Ce gătim azi * Cap. 92*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Marius, atat sparanghelul alb, cat si cel verde sunt delicioase.
In afara de mancarurile romaneste, asta e singura leguma la care poftesc mai mereu de cand cu sarcina asta gemelara.
In Olanda, sparanghelul se curata de pielita (mai ales cel alb, ca din cel verde am servit si necuratat), se fierbe cam 15 minute cu putina sare, iar apoi se pune o nuca de unt peste sparanghelul stors de apa si inca fierbinte, se presara patrunjel proaspat, se decoreaza cu oua fierte si felii de sunca fiarta.
Se serveste cu sos olandez. E delicios si sanatos.


Daniela Veuger 17+ cu si Alma Bianca 21 octombrie 2004



www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Sparangelul..noi il facem la cuptor. Il pun intr-un vas de iena cu putin unt si o folie aluminiu deasupra. Daca il fierb parca nu mai are nici un gust. Uneori il infasor in Bacon. Tot la cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Piept de pui la gratar
Ciuperci inabusite in unt
Cornulete cu nuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

Sparangelul..noi il facem la cuptor. Il pun intr-un vas de iena cu putin unt si o folie aluminiu deasupra. Daca il fierb parca nu mai are nici un gust. Uneori il infasor in Bacon. Tot la cuptor


Interesanta ideea, Didi. O sa incerc si asa.
Eu stiu ca nu trebuie fiert mult si dupa aceea nu e bine sa-l lasi mult in apa, trebuie scos imediat.
Asta ar fi cica secretul sa isi pastreze savoarea.
Mie imi iese gustos si fiert.
Cel putin, asa consideram noi, ai casei

Daniela Veuger 17+ cu si Alma Bianca 21 octombrie 2004



www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

aseara am facut grill cu vecinii si am pregatit un tort de orez cu morcovi.merge de minune cu o bucata de carne si un sos de usturoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Eu aseara am facut varza ŕ la Cluj
si pentru prichi : farfalle cu sos de rosii si busuioc cu muuult parmezan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

ieri,pe seara, am copt un cozonac floare cu nuci
azi e vreme de grill

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Citat:
citat din mesajul lui osna

ieri,pe seara, am copt un cozonac floare cu nuci
azi e vreme de grill



va invit in bucataria mea




Ce frumos e cozonacul tau!


Daniela Veuger 17+ cu si Alma Bianca 21 octombrie 2004



www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

pentru azi la cina: cod cu hrean si salata germana de cartofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina_r spune:

Pentru azi o salata de avocado cu somon fume si ceapa verde si ca desert galuste cu prune.


Mergi la inceput