica-mea mai mare (si de multe ori si eu) dupa o zi plina de joaca dupa o zi ploioasa... Chiar sambata am iesit toate trei prin curte si prin imprejurimi si ne-am tavalit prin nisip si prin fan (povestea cu fanul in curte e lunga, dar avem si asa ceva). Aratam ca niste porcute, dar am facut un dus, si am ramas cu distractia...
Sincer parerea mea personala e ca unui copil ii sta bine mai murdarel, inseamna ca s-a distrat pe cinste in ziua respectiva...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larasarit

unde gasim povestile?

Deocamdata nu sunt publice Toate la timpul lor.

Mergi la inceput