Eurovision 2013
Raspunsuri - Pagina 18
Sebicu spune:
Buna seara.
O mica parere.... Slava Domnului ca nu a fost "Frone" la Eurovision. Ar fi fost alegerea numarul 1. Dar si Cezar sau Turcescu sunt pe aproape... o tara care voteaza la "Romanii au talent" un Frone, poate merge la Eurovision cu unul din cei mai sus mentionati.
Vai de steaua noastra!
AnnaBaby spune:
Luminita imi place cel mai mult ca voce si ca melodie, chiar daca nu e in stilul Eurovisionului. Dar consider ca e cea mai deosebita piesa.
De ala cu vocea lui de contratenor sa nici nu aud, mi se pare ca-l strange cineva de...si ma zgarie pe urechi. Nu e concurs de muzica clasica totusi, nu-si are locul aici.
alexDG spune:
Din punct de vedere economic asta e o treaba tare buna pentru ca stim sigur ca la anu' nu avem de organizat Eurovisionul!
AnnaBaby spune:
seriously?
Cui i se pare ca melodia asta ar putea fi ascultata la radio, ca ar putea fi un hit?
viviana spune:
Tocmai ce a intrat Celcesforaie pe usa. A stat putin, sa-l asculte pe Cezar si o zis:
"Turcescule, unde esti?"
viviana spune:
Am dat un tur de orizont prin presa straina si am citit comentariile. Comentariile celor multi, ale celor ce vor vota.
Din pacate numai 2-3% ii sunt favorabile.
Nu il considera nici favorit pentru a trece de finala.
Dar... cine stie, poate printr-o minune reuseste sa-si puna la punct engleza si falsetele pe care le-a tras.
nadaflorilor spune:
mda, eu nu il stiam, am ascultat acum piesa pel ink-ul dat de voi.... ce sa spun poate mai ia si niste lectii de canto sau ceva lectii de cum sa-si invinga emotiile...mie nu mi-a placut