Clasa a II-a * 2012-2013 * (4)
Raspunsuri - Pagina 6
Ubi spune:
La Cangurasul atentie la fereastra casutei ca la una e dreptunghi si la alta e rotunjita.
Alizee spune:
Si fetita mea este racita cu rosu in gat. O tin acasa. La voi, a fost cazul de antibiotic ?
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Mada spune:
La cea de saptamana trecuta nu a fost nevoie, acum e Rares, eu sper sa scap de antibiotic si la el.
Face febra mare?
Alizee spune:
Nu are febra, in schimb, amigdalele sunt f rosii si inflamate.
allinta
Jasmine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MariaG
Nu am acum revista in fata, dar una din ultimele avea prea multe dreptunghiuri si una avea prea multe triunghiuri. (sau cam asa ceva :D) Maria Alex (6 mai 2004), Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag ) si Ana (10 februarie 2011) http://cealalta-realitate.ro/ http://www.copaculdehartie.ro/ |
parca nu era vorba de triunghiuri si dreptunghiuri,erau niste casute desenate
nu mai stiu exact,pare-mi-se ca era intrebarea nr 8
Ubi,o sa verific acasa cum sunt desenate ferestrele alea.Am si eu o problema,mi s-a pus pata pe casute
lbelciug spune:
Buna fetele, la voi s-a stabilit ceva pt perioada cu scoala altfel? (1 - 5 aprilie 2013)
La noi e vorba de o execursie intr-una din zile, insa rest nu stim nimic.
MariaG spune:
Citat: |
parca nu era vorba de triunghiuri si dreptunghiuri,erau niste casute desenate nu mai stiu exact,pare-mi-se ca era intrebarea nr 8 Ubi,o sa verific acasa cum sunt desenate ferestrele alea.Am si eu o problema,mi s-a pus pata pe casute |
Nu era cel la care trebuia sa alegi casuta facuta din 4 patrate, 2 dreptunghiuri si un triunghi (sau ceva de genul)?
Alizee spune:
La noi, s-a tinut sedinta si ni s-a inmanat o hartie pe care scria activitatile. Cele cu bani nu au fost obligatorii.
Au o zi de excurise la Gradina botanica, o alta in afara Bucurestiului si, restul, activitati in clasa.
allinta
Mada spune:
La noi s-a discutat deja ce facem in saptamana altfel.
Marti au excursie de olarit, dar nu mai stiu unde , miercuri pictura pe sticla, joi teatru si vineri iesire in parc si joaca.
La noi iar pica bine ca e Pastele catolic we ala si au liber 28, 29 si 1.
uraaaaa