Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (28)
Raspunsuri - Pagina 15
flory_blanca spune:
Legat de pregatirea sanilor din timpul sarcinii parerile sunt impartite, unii zic ca masarea acestora poate provoca contractii.
Eu oricum am contractii din belsug asa ca zic pas. Am avut ragade de mi-a dat sangele dar le-am rezolvat pana la urma cu tone de crema.
Body eu i-am dat pana dupa 1 an. Daca era foarte cald o lasam in body simplu, in rest o imbracam cam ca si pe mine, am considerat ca daca mi-e cald asa ii e si ei, la frig idem, m-am si inselat pt ca ea e mult mai calduroasa ca mine de ex. Caciulita in casa nu i-am pus niciodata, in schimb daca batea vantul puternic o acopeream macar cu o palariuta cu urechi subtire pt ca pot face repede otita cat sunt mici.
18+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
flory_blanca spune:
oxana nu esti deloc fitoasa. fiecare cumpara ce crede in functie si de nevoi dar si de puterea financiara. foarte bine ca ai primit, si eu m-am bucurat de orice cadou sau bani. daca mi-as fi permis de ex as fi luat un carucior mult mai scump si mai practic. "inventiile" astea moderne clar ne fac viata mai usoara, dar se pot creste copii si fara ele. dar daca iti permiti de ce sa nu iti fie comod? daca nu te adaptezi si copilul tot fericit va creste.
18+
29.04.2010
doxy spune:
Ma simt uneori vinovata, ca tot zicea si Paula, nu ma pot abtine sa nu cumpar mai ales jucarii, carti. Mereu pierd o ora la raionul cu pricina. Mi-e frica sa nu-l rasfat, mi-e foarte frica. Vreau sa ajunga om responsabil. Cel mai mult ce-mi doresc eu nu e sa fie cel mai destept/frumos/nus`ce vedeta etc etc. Vreau sa fie responsabil si respectuos. Vad atatea cazuri in jur de adolescenti care nu apreciaza si nu respecta nimic si pe nimeni. Cu atatea tentatii in jur e tare greu sa-i dai o educatie buna.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+
elfcupistrui spune:
Apropo de imbracat, intr-o seara am visat ca nu stiam cat de gros se imbraca bebeii si i-am pus 2 caciulite si fular peste gura de i se mai vedeau doar nasu si ochii si era asa tot infofolit de nici nu se putea misca :))) Chiar radeam cu al meu baiet la ce putea sa imi stea mie mintea :))
faith trust and pixie dust.
15+
doxy spune:
Iar in ce priveste preferintele copiilor in materie de jucarii, ca mi-am amintit de artizanatul Alinei , apoi pe la un an cred, i-am pus niste fasole intr-o sticla de plastic (am citit/vazut pe undeva), pfuai! cea mai tare jucarie, deja ne dispera.
Si cand ii mai cumparam jucarii, nici nu le baga in seama, in schimb ambalajul de carton, facea tot deliciul.
flory_blanca spune:
Temerile tale le am si eu, mai ales ca primeste foarte multe lucruri si deja nu le mai apreciaza. Incerc sa temperez lumea cu cadourile, desi ea e un copil foarte ascultator si intelegator. Am adunat multe jucarii le-am dus in pod, am lasat doar cateva si i le mai scot pe rand si asa se bucura de ele de parca ar fi noi. Incerc sa pastrez un echilibru si sa o fac sa inteleaga ca nu primeste orice oricand si trebuie sa aiba grija de lucrurile ei.
18+
29.04.2010
doxy spune:
Oanca, sunt in pom si pomu`n aer , ma gandeam ca daca e cezariana, poate te curata/aspira ei si nu mai ai scurgeri, cel putin nu asa abundente.
Poate ai fost mai slabuta sau ai avut chilotei mai mari, nus`ce sa zic... eu am fost incantata de ei. Au fost fffffffff scumpi, dar tare as vrea sa mai gasesc si acum. Cand am recuperat hainutele ramase de la rares am descoperit ca mi-a ramas o pereche. Apropo, eu am pastrat totul absolut, chiar si pampers mai am (mar.4) si paturici . Acum o sa cumpar doar cateva rochite de printesa si ceva medicamete +produse de igiena, pampers etc. Asa ca scap ieftin.
De fapt tre sa iau mobilier lui Rares.
doxy spune:
Flory si eu incerc pe cat este posibil sa-l fac sa inteleaga valoarea banilor. Mai ales ca are atatea in jur. Nu as vrea sa-l privez de ele, dar as vrea sa aprecieze. M-am bucurat enorm la o faza, se apropie ziua lui si mi-a zis ca-si doreste toba, la fel e pasionat de bowling. Atunci i-am propus sa-i cumpar o toba si joculetul de bowling pe care il vrea demult. Iar el mi-a zis ca ce??? vrei sa cheltui multi bani degeaba? sa cumpar doar bowlingul.
Andra28 spune:
Doxy, mai stii de unde ai luat chilotii de unica folosinta? Oare se gasesc la farmacie?
Eu prima data am vazut acest tip de chiloti la sora mea care a nascut la o clinica privata, dar nu se punea pb sa cada din cauza greutatii ptr ca tamponul era inclus in captusala chilotului. Adica era all inclusive. Tare desteapta mi s-a parut atunci ideea! Nu m-am gandit ca s-ar putea gasi si de cumparat.
Andra 17+ si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
paula_m spune:
Nici eu nu m-am impacat deloc cu chilotii de unica folosinta. Eu i-am luat din Auchan.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!
poze