Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
Deea_Deeutza spune:
Helou!
Vin si eu in valea plangerii cu o problema descoperita la pui pe la 6 luni, Coloboma auris la ambele urechi, dar care nu a pus probleme pana acum. De vreo sapt si ceva am obs ca isi tot baga degetele in urechi, in special in stanga. Pana acum 2 seri cand era la mama si nu a fost pe faza si in somn s-a zgarmat atat de rau in interiorul urechii de era plin de sange, sange pe pat, pe haine, maini, de pana am descoperit de unde era am zis ca mor de spaima. Ii curgea de la ranile de la ureche, i-a curs si in ureche. Azi am fost la o super dr la sp Emilia Irza si mi-a recomandat pe dr Ursuleanu Marius(un orl-ist f bun cica) si maine merg la el. Doamne ajuta sa nu i se fi inflamat gaurelele alea ca ce am citit pe net m-am crucit de ce dureri pot provoca.
Pe de o parte bine ca nu e altceva mai rau, ca doar stim ca sunt alte boli si mai grave. Nu sunt chiar toate relele in fundul babei mele Mi-e si frica sa-i umblu la urechi, plus ca nu sta deloc. Are tot interiorul urechii o rana, numai carne vie. I-am facut baie in seara asta si cu urlete si zbatut am reusit sa-i bag un betisor sa-i absoarba apa.
Dar mooor de mila lui ca sunt si dintii pe iesite si urla de dureri(doar inainte de somn) de nu mai stiu nici eu ce-l doare. Bine ca in rest mananca, doarme, e (hiper)activ, vesel si "rozator de mami"
Albinutule imi pare rau ca ati tras atat in loc sa va sarbatoriti linistiti, dar bine ca ai fost la spital pana la urma si i-a mai scazut febra. Sper ca sunteti bine(da cu vestile in noi), ca acusi vine primavara si tre sa iesim in parc
Elena, e crunt sa-ti vezi puiul chinuit si ciuruit in felul asta, mai mult ca nu a reusit recoltarea pana la urma. Ti-am scris si pe fb, Tavi nu vrea apa dintr-un biberon in care a baut lapte, drept urmare i-am luat biberon separat doar ptr apa.
Daca i-ai pune in apa un pic de suc dintr-un fruct care-l agreaza el, sau niste lapte de la titi?! Zic...
LE: Elena ce crema pentru dureri ii dai?
si sanatate maxima
Anitta_O spune:
Elena, poti sa-l hidratezi cu lapte. :) Oricum, groaznic cu analizele astea din vena... Mie mi-e foarte mila.
Deea, succes la medic si sanatate multa!
elena_gd spune:
Neatza!
Ziua si beleaua si la noi Deeutzule: ieri i-am dat pt prima oara cateva lingurite de iaurt si in cateva ore a inceput sa verse in jet, pana a golit complet stomacul.
Despre crema, asa de ravasita eram ca nu retin bine cum se numeste, ceva gen Emolit, dar o sa intreb la farmacie cand cumpar.
Pupici de la noi!
elena_gd spune:
Anitta i-am dat sa suga inainte sa plecam la analize, E are capacitatea stomacului ff mica, suge cam 120 ml si papica solida tot asa. Cand depasim incepe sa mai dea cate o gura pe afara.
albinuta83 spune:
Neata! Daca tot sunt si azi acasa dau eu cafeaua.
Am fost ieri la pediatru- pici are viroza" de gradinita" -asa s-a exprimat dr. E normal sa tina febra 3 zile. De aseara nu i-a mai crescut temperatura, insa are o tuse usoara pt care a primit un siropel. Mai rau e ca s-ar parea ca nu tolereaza nurofenul pt copii, deci pt febra ne vom rezuma pe viitor la panadol.
Bilantul de 9 luni: 9,5 kg si 78 cm.
Deutzo, sanatate lui Tavita! Sper sa nu fie ceva grav!
Elena, poate iaurtul i - a facut un pic de aciditate? Daca ai incerca sa faci tu in casa iaurt si sa-i dai? Poate asa nu varsa.
Anittule
Virgiiiii, ce faceti maica? Ylari?
Vad ca nu mai vin multe fete la apel! V-ati mutat toate pe fb?
Miha81, ce face mica artista? Filip?
Gyan
Ellyshor spune:
Hellou!
Dupa cum vedeti, abia pe la orele astea pot sa respir un pic, sa intru pe forum, sa va mai citesc.
E terrroare cu micul Taz, little Boom, Gigi rapidu'
A cam luat-o la picior prin toata casa, merge tinandu-se de te miri ce, dc vede ca nu-i iese, se lasa in genunchi si o ia de-a busilea.
Are genunchii pete pete...il dau in fiecare seara cu crema de arnica pe ei, zici ca lucreaza cu spor in transee
Gyan cu mancarea suntem la fel!
Toane si toane...dar in general refuza.
Imi vine sa-l trec complet pe autodiversificare si sa manance cat vrea si cum vrea, ca deja nu mai am rabdare cu ale piureuri pe la nasul lui.
La concursul odiseei, premiul I e o camera video, II - o camera foto, III - o sedinta foto profesionista si IV o geanta DC.
Mersi, sa fie cu noroc!
Deea am vazut ca a fost alarma falsa cu Coloboma auris, ma bucur mult si sper sa scapati si de infectia asta.
Anitta ce bine ca reusiti sa va mai plimbati. La noi s-au pus ploile si sunt asa tzafnoasa...ma simt ca la inchisoare.
Astept primavara...sa ma incarc cu energia pamantului renascut!
Albinutzule, te imbratisez si aici. Sa fii sanatoasa si fericita!
Imi pare rau ca puiul nu s-a simtit bine, sper ca sunteti mai bine acum!
Pupaceli pt toata gasca!
Ellyshor spune:
A, stiam ca voiam sa mai zic ceva.
Sunt in criza de timp si pt ca am deschis o pagina pe FB cu lucrusoarele lui Mihnea, ca am saci intregi si deja devine prea aglomerat.
Asa ca tot lucrez la ea, mai aranjez hainute, le fac poze...toate, bineinteles, sub supravegherea stricta a micului terorist...care cum vede hainute chitite frumos, le ia el...sa le aranjeze si mai frumos
Asa ca o tinem toata ziua...-mama-mpunge si eu trag, ce mai cusatura fac-
Hai ca o dadui pe versuri, ora asta tarzie e diVina.
Pup, chiar ma bag la somn ca e tarziu!
stefulici spune:
Neata fetelor!
Eu nu am noutati de raportat, doar ca ne chinuim groasznic cu adormitul seara... Aseara am stat cu el pe intuneric, in pat de la 11 la 1... el avea energie dom'le!
Elly, amuzant piticul tau!
Albinuta, multa sanatate!
Pupalai adormiti ptr toata lumea!
elena_gd spune:
Neatza!!!
Mai fetelor cand aud ca ai vostri sunt plini de energie si al meu e lenea in vacanta ma iau fricile toate, nu cumva sa fie anemic de nu se misca deloc, sta doar in fund, se aseaza in 4 labe si tzopaie in scaunelul lui gen premergator, nici gand de altceva.
Cu iaurtul o sa incerc cu altul mai slab, asta avea si un pic de smantana in el, era fff bun la gust, plus toata agitatia de la recoltat sange si s-a intamplat. Nici nu-mi vine sa ma mai duc cu el la analize, dar mi-e tare frica sa nu fie anemic.
Aaaa astazi este prima zi dupa vreo 2 saptamani in care straluceste soarele, asa ca stau si eu si...rad la soare, sa ma incarc.
Pupici si o raza de soare de la mare!
gyan spune:
Elena,asa o fi el mai linistit de fel,intr o zi o sa vezi cum pleaca de a busilea. Al meu n are stare nici cind maninca,tre sa miste o mina,un picior..
Stefulici si eu ma confrunt cu probl asta cu adormitul.