Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Confirm ce zice Paula.
De la Odiseea Denisei, o parte ne cunoastem . Multe vin la munte si ne intalnim in diverse locuri .
Ca sa nu mai zic ca s-au cumetrit multe mamici intre ele, la al doilea bebe.

In schimb activitatea la mamicile de 8 ani e mai slaba, ca am scapat de multe griji. probabil aici o sa fie la fel, dupa ce ne fac picii in jur de 4 ani.

Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ama eu sunt la mijlocul drumului.

Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Paula , Olimp spuneti-mi la ce va-ti gandit? Eu de incapatanata ce sunt imi astept sotul sa vina , el va fi sigur ca dorm . Si de va trebui sa stau treaza pana la 23 , stau..... Sper sa ajunga pe la 22

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
12+

Mergi la inceput

Bety frumoasa familie , parul meu e la fel de cred ca al baiatului tau. Incerc sa ma mobilizez in wekend sa pun si eu niste poze

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Paula sper si eu din suflet sa ne mai povestim ... wau ce m-ai lovit cu Mamaaaa ... parca pe creier imi zgaria cand auzeam strigatul asta cateodata, atunci cand n-are nici o justificare, daca esti pe WC, in dus etc ... din fericire deja am trecut de faza asta, am aproape 2 adulti, dar cat erau mici ma disperau uneori cu asta.

Olimp, te intelegem mama draga, te intelegem ...

Maria o adevarat aventura a fost si in perioada de par lung ... wau ce si-l mai spala zilnic ... vezi doamne transpira si nu-i mai statea bine decat proaspat spalat cu anumit sampon si alte alea ... acum s-a calmat si s-a tuns regulamentar ca odata cu maturizarea a realizat ca e mult mai practic asa. In schimb vine puternic din urma fata cu tratamente cosmetice, tunsori, epilari si haine. Din fericire am reusit si toate aceste "mofturi" si le finanteaza singuri, le-am gasit de lucru una alta la domiciliu (acte, inregistrari etc munca de rutina pe care o am eu de facut le-am pasat-o lor asa ca isi fac un ban pentru anumite nevoi speciale ...).

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

maria pune-ti un pic imaginatia la contributie ...mie care sunt pe tusa una - doua mi-a zburat gandul la " prostii "

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput

betty multumesc ..e ca o mangaiere pe crestet !

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

19 +

Mergi la inceput

Olimp am inteles.

12+

Mergi la inceput

Bety eu am ajuns sa urasc parul cret, m-am saturat de el , drept rasplata Intr-o zi ii spuneam sotului ca ma tund scurt , nu m-a crezut . Am zis am facut . A dua zi la lucru toata lumea imi spunea " nu esti normala, ce par frumos aveai ". Eu ma spalam pe par de 2 ori pe saptamana si ma pieptanam doar cu balsam pe cap altfel nu puteam. Acum toata lumea imi spune ca mai bine imi sta cu el scurt

12+

Mergi la inceput

maria sa ne pui poze cu tine si cu parul lung si cu el scurt sa te vedem

19 +

Mergi la inceput