Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~35~
Raspunsuri - Pagina 16
fluturashhh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmen333 Flafi, eu stiu de Polizu ca au sectie buna de neonato. E unul din motivele pentru care am decis sa merg acolo, pentru ca am avut dureri dinainte de a-mi face testul de sarcina, apoi am aflat de fibrom. |
Eu sunt reprezentant medical, adica vizitez medici si promovez produsele mele.Printre specialitatile vizitate sunt si medicii ginecologi.Cand am ramas insarcinata deja aveam o idee unde vreau sa nasc.Singurele maaternitati la care nu puteam intra foarte usor pe sectii au fost Filantropia si Regina Maria.In rest peste tot.Criteriile pe care m-am bazat au fost mai multe si am sa va explic si cum de ce mi-a fost foarte usor sa elimin unele dintre ele.Medici buni sunt in toate maternitatile.La Giulesti nu am vrut sa nasc pt ca desi este recent renovat si din cate am vazut nu mai pot intra acum nici pe sectie asa usor, incendiul de acolo de acum cativa ani mi-a sadit teama ca nu cumva sa se repete.Maternitatea Bucur...eu una sincer nici nu as lua-o in calcul pt ca este de nedescris...este cosmarul oricarui om.Maternitatea Poilizu este una dintre putinele maternitati, de fapt singura unde am vazut medici facand control ginecologic cu usa la perete(intr-adevar era pe sectie, nu jos la intrare, dar totusi mi s-a parut lipsa de intimitate si decenta.La Regina Maria tocmai teama ca daca se intampla ceva rau dupa 3 zile trebuie sa mut bebele la stat m-a facut sa realizez ca cel mai bine este sa nasc direct acolo.Sectiile de la Spitalul Elias si Militar nu mi s-au parut prea grozave, despre Municipal stiam multe povesti urate si oricum o maternitate mi s-a parut mult mai potrivita decat o sectie a unui spital.Despre maternitatea de la CF2 nici nu am avut nevoie de vreo vizita excluzand-o tocmai pt ca si ea a fost implicata in povestea infectiilor intraspitalicesti.Am ales Filantropia bazandu-ma pe ceeea ce am vazut acolo, pe ceea ce stiam despre prof Peltecu managerul spitalului, iar alegerea medicului a fost si ea una strategica.Faptul ca l-am cunoscut pe dr Haiduc la un Congres fix cu 2 zile inainte sa aflu ca eram insarcinata mi-a prins bine.Mi s-a parut interesat de ceea ce face deschis la nou, foarte discret si cu bun simt.Dupa m-am interesat si am vazut prin maternitate ca este foarte popular, apreciat de asistente, moase si infirmiere si un bonus este finul managerului.Un alt lucru bun la Filantropia este locatia...Spitalul Gr Alexandrescu este foarte aproape in caz de Doamne Fereste.Asta a fost odiseeea alegerii locului si a omului cu care voi naste.V-am impartasit-o si voua poate vreti sa trageti concluzii.
23+ Ingrid Maria
[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"
Irinukaaa spune:
Hey!
Am intrat sa va salut si eu asa scurt ca stau destul de rau cu timpul in ultima vreme si nici macar la schimbul 3 nu m-am mai trezit (m-am trezit dar imi era prea somn sa mai si deschid calculatorul ).
Ne apropiem si noi cu pasi repezi de 30S si ma simt asa putin mai relaxata ca deloc nu mi-a inspirat incredere perioada 24-29 de saptamani. Aveam asa o teama aiurea ca daca nasc...
Marti avem control si abia astept ca n-am mai fost de 5 saptamani! Incep sa simt contractiile BH din ce in ce mai dese - vreau eu sa cred ca de-acum e normal.
Flafi am citit de problemuta ta. Zic doar ca imi pare rau ca trebuie sa treci prin stresul asta si sa te gandesti tot timpul daca o fi bine, daca-daca-daca. iti doresc din suflet ca totul sa fie bine, bb sa se alimenteze in continuare fara probleme si sa stea la caldurica pana la 37S!
Ati inceput puternic sa cumparati cele necesare... sa le stapaniti sanatosi va doresc... noi avem de cumparat patut, o noptiera si caruciorul pe care am pus ochii, dar suntem "prinsi" tare in renovarea casei asa ca mai asteptam... (sper sa mai astepte si bebe)
Un weekend frumos si linistit va doresc!
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 29+
carmen333 spune:
Fluturash, ma refer la sectii de neonato. Pentru mine in prezent e mai important copilul decat confortul meu.
Mi s-a intamplat la centru privat sa ma bage la echo pe burtica avand o usa la balcon deschisa, si cand mi-a zis sa ma intind m-am dus frumos si i-am inchis usa eu - si nu am auzit vreun comentariu. Cred ca noi le permitem de fapt. Ce ma sperie si la Polizu sunt asistentele, nu medicii.
Irinuka, pai cu atata treaba si griji, cu renovare si celalalt pui de ingrijit, mi se pare normal ca nu esti relaxata. Eu am lasat usor treburile si m-am odihnit, nu conteaza ca n-am mai spalat pe jos demult, insa daca as fi avut un copil prin preajma, nu-mi permiteam.
Pisicile mele naparlesc deja, si e prea devreme sa le tund, nu stiu ce am sa ma fac. Le perii si le fac baie, si tot gasesc ghemotoace de puf pe jos.
Ca de obicei in week-end, ma ocup cu lista celor necesare: v-ati gandit la suport pentru cadita? Trebuie sa aleg ceva; am baia ingusta mai mult lunga, imi trebuie ceva de pus pe cada, care sa sprijine cadita copilului. Ati vazut asa ceva prin Bucuresti?
carmen333 spune:
Apropo de lenjerie, rar mai gasesti in piata sutiene sau kiloti de bumbac100%, am vazut doar bumbac cu elastan, sau alte plastice si pe piele se simte ca si plastic. N-am umblat prea mult ca nu am timp, dar nu am gasit bustiera de bumbac inca. Am luat sutien de alaptare din Cora, imi place ca e subtire si bumbac.
raluca1109 spune:
Neata!
Flafi, imi pare rau! Sigur, bebe o sa stea linistit pana la 37 s.
Eu am fost, ieri, la cautare de canapea si tot din Cora am luat dupa ore de cautari. Problema e cu montatul ei cu toate ca sotul e inginer, ii dau batai de cap suruburile pentru ca sunt proaste.
Simcri, aceeasi problema o am si eu cu patutul. Noi vom primi patutul si e din acela cu plasa, si mi se pare prea jos situat nivelul (singurul, de fapt), asa ca am vazut in Ikea niste patuturi de lemn cu 2 niveluri asa ca o sa ne cumparam unul de lemn si o sa il pastram pe cel cu plasa pentru cand plecam cu bebe.
Irinuka, succes cu renovarea.
Raluca
S 29+ Miruna
simcri spune:
Buna dimineata
Azi va ofer o cana de punch tea mai adaptat asa, adica ceai rece amestecat cu miere suc de portocale si suc de ananas aromatizat cu un pic de ghimbir am sarit peste alcool bineinteles si inlocuit ceaiul verde cu ceai de tei, dar totusi yummmi :)
Cu patutul ne-am gandit la varianta lui Vio cu saltea peste sa speram ca se mai inalta, si daca reusim cu organizarea poate apuc si iau patutul evolutiv.
Ar trebui sa ma duc la cabinet ca sunt tare in urma cu hartogaraia, dar asa n-am niciun chef si dupa-masa trebuie sa merg la o aniversare desi as prefera sa stau acasa sa zac asa pe canapea cu telecomanda in brate.
Sa aveti o duminica placuta
duduta190578 spune:
Buna dimineata fetelor,am venit cu cafeluta ca nu am mai putut dormi cu toate ca m-am culcat dimineata.A fost frumos la petrecere,dar vai de mine,mi s-au umflat picioarele de nu mai puteam merge.Am avut ciorapi normali,si m-au strans ingrozitor la burta,la un moment dat i-am dat jos ca nu mai suportam dar am facut si mai rau ca eram foarte umflata la picioare si deja incepuse sa-mi faca rana pantoful.Toate astea mai spre dimineata,ca la inceput am fost ok.A trecut,a fost frumos,bebe saracul nu a dormit toata noaptea,cred ca nu a fost obisnuit cu zgomot asa mare,ca nu a stat deloc,toata noaptea a dat din picioare.
Merg la tara sa-i iau fata acasa,sa aveti o duminica placuta!
26+
VIOIKA76 spune:
Neata !
Carmen bustiera din bumbac 100% nici nu cred ca vei gasii ,si eu am cautat ,daca ar fi numai bumbac nu ar mai fi elastica.Eu am avut cu elastan in ea ,acum nu ma mai dor sanii asa tare si cand sunt acasa nu mai port.Pentru alaptare mi-am gasit sutien bumbac 100% ,ieftin si bun ,din care am avut si la Dragos ,l-am luat din cora sau carefour,nu mai tin minte bine.Nici eu nu suport plasticele in lenjerie ,eu ma si irit mai ales daca transpir.
fluturash nu te-am auzit spunind nimic in caracterizarea ta ,despre Medlife.Ce spui de ei ?
simcri mor de pofta cand te aud cu ceaiurile ,daca ar avea cine sa mi le faca si mie ...
Cu patutul ,aveti grija sa masurati corect interiorul ca sa gasiti o saltea sa se potriveasca,cele cu arcuri sunt destul de inalte.Oricum etajul superior il folosesti doar pana la 5 luni cand bebe se rasuceste si se poate apuca cu manutele de marginea patutului si sa se ridice in sus si exista riscul sa cada.
Irinuka te cred ca nu-ti mai vezi capul de treburi ,cu renovarea si cu copil mic.Lasa ca terminati si voi cu treaba si atunci te relaxezi si tu un pic.
Sa aveti o duminica placuta !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum28+
Hellie spune:
Buna burticutelor!
Leneveala de weekend?!
La mine da. Ieri am avut insa o zi pliina: curatenie intensa (impreuna cu sotul, desigur), survolat un mall pentru a cauta un cadou, achizitionat si pentru mine niste pantaloni de gravi si doua perechi de pantalonasi miiiiiiciiiii cu labute pentru bebe ( e deja un obicei cand ies la mall sa iau si pentru dulcel ceva, nu numai pentru mine ca inainte), iesit in centrul vechi cu niste prieteni. Rezultatul a fost ca m-am simtit chiar bine....dar azi m-am trezit cu o mare durere de mijloc....in fine...trece ea.
Azi, la pranz in vizita la sor'mea..si dupa aia relaxare din nou, mai ales ca joi am reusit sa ajung si la mani-pedi si la coafor, si deci nu imi mai ocup dupa - amiaza de duminica cu indreptat par si facut unghiute.
Irinuka, 30 de saptamani?! Woooww...fetelor, trebuie sa ne pregatim pentru ca siiiigur in aprilie incep cireselele si cireseii sa-si arate nasucurile.
Simcri, deci intentionezi sa mai iei un patut?
22+
fluturashhh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmen333 Fluturash, ma refer la sectii de neonato. Pentru mine in prezent e mai important copilul decat confortul meu. Mi s-a intamplat la centru privat sa ma bage la echo pe burtica avand o usa la balcon deschisa, si cand mi-a zis sa ma intind m-am dus frumos si i-am inchis usa eu - si nu am auzit vreun comentariu. Cred ca noi le permitem de fapt. Ce ma sperie si la Polizu sunt asistentele, nu medicii. Irinuka, pai cu atata treaba si griji, cu renovare si celalalt pui de ingrijit, mi se pare normal ca nu esti relaxata. Eu am lasat usor treburile si m-am odihnit, nu conteaza ca n-am mai spalat pe jos demult, insa daca as fi avut un copil prin preajma, nu-mi permiteam. Pisicile mele naparlesc deja, si e prea devreme sa le tund, nu stiu ce am sa ma fac. Le perii si le fac baie, si tot gasesc ghemotoace de puf pe jos. Ca de obicei in week-end, ma ocup cu lista celor necesare: v-ati gandit la suport pentru cadita? Trebuie sa aleg ceva; am baia ingusta mai mult lunga, imi trebuie ceva de pus pe cada, care sa sprijine cadita copilului. Ati vazut asa ceva prin Bucuresti? |
Carmen eu nu am facut alegerea pt confortul meu ci am luat in considerare toti factorii.Sectiile de neonatologie de la toate cele 3 maternitati (Polizu, Giulesti si Filantropia) sunt bine dotate si despre medici am auzit numai de bine.Pentru mine alegerea cea mai buna a fost Filantropia.Presupun ca si tu ai luat in calcul anumiti factori cand ai ales maternitatea.Eu nu critic alegerile nimanui ci doar am expus observatiile mele cu privire la maternitati si de ce eu am facut o anumita alegere.Fiecare dintre noi stie care-i sunt prioritatile, dar repet confortul meu nu a fost pus la socoteala atunci cand am ales.Acum cand ma gandesc la rezerva privata, da sunt si putin egoista...daca aleg rezerva privata mi-o lasa pe bebetina in camera tot timpul deci ma voi putea holba si invarti pe langa ea 24/24 :) Asta da e egoism.
Ref la Medlife si Sanador...niciodata nu m-au lasat sa trec de receptie deci nu va pot spune ce si cum.De aceea m-am abtinut in a-mi da cu parerea.La Regina Maria m-a bagat unul din baietii care se ocupa de Stem, dar nici acolo nu puteam intra.Oricum maternitatile private sunt foarte curate si bine dotate singura problema e aceea ca in caz de Doamne fereste niciuna nu te tine mai mult de 3 zile fara sa platesti suplimentar :(.
App fetelor din Bucuresti, si nu numai daca primiti presriptii de la medici cu produse din gama Cicatridina sau Proktis, sa-mi spuneti pt ca va pot da mostre gratuite (am o gramada si or sa-mi mai ramana si dupa ce predau).Al meu sigur o sa-mi prescrie ovulele si spray-ul :)
23+ Ingrid Maria
[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"