Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (32)
Raspunsuri - Pagina 13
Ele spune:
yvyana ce sunt aia "mici sar fermi" ???
Ale mele sunt botezate dupa incheiatul alaptatului "Sosete" . nu ca altele..Sanzi si Ana.
Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani
happy_ama spune:
Ele, va zic. Azi il terorizez! Si eu fac morfologiile cu altul, specializat, de la ei. Am pe 13 abia... Dar ma uitam, apropos, ce diferenta de calitate la imaginea ecografului!
Happy_Ama 18+
Bebe
paula_m spune:
Yvyana, ai atins un pct sensibil. Si eu aveam sani frumosi inainte, nu am purtat veci sutien, acum doar cand dorm, mai dau sutienul jos. Pe langa ca mi-au ramas mari, sunt lasati si urati. Si unul e mai mare. Urat!!! Dar mi-e frica de remodelare, nu as vrea silicoane, doar sa mi ridice un pic si sa-i faca de aceeasi marime
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Delia_Rodica spune:
Pe mine ma deranjeza sanii mari, eram f incantata de ei pt ca erau mici
Puteam purta linistita maiouri de sport fara sustinere, nu ma incurcau la port. Mie-mi plac mici. Acum trebuie sa-i accept asa cum sunt si nu-mi plac deloc. Nu Intru in rochii din cauza lor, nu din cauza burtii
viitoare mamica de hocheist 16
paula_m spune:
Acum, sa nu exageram, ce sa zic...decolteul e mai apetisant asa, cu conditia sa am sutiene bune, dar fara sutien sunt urati!!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!
poze
happy_ama spune:
Fetelor, asta cu sanii...dintotdeauna i-am avut mari si in forma de para. Acum sunt happy ca par mai rotunzi. Dar dupa cred ca mi-i fac fundita dupa gat si inapoi, pe post de papion.... Eu deocamdata as mai vrea un bebe. Oricum, de ridicat/imbunatatit, sigur o sa ii!
Happy_Ama 18+
Bebe
Delia_Rodica spune:
Va parasesc, ma pun sa ma uit la Hercule Poirot
Ama asteptam concluziile de la dr.
Va
viitoare mamica de hocheist 16
happy_ama spune:
Delia va tin la curent
Fetele, cum spuneati ca se numeste supozitorul ala pentru dureri de burtica...Uscosin? Vreau sa il intreb pe dr. ms
Happy_Ama 18+
Bebe
yvyana spune:
Ele am zis mici dar fermi!
Paula asa e si eu stau fara sutien doar cand dorm, dar oricum asta vroiam sa spun ca arata f rau "liberi" asa , dar cu un sutien bun normal ca nici nu se remarca, insa eu stiu ce-am avut si ce am acum
Si eu tot la un fel de lifting ma gandeam nu augmentarea lor.
Happy Mom si S19+
Sweety4u spune:
Fetelor, eu nu am o zi prea buna Am avut contractii pana cum cateva minute (am bagat niste no-spa) si ma simt foarte obosita. Sper sa reusesc sa plec pe la 4 azi, in loc de 6, ca nu am chef de nimic. Vreau acasa
15