Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (36)
Raspunsuri - Pagina 17
olimp spune:
buna fetelor , am sosit si eu pe acasa si m-am pus pe citit , asta bineneteles dupa ce am mancat caci imi era o foame de lup ![]()
bafta feleor care sunt pe la control..
si asteptam numai vesti bune
swetty chear sunt curioasa ce iti zice dr legat de scurgerile de lichid de ce factura sunt ? pentru ca si mie mi-i se intampla sa patesc sa umezesc protexslipul cu ceva apos ...
, dar nu mai mult de cateva picatiri cat se uda slipul...sper sa nu fie probleme, oricum eu maine merg la eco si am sa intreb.
apropo de epilat , si eu merg pe varianta totala , si din punct de vedere igienic si imi place mie mai mult , in mod normal folosesc ceara dar acum mi-e o frica de numai....de cand am sacpat de eco vaginal nu am mai defrisat pe acolo situatia
, nu am bagat nici lama ...vad eu cum o scot la capat ![]()
cat despre papuci ...eu am noroc ca sunt inalta 177 si pot purta linistita papuci fara toc , cand ma sui pe tocuri sar de 185 , dar de cand am ramas gravi am fost pe tocuri doar la ocazii in rest papuci comozi si fara toc. A si cum spunea paula sper sa nu imi creasca piciorul eu acum am 40 .![]()
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
20 +
IlincaIlinca
delia_timpau spune:
gata fetele, am aflat!!! suntem putaa!! fara niciun dubiu :-)
acum ne ducem la socri sa sarbatorim :-)
pupici!
16+
stefana0909 spune:
Delia, felicitari pentru flacau!
Sper sa mi se vada si mie la 16 s ce este
.
Bobitza, ai fost la Auchan sa vezi perna de gravida?
13+ 
betty200 spune:
No sara buna fetelor!
Sa incep deci: multumesc mult ca v-ati exprimat optiunea la nedumerirea mea in legatura cu epilatul, facand asa grosso modo o statistica se pare ca peste 90% aplicati "corectia totala" in zona fofi. Azi am discutat serior problema si cu al meu si i-am explicat ca uite asa e moda si lumea se epileaza total la padurice asa ca ar trebui sa schimb si eu macazul ... raspuns: "probabil o fi la moda si te compatimesc ca nu esti in trend dar te rog sa nu atentezi la padurice sa o lasi cum este ca o prefer asa decat cheala ... uite, fac o concesie pentru nastere cand o sa am grija sa ti-o "chelesc" eu de tot, frumos, finut, sa nu o cioparteasca oaresce asistenta mai neindemanatica ..."
No deci asta-i o adevarata problema ... se pare ca voi suporta ceva rusine la medic daca o sa vrea sa ma vada pe masa in contextul in care lumea e cam chelita pe la fofy ...
Asta este, se pare ca o sa suporte si medicul daca nu-i place ... doar sunt gusturi si gusturi. Al meu a zis ca lui cand o vede cheala ii vine sa rada nu sa faca altceva (stiu ca ne-am prostit odata si ne-am chelit reciproc in "zona vesela" iar dupa am ras ca prostii unul de altul).
Punctul 2 pe ordinea de zi: asa cum v-am spus l-a invitat taica-sau pe baiat la KFC sa-i dea marea veste, ideea e ca asta a cam mirosit ceva ca odata ajunsi acolo i-a spus: ceva mi se pare suspect cu invitatia asta asa cam oficiala incat ma pot astepta sa ma sochezi cu vestea ca mama-i bortoasa
. Au ras amandoi de-au murit ... al meu atat a mai putut spune: la vara o sa avem o papusica. Baiatul s-a rosit la fata pret de cateva secunde, a tacut tot asa cateva secunde apoi a zis: asta este, o sa o iubim ca-i a noastra. Apoi: " ma da ce ne creste familia...nu m-as fi gandit la asa ceva".
Ufff, de unu am scapat ...
Edit: Felicitari Delia!!!

19+ 
bebitza
olimp spune:
delia felicitari pentru puta !!! sa creasca mare si baiatelul si puta ! 
![]()
betty ce sa-i faci fiecare cu gusturile lui , important este ca te iubeste si ii place fofo in stare imbracata
, chear asa nu au decat doctorii sa se obijnuiasca si cu fofo mai imbracate.
la mine cum m-am tot eplitat total cu ceara ,acum ca l-am lasat ca mi-e firca arata tare caraghioasa am smocuri ici colo cu fire subtiri si arata ca o mata care naparleste urat , e haioasa si hidoasa ![]()
ai sacpat de unul 

si se pare ca intalnirea a decurs bine...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
20 +
IlincaIlinca
paula_m spune:
Delia, felicitari pt puta!!
Betty, tb sa-i spuneti si fetei repede!!O sa vzi ca nu e dracul chiar asa negru...si cand au ajuns acasa, ti-a zis ceva Paul?(oare bine am retinut numele?)
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si
19+
, bb2
stefana0909 spune:
Betty, ne tii ca pe jar cu episodul urmator! S-ar putea sa banuiasca si fata sau deja sa fi dezbatut ei, fratii, subiectul asta pana acum, daca baiatul deja avea niste semnale in privinta bebelinei!
Iti tin pumnii!![]()
13+ 
dnapotecuta spune:
http://edukid.ro/loc-de-joaca/esti-pregatita-sa-ai-un-copil?fb_action_ids=10151447562827350&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210151447562827350%22%3A131961680310486%7D&action_type_map=%7B%2210151447562827350%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map
... prezent si eu... inca nu ma simt apta de scris dar sper sa va amuze link-ul de mai sus. Pup gagicile...
Alina
20+