Piersicute de iulie august (29)
Raspunsuri - Pagina 16
ali24 spune:
Ola ola...
CE faceti?a venit primavara?
Ina felicitari ptr dintisor.sanatate tuturor.
Balanta la multi ani cu intarziere gemenasilor frumosi.
La multi ani piersicutelor de azi.
Sanatate tuturor bolnaviorilor.
Noi suntem mucosi de vreo sapt.
A invatat sa o urmareascaA pe mami in orice camera...asta nu ar fi o problema doar ca pana in bucatarie trebuie sa traverseze holul unde e considerabil mai rece.daca inchid USA Sta acolo si bate in ea si plange pana apar.s a smecherit.stie sa se aseze iar jos cand e in picioare ceea ce ma bucura mult ptr ca asa se loveste mult mai putin.mi e asa drag cand il vad cum exerseaza sa se aseze jos.ii place sa se joace cu o mingiuta...(in sfarsit si a gasit si el o jucarie pe plac)....
Vroiam de mult sa va intreb voi scoateti samburii la dovlecel(nu dovleac).citisem undeva ca ar trebuii scosi.
O duminica placuta va doresc
Porumbita spune:
lma sarbatoritilor!!! si sanatate multa bolnaviorilor!
noi suntem in Madeira .maine mergem la lisabona si apoi acasa.
vreau sa va zuc ca ieri robert a mers 2km pe jos in gradinile de pe Mont si apoi 2.8 km pana pe varful Pico Ruivo -1860 msi alti 2.8 km inapoi pana la pct de plecare.am fost tare mandra de el.pe victor l am dus in manduca.buna inventie!!
lui v ii iese al doilea dinte si se tine si el pe antebrate. nu da pe dinafara nici la rostogoliri-are 7 luni jumate.vocalizeaza parca ceva mai clar.
nu depaseste 100-130ml fructe. la legume cu sau fara carne max 90.
seara un iaurt cu cereale sau acim in vacanra i sm dat niste borcanele soeciske de seara 130ml.
ii mai dau din /in mana coji de paine, ananas/pepene si ce fructe zemoase mai gasedv oe aici.morcov /brocoli fiert dar de departe prefera cojile de paine.
le am zis fetelor pe fb acum cateva zile cand nu am fost oe faza i a dat fratedu paine unsa cu unt si usturoi -o chestie locala specifica. pana i-am luat o eu molfaise aproape jumate. apa ii dau dupa fiecare masa de solide su bea cam 10-30 ml.
noaptea tot la 2-4 ore suge
Inaf78 spune:
fetelor, unde mai gasesc eu pe vremea asta dovleac placintar??? am terminat si ultimile bucatele... bebelusul meu il adora!
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Inaf78 fetelor, unde mai gasesc eu pe vremea asta dovleac placintar??? am terminat si ultimile bucatele... bebelusul meu il adora! ------------------------------------- M si R ------------------------------------- http://bebeinfo.webs.com/ Ina , eu cumpar de la aprozar . De la tara nu am ca nu s-a facut anul trecut :( |
Laura32 spune:
Hellouuu !
Andrei astazi a implinit 8 luni . Va multumim pentru urari si dam si noi ceva dulce si un fresh de portocale .
Noua achizitie pe ziua de azi , este ca se ridica singur in picioare . Ce bineee este sa ai 8 luni
Noi am tot umblat pe afara , ca doar la 13 grade , nu poti sta in casa . Acum ne pregatim sa iesim iar .
Va pupam
clayhanger spune:
Wow Laura, cum? Stiu ca el se ridica sprijinindu-se de ceva vreme, dar singur cum face? Din ce pozitie?
Eu una de ex acum ceva timp nu stiam ca in fund ei se pun din 4 labe (in general), credeam ca exerseaza abdomenele alea si se imping in coate pana ajung in fund - al meu doar din 4 labe se pune in fund.
Felicitari pt achizitie, oricum!
Bravo Ina pt dintisor, sper ca a iesit usor... Sanatate multa!
La fel si lui Eric de Fleur, sper sa nu mai aiba nopti asa grele!
Noi am fost afara, din piata cat era planul sa mergem (delfinului, Ina, ca de obicei nu am plecat fara dovleac de acolo. Cand spui placintar nu stiu insa la care te referi, eu iau bucati din dovleac din ala mare rotund) am ajuns si in parc. F frumos. M-am jucat la aparate din alea pt exercitii, mi-am dat seama ce tare am ruginit. Sportiva oricum nu sunt, dar parca ma miscam mai bine inainte de bebe.
Inaf78 spune:
LAURA, LML ptr ANDREI! si felicitari baiatului ptr noua achizitie!
am retinut Pta Delfinului si undeva pe Luica-Giurgiului...
am crezut ca mi dau fetele si ceva idei din partea mai de Vest a Bucurestiului...
dovleac placintar, ma refer la dovleac de mancat, nu din cel porcesc...
ali24 spune:
Ooo Laura frumoasa surpriza Ti a facut Andrei de ziua Lui.dar adica se ridica nesprijinit sau cum?
Porumbita ce ti mai plac plimbarile.sa ti fie de bine ...super de tine...
Ana fata zici ca ruginisi?hai ca te Dai cu putin ulei si esti ca noua.te pup
roxypuy spune:
Yello si noi la raport :)
In primul rand LML Andreiu, Marc si Eric <3
Noi am fost la nashi.de ieri, pitik a tras o mega criza de plans cu suspine cd am ajuns si a vzt atata lume, s-a linistit intr-un final si a fost in forma de zile mari :) s-a plimbat din brate in brate, in special la barbati :) clar are o.preferinta pt pers de sex masculin pt k imediat intinde mainile la ei si se duce in brate...pe cd la femei se lasa convinsa mai greu, e mai circumspecta... S-a simtit f bine, a fost cuminte k de obicei, a mnkat si dormit f bine, a stat in curte la soare.
Ce ma bucur k a venit primavara!!! Parca mai inviem si noi :) abia astept sa iesimcu piersicutele in parc :)
Ina - mie imi ia tata dovleac din Obor, insa nu gaseste intotdeauna. Imi ia din cel gri-verzui rotund. Acum am stoc copt la conge. Anul trecut nu prea s?au fkt din cauza secetei.
Pup piersicutzele bolnavioare si le.doresc sa se faca bine rpd.rpd!
Vineri am ajuns la DM finally :) am luat vreo 5 feluri.de borcanele cu legume si fructe, toate de la Babylove (Aruba, sunt safe, nu au nimik rau in compozitie, am studiat la greu etichetele :)) Pitik pn akum e clar fan.fructe exotice! Baloteaza la greu mango si avocado :) sa vdm cumii va placea maracuja :) azi i-am dat prima dt caise si a mnkat un borcanel intreg pe nerasuflate! I-am dat zilele.trecute si rondele.de.orez cu morcov si rosie (altfel n-am gasit) si ii plac super mult, mult mai mult decat biscuitii.
Va poop!