Clasa a II-a * 2012-2013 * (4)
Raspunsuri - Pagina 8
mina spune:
Matei a ajuns la figuri si corpuri geometrice, sa lesin de indignare cand a venit acasa cu notiunea de cuboid...era sa bestelesc copilul, noroc ca intr-un final mi-am amintit ca a mai zis cineva pe aici de asa ceva. Mi se pare horror notiunea asta, acuma serios, paralelipiped ce-avea? El lucreaza in continuare la after pe Mate 2000 si Comper, in cele 3 zile cand merge. La romana nu prea insist sa lucreze in plus ca el citeste foarte mult, asa ca eu zic ca se compenseaza. Acum a gasit pe readerul meu Charlie si fabrica de ciocolata si e de duminica e fascinat. A inceput sa citeasca si la baie si am o dilema, o fi un obicei bun sau prost? Sa-l cert sau sa=l las in pace?
In rest, noi cu rachetutza, se tine de antrenamente, duminica a avut un concurs la care a luat locul I, si inca cu satisfactii maxime ca din 4 semi-finalisti, 3 au fost din clubul lor. Sambata mai are inca unul...eu voiam sa il retrag de la asta al doilea, sa nu se oboseasca, insa isi doreste foarte mult asa ca o sa-l las sa participe si-om vedea cum rezista. Ca sa ma convinga mi-a explicat ca un sportiv de performanta are si perioade foarte incarcate si e bine sa se obisnuiasca si cu asa ceva. Na, mai zi ceva.....
Mada spune:
Ilincai ia zis si de paralelipiped, duminica inca silabisea cuvantul ca sa-l spuna corect
MariaG spune:
m-am uitat de vreo trei ori peste structura anului de invatamant si nu inteleg: nu exista vacanta de Paste? e doar ziua de luni libera?
Jasmine spune:
nici eu n-am pomenit de "cuboid",suna aiurea complet,e o denumire fortata si pretentioasa
Ce este "Charlie si fabrica de ciocolata"?
manuelacrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MariaG m-am uitat de vreo trei ori peste structura anului de invatamant si nu inteleg: nu exista vacanta de Paste? e doar ziua de luni libera? |
Eu am inteles ca sunt libere zilele de 1,2,3,6 mai ... deci s-a format o minivacanta si de Paste 1-6 mai.
mina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jasmine nici eu n-am pomenit de "cuboid",suna aiurea complet,e o denumire fortata si pretentioasa Ce este "Charlie si fabrica de ciocolata"? |
O carte pt copii, cea de pe care s-a facut si filmul cu acelasi nume, ultima ecranizare in avea pe (pffffffff ce lapsus am....) ..... actorul ala care a jucat in Piratii din Caraibe, in rolul principal...Johnny Deep .... in rolul producatorului de ciocolata. E scrisa de Roald Dahl. E f interesanta si moralizatoare cartea, chiar daca un pic prea fantastica pt gustul meu (recunosc ca eu am citit doar jumate, insa am vazut filmul).
nelicuta spune:
Bine v-am gasit!
Am o intrebare pentru voi: Ce activitati desfasoara copilasii in saptamana 1-5.04.2013?
LoraG76 spune:
Noi inca nu stim ce activitayi vor desfasura in saptamana altfel, probabil vom afla la sedinta cu parintii de saptamana viitoare. Insa d-na ne-a cerut acum vreo 3 saptamani sa completam, parintii si copiii, o lista cu propuneri. Chiar sunt curioasa ce va alege.
Anka74 spune:
Noi mergem in excursie pe 29, deci inainte de saptamana respectiva, luni si marti au ceva activitati in comun cu o clasa intai din scoala, miercuri zicea Doamna ceva de mers la un muzeu... si cred ca de joi il lasa acasa, ca zau ca am obosit amandoi!