Clasa pregatitoare 2013-2014 (2)
Raspunsuri - Pagina 21
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorikay Pe site-ul scolii la care merge fiica-mea au afisat ca anul acesta vor avea 4 clase pregatitoare si 4 de a I-a. Deci vor fi in total 8 clase aI-a. Mie imi convine ca se formeaza clase suplimentare de aIa, asta inseamna ca nu se vor aglomera clasele deja existente dar ma intreb daca asta nu va crea o alta problema: parintii vor vedea ca anul acesta s-a putut face inscriere direct in clasa I si, in speranta ca la anul va fi la fel isi vor mai tine copiii acasa, nu-i vor inscrie la pregatitoare. |
Nu cumva clasele I sunt actualele pregatitoare? Eu n-am auzit nicaieri sa se formeze clase I noi.
Lorikay spune:
174
Citat: | ||
citat din mesajul lui claujro
Nu cumva clasele I sunt actualele pregatitoare? Eu n-am auzit nicaieri sa se formeze clase I noi. |
Voi ce intelegeti de aici:
http://www.scoala174.ro/anunturi.html
poohy spune:
Nu stiu ca nu e clar deloc :)
Oricum, la scoala de care apartinem sunt numai 2 clasa pregatitoare si in rest cate 4 pe an, m-as mira sa ramana cu 2 clase 1 la anul... Sau cine stie. Cand am inceput eu scoala tot 2 eram (aceeasi scoala) :D Si dupa aia ne-am inmultit (s-a mutat alta scoala la noi) - pana la 4
Androix spune:
Nu scrie ca se formeaza anul asta. Pot fi pregatitoarele de anul trecut. Si mie mi se pare exagerat ca intr-o singura scoala sa se formeze de noi 4 clase I, or mai fi stat copii acasa anul trecut, dar n-au stat chiar jumate din cei ce aveau varsta de pregatitoare.
Parerea mea este ca nu se va forma clasa I decat in conditii exceptionale, in rest copiii care au pierdut startul vor ateriza in clase deja formate.
Celena2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorikay Voi ce intelegeti de aici: http://www.scoala174.ro/anunturi.html |
Eu inteleg ca vor fi in total 4 clase I in anul scolar 2013-2014, nu ca vor fi 4 clase noi (de ex. dk sunt 3 pregatitoare anul asta, la anul vor fi 3 cls. I si inca 1 nou formata, total 4 cls. I). Cate sunt in prezent?
Lorikay spune:
Am sunat la scoala si m-am lamurit. Aveti dreptate, este vorba de cele 4 clase actuale de pregatitoare care vor deveni clasa I. Cam nasol, probabil vor ajunge sa fie 30 in clasa.
anya spune:
Au zis ei la televizor, la un moment dat, ca nu mai formeaza clase noi de a I-a ci completeaza la pregatitoarele deja formate cu copiii arondati care nu au fost prinsi in scoala pana acum. Probabil ca, daca sunt 4 clase acum, vor creste pana la 30 de copii in clasa. Doar daca depasesc numarul si au spatiu vor putea cere formarea a inca o clasa si sa faca 5 clase de 20 si ceva.
orchis spune:
riloasa deocamdata nimeni nu stie sa-mi spuna nimic; astept sa apara metodologia la care discut de mama focului si le trimit observatiile mele! crezi ca ma va lua cineva in seama?!
laura78nico spune:
Am dat o tura pe la scoala azi. Pentru cine este interesat la scoala nr7 din Baneasa ziua portilor deschise este pe 30 martie intre orele 9 si 13.
La noi vor fi tot 2 clase de pregatitoare preluate de doamnele care termina acum clasa a IV-a.
aneline spune:
Pentru cine este interesat, la Scoala Nr 1 Sfintii Voievozi, zilele portilor deschise sunt programate vineri, 29 martie, orele 12.00—17.00 si sambata, 30 martie, orele 9.00—15.00.