Copilasi iubiti de Sept-Oct 2010(19)
Raspunsuri - Pagina 5

andreea88 spune:
Multumim de cafeluta!
Eu doar ce am terminat curatenia...acum savurez un pahar de colava invit!
Va doresc o zi frumoasa!

camisv spune:
am ratat cafeaua, dar nu refuz un pahar de cola ... ofer crema de zahar ars
Mari, multa sanatate lui Vlad, saracutul ca n-a scapat de injectii. Si noi avem putin muci, sper sa nu avansam! Cat despre retras de la cresa, nu am experienta, dar ma gandesc ca a venit primavara si o fi mai bine
Anca, cum se simte tatal tau si nepotelul (sper ca nu gresesc)? Ce mai face Ionut?
Ana, pe unde esti? (ca n-a venit vremea de stat pe afara)
sa aveti o zi frumoasa! (la noi e soare, dar vant)

ancamak spune:
Tata se simte bine. Si-a mai redus din activitatea obisnuita, el care era foarte activ pentru varsta lui(70).Nepotul este si el foarte bine( dar fara amigdale si polipi). Ionut de cand a inceput sa vorbeasca incepe sa se manisfeste destul de urat in public. Stie sa numere pana la 10 mai nou( doar mama este absolventa de matematica-informatica
).
Iata un martisor

camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancamak Ionut de cand a inceput sa vorbeasca incepe sa se manisfeste destul de urat in public ![]() |
Anca, sigur nu-i vorba de Tudor?

camisv spune:
Buna dimineata,
cafea, cappuccino si suc, cine mai doreste?
Noi suntem putin muciosi, deci nu vom profita de soarele de afara (cam cu dinti ca-i tare frig), dar lasam pe altii sa se bucure

nicopic spune:
Neata fetelor! Va urez si eu o primavara frumoasa cu multe implini!
cavalerilor pt martisoare..
Ionut
Cami, o sa servesc si eu un suculet
Mari, cat mai trageti si voi cu Vladut, of..
la noi chiar e soare, te imbie sa iesi afara..asa ca ne pregatim de-o plimbarica.. duminica placuta!
Nico, mami Larisa 15/09/10
9+

andreea88 spune:
Buna fetelor!
Va doresc o duminica frumoasa!!!Noi mergem in parc e vreme frumoasa la cta...
aseara am fost la un prieten al sotului si-a deschis loc de joaca...dragut ...dar nu i-a mers caldura...2 ore cat am stat am inghetat...bine ca nu a patit Elenys ceva...

Iunia82 spune:
Neata!
Martisorul la noi a venit cu viroze...
Intai a fost fi-mea: 4 zile cu febra 39-40, apoi eu...vineri plec de la munca pt ca ma simteam rau 38.6. Distractia a continuat... nu m-am dat jos din pat 3 zile, cu toate pastilele luate, febra nu ceda. Ieri am trecut hopul cel mare -39,7 - si azi ma simt mult mai bine.
Daca noi adultii, care se presupune ca avem imunitate reactionam asa, ce sa mai zic de bietii copii.
Va doresc o primavara frumoasa!

camisv spune:
Am fost afara (nu ne-am indurat ca am vazut soare), dar ne-a cam batut vantul, sper ca n-o sa fie mai rau copilul
. Pana acum ii curg doar mucii si nici aia cu prea mult spor
(ii dau ceva homeopat si sper sa ne facem repede bine)
Iunia, multa sanatate! I-ai dat pana la urma bronho-vaxom la pitica?
Mari, voi cum sunteti?
Andreea, daca a alergat nu cred sa-i fi fost frig. Bine ca v-ati distrat
Nico, se contureaza semnatura cu bebe2, mai putin si incep emotiile cu eco si analize
Ana, unde ai disparut?