Piersicute de iulie august (29)
Raspunsuri - Pagina 3
Laura32 spune:
Buna dimineata ,
Fleur , sanatate Ericutului . Poate a fost doar un accident . S-a mai intamplat si la noi . In general dupa iaurt .
Drusu , ma bucur pt reusita surorii tale .
Lorena , esti o draguta ca ai sesizat de ziua mea
. Da, pe 28 feb , sarbatoresc . Am considerat ca fiind ultima zi din luna da mai bine asa . 1 Martie nu-l simt asa de aproape ![]()
Anul trecut a fost 29 feb si m-am simtit cea mai fericita graviduta , in ziua respectiva intram in 20 sapt .... si acum am un baiat mare .
Care de aseara merge de-a buselea
( tot imi era teama ca nu o sa plece si baiatul meu
)
Ne uitam la Suleyman si nu mai avea astampar , m-am gandit sa-l las pe covor , sa vad finalul linistita . Nu-l mai pusesem de mult pe jos , ca nu avea nici un gand sa se stabilizeze si sa plece ( la mine totul trebuie sa se petreaca repede , nu am rabdare ) si m-am gandit eu ca este mai bine sa nu mai stau cu paturi si cu pilota pe jos , ca fac balamuc degeaba in casa
si el nu are nici un progres . Uite ca a reusit pana la urma . La cat l-am criticat , cred ca s-a saturat si el ![]()
Multi 
lorenaflore spune:
Lasa muraturica ca si noi avem elefanti in repertoriu "Elefantul Cici si-a pierdut cipicii".
Multumim de cafea!
Kimmy spune:
Neata!
Hahaha,si Emma e fan elefantii ![]()
De 3 zile suzeteste fata cu un spor
,s-o mance mama,e muuult mai usor asa pe timpul zilei.Se calmeaza instantaneu,de parca i-as da calmante.
De ieri a acceptat sa bea si apa din sticluta.Deci vad ca la noi merge cu NUK ortodontica,si suzeta si sticluta.Peste vreo 2 zile incerc iar cu LP,poate bea macar seara sa fie mai satula.
Timi iar a dormit la ea in pat,dar la un moment dat m-a chemat la ea putin.
Fleur,sper ca e bine Ericutu 
vera_l spune:
Neata,
Profit de somnul de frumusete al piticului sa scriu si eu un pic.
Raportez o noapte obisnuita cu ..treziri,nu-mi mai amintesc cate.De aseara m-am prins ca o sa fie o noapte oarecum agitata ca se scremea si..nimic.Azi dimineata a reusit sa umple pampersul deci acum el doarme linistit iar eu bantui..
Fleur,sper doar sa fie un caz izolat si nimic serios.sanatate multa Ericului!
Muraturica,m-am terminat de ras.si eu ii cant ocazional lui Mattia cantecelul cu elefanti dar cred ca trebuie sa fie stresant sa-l canti de un nr de ori zilnic..Nu merge sa schimbi repertoriul?
Laura,felicitari Andreiului pt mersul de-a busilea!Ti-am zis eu ca n-ar mai trebui sa dureze..Stai sa vezi ca o ia si in picioare cat de curand![]()
Lorena,imi pare rau ca n-ati dormit toata noaptea.E de la dinti?
Va pup pe toate,zi frumoasa!
clayhanger spune:
Buna dimineata,
Noi inca nu am plecat spre casa, sper sa ajungem pana diseara... Am dormit putin toti.
Lorena,
!
Muraturica, eu am avut interzis (de la sot) la elefanti, in schimb m-am oprit la 3 iezi cucuieti. Sotul ii canta doar improvizat, si la un mom dat (fara sa isi dea seama) canta pe linia melodica a 3 iezi, nu mi-a mai iesit din minte si iezi sa fie...
Laura, felicitari, de-acum ne scrii de pe covor. Si eu m-am gandit la 29 febr, ca nu stiu pe nimeni nascut atunci, dar credeam ca mai e pana la sfarsitul lunii
.
Olivette spune:
Neata dragelor,
Muraturica, si la noi eledantii care se leagana sunt cantecul de impacat: cand nu mai are stare sa-i fac masajul la picioare, cand plange la imbracatul in costumul de fas, cand se jeleste seara cu biberonul in gura, cand se cearta cu sanul... Elefantii aia o calmeaza. Am mai incercat eu si "In padurea cu alune" si un cd cu cantecele pt copii, dar nu, elefantii sunt secretul!
Ana, de ce ti-a dat sotul interzis la elefanti? :))))
Felicitari Andreiutzul umblaret!
Olivette spune:
De la a treia trezire am luat-o langa mine si am stat asa tzatza-n gura pana la 9.30. La 10.30 a inceput sa se miorlaie, i-am dat sa suga si a adormit. Eu casc de-mi rup falcile, dar nu ma mai culc, ca acum se trezeste ai daca reusesc sa adorm ma capiaza mai rau 10 minute de somn
muraturica spune:
Aoleu, lore ne si vad pe amandoua la socola fiecare cantand cu elefantii ei.
. M-a distrat ideea, sper sa nu te superi, dar eu am o imaginatie tare bogata.
Vera, nu merge sa schimb reperiul si nici nu merge sa pun cantecul cu elefantii din laptop.
Ana, chiar, de ce e interzis de la sot?
Laura, felicitari pt umblaret. Va mutati pe covor.![]()
Oli, bine ca ai zis de masaj. Chiar vroiam sa intreb. Aurorei nu ii place de loc si nu sta locului nici un pic. Ba mai mult, oricum i-as face se maraie, drept urmare nu ii prea fac. O fi rau daca nu ii fac?
Va pup.
ioana3110 spune:
La multe lunite Emma!si scuzati de intarziere!
Kimmy, si eu eram f ferma inainte sa nasc. Acum mi-a trecut
. Eu nu cred ca putem trage concluzii pentru nimeni altcineva inafara de noi insine. Eu nu dorm cu ea de obicei caci am vazut ca o deranjez. Dar imi e tare drag sa dorm cu ea. Acum, ca suntem la bunici, trebuie sa dormim impreuna musai. Are nopti in care doarme dusa si altele, cum a fost azi noapte, cand indiferent unde o puneam, ma trezeam cu ea lipita de mine si mufata la bratul meu sau la obraz sau la pijama...pe unde apuca. Toata noaptea a cautat tzitzi. Si cum o demufam, cum scancea de zor. A fost horor. Cred ca e de la dintzishori. Asa ca Lore, ale noastre chiar sunt surori...
Lore, la mama e bine dar e bulversant. Multa lume se perinda in continuu. Ana pare f fericita pe tema asta dar se oboseste f tare.
Michelle, santate Clarei. Doamne cate a facut... ea e pe PL exclusiv acum?
Balanta, bubitele pot fi de la LP. A mai patit-o o prietena la un mom dat cu baietelul ei. Cum arata? sunt cu cap alb sau doar rosii si inflamate?
drusu, pai spune asa! Ca esti sora aadinei :). CE mai face Adina?
Fleur, si a mea face kk urat mirositor. Dar asta de cand cu diversificarea. Maine ii duc kk la laborator.
Ce fain povestesti de Eric cum se joaca!
A mea nu baga lingurita cu mancare in gura nimanui. Tot ce e cu mancare e A EI EXCLUSIV! :)))
Muraturico, mai bine inregistreaza-te si pune-o in bucla :))))
Legat de masaj, nici eu ni-i prea fac Anei...
si ca anunt, sa stit ca mama mi-a spus ca s-a confirmat in Cluj deja un caz de gripa porcina si din pacate e o mamica insarcinata in 28 de sapt care a intrat si in coma. Au scos copilul si incearca sa salveze mama, dar e cumplit! Asa ca mare grija!
ilenutza spune:
Ola
intru si eu pe fuga, am fost la piata dupa martisoare si am gasit ceva,i-am plimbat pe I si pe A ca sa ia aer!![]()
Diseara ma duc la sedinta si mai de copt un dovleac, mi-a adus si mie cineva azi de la tara.Sper sa ii placa si lui I![]()
Deocamdata suntem tot la piure de legume cu muult lapte in el, sper sa mai inaintam si noi cu diversificarea.Mie mi-a crescut productia, oare o fi de la biscuitii mei??![]()