Dereglari de somn ale bebelusului

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alyx spune:


Irinabobe,imi pare rau ca atrebuit sa treci prin toate cele descrise mai sus. Tot respectul pentru lupta ta si toata compasiunea pentru suferinta indurata.

Din pacate insa, nu cred ca toate astea justifica in vreun fel atitudinea si mesajele rautacioase (gen poti sa-ti faci somnul de frumusete in liniste), mistocareala si alte cele.

Carmenstar a pornit acest subiect,dorind niste sfaturi intr-o problema anume. Din pacate nu prea le-a primit.
Izabela a povestit cum a facut ea si a explodat subiectul. Nici eu nu consider ca Izabela a facut bine, dar asta nu ma indreptateste sa ii adresez mesaje care de care mai...... completati voi mai departe.

Nu poti empatiza cu o astfel de persoana. Ok, e de inteles, nici nu stiu daca a cerut cineva empatie.
Dar una e sa nu empatitez si alta e sa ironizezi aiurea, sa postezi tot felul de mesaje rautacioase. Pe cine ajuta acestea? Poate ca ar fi fost mai util sa povesteasca fiecare cum a facut, de ce a facut asta, eventual cu argumente solide.
Refep, mistocareala si mesajele rautacioase nu cred ca ajuta cuiva.
Asa cum batutul cu caramida in piept pentru a ne sublinia propriile calitati de "mama eroina", iarasi nu cred ca sunt de folos.

P.S. Si eu am suferit o pierdere de sarcina, si eu m-am luptat si inca ma lupt cu infertilitatea, dar in final, am ales alta cale si asa l-am infiat pe copilul meu cand el avea 3 saptamani.
Ma face asta o mama mai buna decat tine? Categoric nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Citat:
citat din mesajul lui izabela88


acelasi lucru m-a bucurat si pe mine,a doua zi eram odihniti,gata pentru multitudinea de activitati pe care le aveam.
nu aveam dadaca la copil,nici bucatareasa,nici menajera,plus ca stau la tara,unde vara tre' sa faci multe alte lucruri ca sa ai de toate iarna,in camara.

matzaila nu eu am insinuat ca a obosit-o copilul, ea a spus...si repet era vorba de un copil de 5 saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Va rog frumos sa ma plesniti peste degete si sa ma trimiteti la plimbare daca ma mai vedeti vreodata pe subiecte de genul asta. Ma scuzati ca am mancat la ciuperci, ma voi stradui sa nu o mai fac.

Somn usor si nopti linistite!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Uaaaaau! Cata empatie! Nu pot sa imi cred ochilor!
Unde erati fetelor cand a explodat subiectul cu veronica bereanda 2 si de la o discutie normala ca i s-a pus scoci pe gura unui copil cu diagnostic s-a ajuns ca nu ne dorim ca ai nostri copii normali, sanatosi si perfecti sa fie incomodati de prezenta celor cu diagnostic?
Acolo pret de multe topicuri inchise nu a inteles nimeni de ce mamele copiilor cu diagnostic lupta pentru egalitate de sanse.
Acolo nu s-a sesizat nimeni de off-topic si deturnarea subiectului initial.
Aici vad multa vigilenta.
E bine... pe undeva e un progres... cred...

La multe nopti linistite!
Edit: si mult ceai! (uitasem ceaiul!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Matzaila, nu toti barbatii sunt disperati dupa sex si le cade mecla daca fac pauza cateva saptamani, mai ales daca e vorba de copiii. daca va fi nefericit din lipsa de sex pentru o perioada, inseamna ca va gasi si alte motive, oricand. eu cand mi-am ales sotul am vrut sa fie dedicat total copiilor, sa ma pot baza pe el, etc. si noi adormim imbratisati seara desi cel mic doarme langa mine in pat, iar cel mare la el in camera. exista foarte multe moduri de a-ti face partenerul fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Matzaila si cum ai ajuns tu la concluzia ca parintii care dorm in pat cu copiii sunt frustrati care fac sex o data pe an?
Nu inteleg, copiii care dorm in camera lor si viseaza urat/vor apa/vor la baie/ii doare ceva etc nu pot sa isi surprinda parintii in momente intime? De ce crezi ca micutii care dorm cu parintii se plimba noaptea prin casa mai des decat cei care dorm singuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Eu am 2 copii. La baiat cand eram gravida si dupa ce am nascut o perioada ...aveam chef tot timpul
Chiar si cu un bb plangacios si eu zombii cand era vb de sex... se facea loc. Copilul a dormit cu noi in dormitor tot timpul. Dar mai exista si sufrageria si baia... spatiu era ca sa zic asa
Apoi o perioada am intrat in depresie si sotul a dormit singur cu baiatul (se trezea peste noapte si de 4 ori si a 2 a zi se ducea la munca). Intre timp cred ca s-au reglat si hormonii iar sotul a respirat usurat .
Dar dupa ce rezolvam ce aveam de rezolvat veneam in dormitor si amandoi ne luam in brate pupiul si dormeam...
Nu inteleg ce legatura are sexul cu dormitul impreuna cu bb.
La bb nr 2...nu am mai avut nici un chef... pe timpul sarcinii (ambele fara probleme) daca era o data pe luna. Acum avem 4 luni jumate de cand am nascut si doar o data s-a intamplat minunea. Nu stiu de ce dar pur si simplu nu am chef...
intre timp tot impreuna dormim. adica toti 4 acum
Ca si cuplul suntem mult mai sudati acum decat eram acum 3 ani la primul copil indiferent de frecventa sexului.
Aseara in premiera baiatul a fugit din pat peste noapte in camera alaturata. Cand l-am intrebat de ce, a zis ca ii era prea cald.
Probabil ca e timpul sa-i fac camera lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Matzaila, prima mea reactie dupa ce-am citit postarea ta, dupa a mea, a fost "ce exagereaza"!!!!. Nici nu stiu ce-a scris Izabela, crede-ma, eu am reactionat la ce ai intrebat tu, legat de doamnele care nu dorm in acelasi pat cu sotul, si cum fac ele sex cu sotii lor in aceste conditii, si daca relatia se va deteriora din cauza asta???

Dar, dupa cum vezi mai sunt si alte postari care ti-au raspuns la intrebare.

Eu ma intreb, daca ai fi avut un copilas care se trezea de 10 ori pe noapte, atunci tu ce faceai? Si daca trebuia sa dormi cu el, cum era? Cum mai sustineai atunci cat de important este sa dormi cu sotul, ca altfel relatia este in pericol? Si ca sexul este foarte important???

Mergi la inceput