Burtici cu stelute de iulie -august 2013 (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

happy ar trebui sa il pun si eu pe sot sa-mi faca cateva poze , cand il prind disponibil il inhat , acum are treaba , ni-i s-a fisurat o teava de la intalatia centralei , acum o repara , eu stau in pat

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Gospodar! F bine. Al meu e la cumparaturi I s-a facut pofta de cartofi frantuzesti. Eu ii tot zic ca si el e insarcinat dar nu ma crede

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

happy sa sti ca si sotul meu mananca mai bine de cand am ramas insarcinata , nu are pofte dar cantitativ se vede ca baga boticul mai adanc in oala...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Ama multumesc. Ar fi cazul sa fie bune. Nu sunt cum ar trebui dar ma multumesc cu ele. Sotul e editor imagine la teatru (face afi , caiete program, flayere etc... si implicit si pozele). Dar cu e si faimoasa poveste cu cizmarul care umbla cu gauri in talpi...asa si noi nu avem poze bune. Eu ca eu, dar el saracul duce o lipsa acuta de poze decente.
Ieri m-am scandalizat ca nu am si eu o poza buna pe perioada sarcinii si azi l-am pus la treaba. Din pacate ne-a prin seara pana a venit el si am incercat cu veiozele din dotare sa punem lumina.. nu a prea iesit dar e bine. Mi-a promis ca imi face pe sapt viitoare la lumina naturala unele si mai bune

21+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

E mai imbietor cand mananca si celalalt cu pofta Eu am citit despre sindromul Couvade - sarcina prin simpatie. E f amuzant

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

happy si eu stiam de " simpatia de sarcina " , tare mi-ar fi placut sa aiba si el cateva greturi ..sa vada cum e

diana pozele sunt super

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ieri am mai citit la burticile de mai iunie.Si uitati ce am gasit:
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=gcN2pTtLaO8&NR=1

Am vazut pozele:
Diana chiar a crescut burtica frumos, nu mi se pare ca te-ai latit deloc.
Ama tu frumoasa ca intotdeauna. Cred ca si la finalul celor 9 luni o sa fii o finuta si o eleganta.
Ca veni vorba de frumusete...am descoperit ca mi-a aparut celulita..bleah..dar asta e.

In alta ordine de idei, azi la munca m-am simtit mai bine. De fapt ..stiu de ce sunt in stare cand sunt acasa. Nu ma odihnesc si as vrea sa rastorn casa intr-o zi.

Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani

Mergi la inceput

Ele, multumesc

Referitor la celulita, la mine a explodat din luna a 2a.. Am si pe pulpele mici sa nu mai zic ca de cand am slabit vreo 15 kg in aprox 2 ani sunt ca o zebruta pe fund

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Wow, ce tare e filmuletul!!! De-abia astept!!!

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

happy ce finuta esti

ele nu mi-am putut imagina ca se poate misca asa de tare si sa se vada asa de bine...si eu vreau

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput