Eurovision 2013
Raspunsuri - Pagina 20
andacos spune:
Viviana,multzumesc ca ai pus melodia Romaniei.
Imi pare tare rau...dar nu-mi place!La prima auditzie...nu-mi place!
Dana
Cristina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Cezar |
Tot Cezar, intr-o interpretare anterioara celei de ieri. Prima data a cantat a doua strofa diferit. Ma intreb cum se va prezenta totusi in finala. Ca mai sus, sau asa:
andacos spune:
Imi place melodia Uk,mai mult (parca)decit a Suediei,insa cea a Germaniei imi pare ca suna mai bine decit cele de mai sus.
Fara nicio legatura cu steguletzul de la nick.
Dana
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Frumoasa melodia Germaniei! Iat-o pe cea suedeza, aseara a fost finala. A castigat melodia favorita, e un tanar de 22 de ani care a fost neasteptat de surprins de castig, n-a socotit deloc ca ar putea castiga. Intrase in finala din finala melodiilor cu a doua sansa, era cat pe ce sa iasa din concurs. Sunt curioasa cum va place Europei melodia. ......... pur si simplu... Hobby calator de profesie |
Dumnezeieste...are voce "d'adevaratelea', prezenta scenica, placut privirii, implicat in tot: muzica, dans...relatie cu publicul...
mihaela_s spune:
Ma bucur ca va place, cum spuneam a fost preferata noastra, desi era sa iasa din concurs le preliminari. De asta Robin nu se astepta deloc sa castige, dar deloc. Asa un cantaret surprins nu am vazut niciodata .
rall spune:
Si mie imi place reprezentantul Suediei!
Sper sa castige, mi-ar placea sa mai aud melodia pe la radio