Buna ziua,
Am o intrebare pt. mamicile din Iasi. Stie cineva un medic homeopat bun in Iasi, dar nu din auzite ci din experienta proprie.
As vrea sa merg cu cea mica la un astfel de medic insa nu stiu unde ar fi mai bine. Un medic care sa tina cont de tot istoricul ei medical si care sa fie disponibil.
Multumesc.
Acum ceva ani veneam special la Iasi pentru un anume medic homeopat!
Numele lui este Raceanu!
Din pacate nu am mai fost de vreo 10 ani...dar inca ii sunt recunoscatoare pentru ce a facut pentru mine!
La o cautare pe net se pare ca aceste e cabinetul
http://www.firmepenet.net/Hahnemann-Cabinet-Medical-Individual-Dr-Receanu-Adrian-Cod-Fiscal-12468197.html
Iris : si fetita mea este pacienta domnului dr. Receanu Adrian.
Am alt nr. de tel. asa ca daca cel din link nu e valabil spune-mi si ti-l dau.
Despre noi poti sa citesti la manifestari astmatice. Saptamana aceasta a fost atat de bolnava incat a stat acasa.
Multumesc, Darria,
Si noi am stat toata saptamana acasa si cred ca o mai tin cateva zile, am fost cu antibiotic de data asta, prima raceala la care am primit anitibiotic. Medicul pediatru la care mergem foarte rar da antibiotice, doar cand e strict necesar.
Si ma gandeam ca ea avand un teren alergic si hiperactivitate bronsica, sa incerc sa merg si pe varianta homeopatiei. La voi se vad ceva rezultate?
Inca nu sunt 100% hotarata.
Ca sa intelegi unde am fost si unde am ajuns trebuie sa citesti despre noi. Am tot scris pe forum. Daca dai o cautare dupa mesajele mele o sa vezi. Este mult de scris si nu mai pot.