Burtici cu stelute de iulie -august 2013 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Si eu ud protejslipul, il schimb de 2 ori pe zi si nu-mi amintesc la prima sarcina daca pateam la fel
Nu cred ca e o problema, am inteles ca atunci cand pierzi lichid amniotic simti cum se scurge, e ca si cum ai scapa cate putin pipi pe tine

INTERZIS POFTICIOSILOR!!!

Si eu vreau o praji, dar ceva cu ciocolata, cu muuulta crema de ciocolata si glazura de ciocolata sau caramel

Happy Mom si S20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

yvyana pai la mine asa se manifesta , efectiv simt cum curge ceva lichid cat uda tamponul zilnic , hai fetelor ca ma pune-ti pe jar ...iar acum de vreo ora ma tot inteapa in vagin cam tarisor , am luat un no-spa sper sa treaca...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Fetelor, nu va panicati! Asa am patit si eu pt prima data atunci cand m-am dus speriata la dr. Dar nu e lichid, e scurgere abundenta. Lichidul te uda serios, nu numai pe protegeslip. Si eu inca am scurgerea respectiva si e ok totul. Ca sa verificati, cum m-a invatat pe mine dr., puneti-va un tampon serios de vata si daca il udati complet atunci va puteti face griji...

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Olimp nu ai nimic, stai linistita.
La intepaturi si dureri de madama, eu sunt sefa. Aseara mergeam cracanata de la durere.
Era mai deranjanta decat durerea de burta.

Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani

Mergi la inceput

fetelor ce m-as face fara voi , imi pride bine si mie cate o scuturare si un sfat ...mai ajung si eu sa ma lamnetez

intradevar nu as umple un tampon normal , e adevarat , si intepaturile le resimt cand ma misc brusc , acum ca stau cuminte nu le mai resimt , of ce sa fac e prima sarcina si ma alarmez la fiecare " besina " care mi-i se plimba prin burta - vorba sotului

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Olimp, te inteleg si eu sunt total paranoia! Am facut o fixatie din a urmari tot ce mi se intampla Dar uite-asa, mai cu una, mai cu alta, impartasim din temeri si experiente si trecem peste toate

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

asa este happy cu una calda cu alta rece mergem inainte cu speranta in suflet

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Olimp

Fetelor, cele care ati fost fumatoare, voi nu simtiti cateodata pofta de tigari? Eu m-am lasat de scarba si inca nu suport mirosul insa in ultima vreme mi-e dor de gest Daca vad pe la tv oameni fumand, ma apuca pofta asa Nu o sa ma apuc pana cand voi termina de alaptat dar nu stiu ce am de mi-a revenit pofta

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

buna fetelor!

Ma bucur ca sunteti bine! :) sper ca ati avut un weekend bun!

Ama de cand intri la 6 ore? Am luat si eu adeverinta de la doctor, sper sa vb si eu maine cu sefu.

19+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mi-a venit puiutul acasa si praji lui Betty a trecut testul suprem. I-a placut lui Raul. Acum vrem reteta cealalta de tiramisu.

Si eu sunt dependenta de protej slip. Si mie mi se uda, dar nu m-am gandit ca poate fi lichid amniotic. Dar nici eu nu mai stiu cum a fost la prima sarcina, dar cred ca tot asa...

Ma doare o mana rau, durerea aia de oase, cred ca imbatranesc...dar nu stiu cu ce as putea sa ma dau...stiti vreun leac babesc.
Am scapat si de tuse, in sfarsit si vad ca ma ia durerea de mana...copilul asta imi scoate par alb inca din burta, nu m-a lasat in pace deloc

Happy, sa stii ca nu mi-e dor de gest, dar ma trezesc mergand pe strada ,sau la munca ca ma gandesc ce gust rau are tigara...sunt sigura ca gandurile astea sunt din cauza ca mi-e dor de fumat, dar efectiv si acum cand ma gandesc mi se face greata cand imi aduc aminte gustul ala rau...eu sper sa nu ma mai apuc deloc.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2

Mergi la inceput