Secret Bunny
Raspunsuri - Pagina 24
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash .. Ziceti sa nu-l desfac ? Multumesc dragul meu Bunny ! .............................................................. Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite. Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite ! |
Avem ordin sa nu desfacem!
Eu i l-am dat mamei sa-l ascunda
Selene_Bunny spune:
Am primit Bunny-ul acu', prin curier. N-am nicio sansa sa ghicesc de la cine e, ca a fost trimis prin firma. Stiu doar ca e din Bucuresti. Tare bine s-a ascuns Bunny a mea.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Multumesc dragul meu Bunny ! |
Bunny,al tau,e de sex masculin?
cristina30 spune:
Hi,
Nici al meu se pare ca in a nu a ajuns desi l-am pus pe 5.04?.dar va ajunge sigur :)
Cristina
buflea spune:
Dragelor,
Sunt foarte mandra de iepurii din voi ...
Evidenta mea nu are vesti despre 7 Iepuri, in rest toata lumea a trimis ... deco stam in felul urmator :
- 25 Iepuri in total
- 18 iepuri si-au trimis cadoul
- 7 iepuri l-au trimis dar nu au scris pe subiect, nu-i asa ? (blink, blink - fac cu ochiul)
- 7 destinatari din cei 18 au deja cadoul in casa.
Elle_seb spune:
A plecat si al meu azi, sper sa-i placa destinatarei.
Editez ca sa adaug: L-am primit pe al meu, l-am ridicat ieri de la posta. Multumesc foarte mult Iepuritei mele!
pitzinuca spune:
M-a sunat (? nu am dat nr de tel lui Buflea ) curierul acum sa imi spuna ca tb sa imi aduca un colet de la... Iepurila .
ce ma bucur, ca un copil, hard de nerabdare