Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (6)
Raspunsuri - Pagina 20
Elena_R spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elutza82 Cum a primit familia vestea? Cred ca sunt in culmea fericirii. Ce ti-a mai spus dr, ti-a mai dat progesteon? |
De vineri nu am mai luat progesteron, a zis doctorul ca numai la inceputul sarcinii recomanda cat sa se prinda samburelul, dar acuma ca bebe e bine si avem inimioara puternica, a zis ca nu mai am nevoie. Mi-a fost un pic teama sa il intrerup dar ma gandesc ca stie el ce spune...
Daaaa le-am dat marea veste la familie si au fost cu toti foarte incantati
Mai ales socrii care sunt bunici pt prima data, chiar am auzit barfe ca l-ar fi podidit lacrimile pe socru-meu. Dar chiar a fost o surpriza pt ei ca le-am trimis pe email filmuletul de la eco si apoi, sa ma asigur ca se uita la email, am sunat-o pe soacra-mea si am pus-o sa isi verifice emailul sub pretextul ca i-am trimis niste retete si am niste intrebari specifice si urgente cum sa prepar nu stiu ce, ca am oalele pe foc deja.. Bineinteles ca ce a gasit acolo a fost o altfel de "reteta" dar mi-a parut bine ca au fost surprinsi
9+
Elena_R spune:
Vi4i chiar ma gandeam azi la tine ca nu te-am trecut pe lista fetelor cu chiulangita cronica
. Ma bucur sa aud ca esti bine. Asa sunt si eu, foarte vagi si rare stari de ameteala, in rest nu am nici o treaba si mananc toata ziua. Nu am cantar acasa, ceea ce e bine, dar eu m-as bucura sa ma ingras un pic sa arat si eu mai rotunjoara 
Dark Bendis, buna ideea cu listuta. Chiar o sa ma apuc in curand. Merci! Te inteleg cu research-ul, si eu la capitolul asta sunt obsedata, sigur voi petrece cateva zile bune pe net citind reviews. Tu ce model de carucior ai?
9+
DarkBendis spune:
Eu am Bugaboo Bee, modelul vechi (in 2009 a aparut un modelul Bee Plus cu oarece imbunatatiri), nu a fost un carucior ieftin, dar s-a potrivit exact pentru ce aveam eu nevoie: un carucior compact, usor (vreo 7 kile), pe care l-am folosit din ziua 1 pana cand nu am mai avut nevoie de el, compatibil cu scoica Maxi Cosi, foarte usor de manevrat si usor de pliat - eu neconducand masina, folosesc mult transportul in comun si aveam nevoie de un carucior potrivit pentru asa ceva.
Modelul nou asa arata: http://www.johnlewis.com/bugaboo-bee-all-black-special-edition/p231403586 , al meu are prelata un pic mai mare, cosul de sub carut un pic mai mic, iar rotile "pline".
Dark Bendis
13+
& The Goblin Prince (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
mihahegarty spune:
Seara buna fetelor

Sper ca toate sunteti bine![]()
Haideti ca fac eu capitol nou si revin sa mai citesc. Sunt si in febra interviurilor
ca de, am nevoie de un alt job, after all trebuie sa fiu multitasking ![]()