Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (34)
Raspunsuri - Pagina 20
chitaila spune:
Buna, burticilor, nu am mai fost de mult pe forum, am avut ceva probleme. Azi am fost si am facut triplu test. Acum am primit rezultatele. Mi se spune ca exista riscul de 1:180 pentru SD si ca trebuie sa ma programez pentru amniocenteza. Ce sa fac, sa il iau in considerare si sa fac amniocenteza, sa repet testul sau sa nu fac nimic si sa sper ca va fi bine?
paula_m spune:
Chitaila, DT ti-a iesit bine?
Oricum, doar tu stii ce sa faci!Nu poate nimeni sa-ti spuna. Tu stii dac aesti capabila sa stai fara stres pana nasti...sau daca pastrezi copilul oricum ar fi. Chiar multe mamici am facut amnio, si la toate au iesit bien rezultatele, sunt sigura ca si la tine e la fel, dar cel mai important e cum te simti tu...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2
Am implinit doi anisori!!!
poze
Delia_Rodica spune:
Faci ceaiul normal doar putin mai concentrat, cand I oprit focul adaugi putin piper macinat, vezi ca e iute, sa nu pui mult si apoi cu prosopul pe cp deasupra oalei, cat de aproape suporti. Lasi la infuzat ceaiu, un minut, doua si apoi inhalezi.
Sunt retarda rau de cand stau acasa, ce explicatii dau.
viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd
happy_ama spune:
Bobitza, multumesc!
Hai ca nu mai e mult si vezi minunica! Eu ma duc cam la 4 saptamani si e destul de greu deja imi socotesc zilele pana la morfofetala, care e urmatoarea...
Happy_Ama 19+ si EVA
chitaila spune:
[quote]citat din mesajul lui paula_m
Chitaila, DT ti-a iesit bine?
Nu am facut dublu test, acesta este primul pe care il fac.
delia_timpau spune:
hello fetele,
am ajuns la zi cu cititul, dar de scris mai greu, ca sunt pe tel..
bobitza, eu sunt acasa de vineri cu aceeasi pb, sinuzita :-( la mine isi face de cap, nu am reusit sa o tin in frau..si trece greu fara medicamente :-( storci numai lamai, miere si propolis din mine, dar degeaba..am iesit un pic ieri ca earm plictisita de atata stat in casa, si m-am intors de o mie de ori mai rau..
ama, superbe hainute!!
andra, m-a ingrozit povestea cu baba. v-am pov ce am patit si eu in autobuz, asa ca nu ma mai mira nimic. si eu am vzt in metrou fete cu burtica la gura in picioare, in timp ce scaunele erau ocupate de barbati..asta e romanica din pacate..
yviana, ma bucur ca sunteti bine :-)
felicitari ftelor cu vesti bune!
elfule, sper ca ai trecut cu bine peste pb!!
pupici!
16+