Acum am venit de la...
....joaca impreuna cu prietenul meu cel mai bun. I-am aratat cum sa se spele pe botic si codita insa este prea micut inca si nu stie asa ca a trebuit sa rezolv eu problema si pentru el.
Ma gandesc ca s-a bucurat, in fond pentru ce sunt buni prietenii? Sa se se ajute unul pe celalalt, nu?
Raspunsuri
larasarit spune:
primul lucru care imi vine in minte e cum sa scap cat mai repede de atata mizerie.
si imi mai miroase si ingrozitor a caine ud imputit prin monitor
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larasarit si imi mai miroase si ingrozitor a caine ud imputit prin monitor |
ai deschis cutia Pandorei!
Stai sa vezi rectzii!
Dana
carmencat spune:
E simplu: ii iei si ii bagi in cada pe amandoi.
Scoti doi copii minunati, care miros frumos, ii stergi, ii usuci, ii bagi in pat si ii pupi. Cu duiosie...
Si daca mai arunci un ochi peste noapte o sa ii gasesti imbratisati copil si catel intr-o prietenie unica, legati de o iubire pe care numai la varsta asta o poti darui si primi.
eumada spune:
Hai mai,LARASARIT tu cand erai mica nu te-ai murdarit niciodata?
Exista apa si sapun,cazi de baie....sunt asa deliciosi cand sunt fericiti si plini de noroi...fiica-mea sarea asta vara prin toate baltile,facea placinte de lut....cada,apa si gata cand ajungeam acasa....doar nu umbla asa mereu...
anya spune:
In curte da, in casa ba.
Daca e casa la curte merge si intr-o anumita zona a casei. Nu mi se pare ok in dormitor sau pat. Am avut si pisici, si caini, dar nu in dormitor sau pat.
Si are dreptate larasarit - un caine ud chiar miroase rau.
larasarit spune:
Nu-i subiectul despre mine si piticii mei mici mici care nu vor sa vada copii murdari sau prea mult in contact cu animalele. Am avut de mica toate vietuitoarele posibile si imposibile intr-o casa la bloc, adoptate de la bunici de la tara dar acum m-am defectat
Ii sta mai bine cutiei Pandorei inchisa.